|

Buna TPU, sunt fata si am o relatie cu iubitul meu de vreo 2 luni si in tot timpul asta nu m-a pipait deloc, desi mi-as dori sa o faca,ideea e ca as vrea ca atunci cand ne sarutam si suntem singuri sa ii iau o mana sau ambele si sa i le pun pe fundul meu, cum credeti ca ar reactiona? Credeti ca s-ar excita si i s-ar scula avand in vedere ca niciodata nu m-a pipait, cum credeti ca ar privi situatia? Daca doriti sa-mi raspundeti la toate intrebarile pe rand as fi foarte bucuroasa si mai ales daca nu ati jigni.Dau funda xoxo

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cel mai probabil, da, te asteapta pe tine sa faci primul pas si stii de ce? Pentru ca ii este teama de respingeri. Gandeste-te putin ca sunt multe fete la care nu le place deloc asta si daca iubitul lor ar face-o, l-ar crede nesimtit, ba chiar s-ar alege si cu o palma. happy Fa tu primul pas si dupa o sa o fac si el de buna voie.

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate te considera "fata serioasa" si te trateaza cu respect.
Daca tu vrei golanisme si pipaeli, cauat-ti altul!

| a răspuns:

Depinde ce numești tu jignire...

De ce să te pipăie? Poate băiatul NU își dorește musai pipăieli, vrea ceva mai serios. O să te atingă când simte el ceva sincer și curat.

Dacă tu îi iei mâinile și le pui pe fundul tău, cum ar reacționa? Bărbatul adevărat vrea să conducă el. Dacă femeia face primul pas, s-ar putea să-și schimbe părerea despre tine.

Câți ani ai? Pari micuță!

| explică (pentru ancaval):

Si eu vreau ceva serios stai linistit dar simt nevoia de atingeri si poate ma asteapta pe mine sa fac primul pas

| a răspuns (pentru nustiu688):

Este posibil ca el sa fie mai timid de felul lui si din acest motiv se comporta in felul descris. Ai putea sa Incerci sa fii mai ''explicita'' prin folosirea asa numitului limbaj al corpului. Se considera ca cel putin d.p.d.v. al teoriei pure, fiecare femeie detine limbajul propriu al corpului ei, limbaj cu care daca-si pune mintea si-l si foloseste din plin, reuseste sa suceasca capul oricarui barbat. Bafta. Succes!

| a răspuns:

Trebuie tu sa ii dai de inteles ca vrei asta ca pana la urma cărui baiat nu ii place sa puna mana pe o fata? "Prietenul" meu daca pot sa ii spun asa ma mai pipaie din cand in cand dar cred ca e aceeasi problema ma respecta pentru ca stie ca e primul meu prieten si de-aia nu îndrăznește chiar atat de mult, deci totul depinde de noi sa le dam de inteles ca nu ne deranjeaza atingerile astea laughing