|

Buna! Sunt cu iubitul meu de 8 luni si inca nu am facut sex, eu inca sunt virgina si nu sunt sigura daca vreau sa o fac sau sa nu o fac.De ce? Ce sfat imi puteti da?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sa nu o faci pana nu esti pe deplin sigura ca e decizia cea buna, ca altfel vei regreta si nu e cale de intoarcere. Tine minte: daca insista, nu o face sub nicio forma! Daca insista inseamna ca nu-i pasa deloc de ce simti tu, doar de ce simte el.
E ceva ce trebuie sa faci ca vrei tu, nu ca sa-i faci lui pe plac. Cu atat mai mult daca esti virgina, e un moment foarte foarte important.
Daca esti nesigura, raspunsul e categoric nu. Trebuie sa fii pe deplin impacata cu ideea, sa fie si dorinta ta, nu doar a lui. Nu ii esti datoare cu nimic, mai ales cu asta.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

E dubios. Probabil că nu vrei în mod special să faci pasul ăsta dar te simți presată că deja aveți 8 luni și știi că el își dorește, și tu ești curioasă cum ar fi și de acolo vine dorința de a o face dar probabil încă ai frica aia de necunoscut. Tu știi mai bine de ce vrei și nu vrei să faci pasu ăsta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In cazul adolescentilor mai cumintei din fire, este indicat ca pe perioada de ''cunosteala'' si adaptare la regimul de viata de cuplu, sa practice pettingul ca forma de armonizare a simturilor sexuale. Se poate aprecia ca pettingul in relatiile de cuplu inca incipiente, reprezinta un excelent inlocuitor al sexului real. Insasi din definitie reiese ca acest cuvant "petting" provine din englezescul "to pet" si inseamna a mangaia si a dezmierda. De fapt, petting-ul corect executat inseamna un pic mai mult deoarece reprezinta totalitatea sarutarilor, atingerilor, mangaierilor etc. extinse pe intregul corp in vederea excitarii locurilor/zonelor erogene ale partenerului. In timpul petting-ului totul este permis, adica chiar si cunilitia (linsul "pasaricii") cat si sexul oral, insa este interzis cu desavarsire intretinerea sexului real, adica penetrarea vaginala. Petting-ul reprezinta totalitatea jocurilor erotice si sexuale si din acest motiv este cea mai tandra, frumoasa si pasionala activitate in care poti sa incerci orice iti face placere cu conditia sa reusesti sa respecti regula de baza, de a nu depasi limita obligatorie impusa; se permit toate perversiunile si/sau fanteziile sexuale adica totul... mai putin penetrarea. Prin petting se intelege practicarea tuturor actiunilor la care pot recurge cuplurile de adolescenti care inca nu si-a inceput viata intima, dar care cauta totusi sa-si provoace reciproc placere sexuala care sa se finalizeze prin orgasm si ejacularea. Petting-ul este o forma de provocare a placerii sexuale la care apeleaza tinerii care inca nu si-au inceput viata intima, sau altfel spus, petting-ul se considera a fi un joc erotic (soft sau mai hard, dupa numarul de haine pe care le pastreza tinerii pe ei...), a carui scop final este obtinerea placerii maxime. Altfel spus, petting-ul se doreste a fi alternativa aproape reala a actului intim sau sexual pentru tinerii virgini, fiind de fapt o alternativa de "sex surogat" pentru cei ce vor sa-si pastreze (inca!)...2010 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă în 8 luni nu l-ai masturbat, petting, sau oral e clară treaba...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa nu o faci pana nu esti sigura pe tine! E aiurea sa faci doar ce consideră altii ca e bine pentru tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O faci doar daca iti doresti foarte tare asta si te exciti cand il vezi gol. Daca crezi ca el e barbatul vietii tale(desi slabe sanse) incearca. Why not?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu esti sigura...nu o face. Decat cand te simti pregătită

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu partenerul, insa prin cateva siretlicuri pentru a nu fi directa, pentru ca va crede ca insisti sa o faceti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează