| Elena298 a întrebat:

Buna TPU, sunt intr-o situatie complicata, e vorba de un baiat cu care am avut treaba da nu mai am acum si el este cu altcineva, m-a lasat pentru ca nu sunt suficient de matura pentru el. Eu am 19 el 21, lui in plac femeile cu experienta in relatii, in viata de zi cu zi si mai ales in pat, oricum incerc sa trec peste. Chestia e ca eu vreau sa vb si cu alti baieti ca sa imi fie mai usor sa il uit dar el nu e de acord si ii bate pe toti baietii care se baga in seama cu mine. Eu nu stiu ce sa fac, mentionez ca nu am facut-o niciodata cu el sau cu altcineva, de aia cred ca prefera femeile mai experimentate, da e prea gelos si nu inteleg rostul, ce ar trebui sa fac?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasa-l in masa de experimentat, si pune pe unu sa-l invete despre anii tineretii, nu are voie sa iti mai impuna nimic daca a terminat cu tine

| Annastassia a răspuns:

Dupa cum scrii, gandesti si te exprimi, nu cred ca ai mai mult de 12-13 ani.
Probabil ca baiatul are dreptate, sa-si caute alta fata, mai matura in gandire.
Da-i pace si mai asteapta cativa ani, sa mai cresti si sa te maturizezi, ca sa intelegi ce se intampla cu relatiile dintre fete si baieti.

| corbulalbrosu a răspuns:

Vorbeste si tu cu un baiat care este capabil sa-l infrunte si la o adica sa-i ofere si o corectie fizica pe care sa nu o uite cate zile va trai. Fiindca nu are absolut niciun drept de a mai interveni in viata ta din moment ce a inventat scuza in privinta lipsei tale de experienta sexuala, demonstreaza-i imbecilului ca poti sa ai un iubit mai bun si mai puternic decat este el. Sa ai parte de succes!

| Andreeush a răspuns:

Cum adică el nu e de acord să vorbești cu alți băieți?
Dacă nu mai ai nici o treabă cu el spune-i să te lase în pace, ignoră-l, nu îl băga în seamă.

| RacPac a răspuns:

Face asa pana il rupe altul cu bataia happy

| Elena298 explică (pentru RacPac):

Chestia e ca pana acum nu l-a batut nimeni vreodata doar el la locul meu de munca unde muncesc eu el este sef.

| RacPac a răspuns (pentru Elena298):

Atunci ii spui sa te lase in pace. Pana la urma ai viata ta. Daca este asa de gelos sa pe pupe-n fund