|

Bună TPU! Deci este un băiat pe care îl plac puțin,care cred că mă place și el pe mine.
De exemplu,azi am avut o excursie și arăta diverse semne că m-ar putea plăcea.(îmi spunea NON STOP glume,când urcam cu telegondola,s-a așezat lângă mine,îmi spunea să-i trimit pozele făcute de mine acolo,iar la final,m-a întrebat cum mi s-a părut,se mai uita in telefon. Uneori se uită la mine,iar la cină,tot căuta motive de conversație.
Din aceste motive,s-ar putea crede că mă place sigur,dar chestia este că se comporta foarte frumos și le spune glume și altor fete.
Sau altă chestie este că o fată l-a întrebat legat de mine și a spus mai întâi "la ce te referi?", iar după i-am spus acelei fete cât la suta mă place și a spus 50%.
Voi ce credeți?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Oameni de stiinta au facut un experiment cu 2 grupuri de persoane. I-au lasat un timp intr-o camera si unui grup i s-a spus sa observe oniectele rosii din camera, celuilalt, obiectele albastre.
La iesire, pentru primul grup totul era rosu, insiruiau obiectele rosii de parca chiar ar fi fost predominante, si celalalt grup la fel, cu obiectele albastre.
Totusi, cand grupului rosu i s-a cerut sa enumere obiecte albastre, abia daca au stiut cateva si la fel grupul albastru cu obiectele rosii.
Experimentul demonstreaza ca creierul nostru functioneaza ca un radar si capteaza ceea ce ne intereseaza.
In cazul tau, capteaza comportamentul acestui baiat pe care il considera un favoarea ta.
Poate e asa. Poate nu.
Daca iti place, apropie-te de el si nu mainfilozofa c-o fi, c-o pati

| explică (pentru Goete):

Îți mulțumesc ❤️❤️

| a răspuns (pentru TeodoraMaria12):

????

4 răspunsuri: