| UnNumeDeBaiat a întrebat:

Care este diferența dintre sexul anal si cel vaginal (Senzatii) :?

13 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Din cate am auzit, la anal noi simtim mai multa placere, cica e locul mai stramt laughing))
totusi mie mi se pare scarbos, plus ca pentru fete e mai dureros, n-as incerca

| Azµre a răspuns:

Se pare că nu ai citit un topic pe care l-am dezbătut acum ceva timp.

Sexul Anal



Definiție: Contactul sexual anal este acel tip de contact sexual în care organul genital bărbătesc, penisul penetrează anusul. El poate avea loc fie între persoane de sexe diferite bărbat și femeie, fie între persoane de același sex, bărbați.

În cadrul contactului sexual anal, partenerul care produce intromisiunea se numește partener activ, iar cel care este penetrat este partenerul pasiv. Partenerul activ este în general bărbatul, care penetrează anusul unui alt bărbat sau al unei femei, dar este posibil ca o femeie să își atașeze un penis artificial și să penetreze un bărbat în cazul lesbienelor.



Efecte:

Pro: Poate fi placut, unele femei iubesc sexul anal pentru că plăcerea poate fi absolut incredibilă. Senzațiile simțite sunt diferite decat orice ai simțit până atunci. Este adânc, nu este clitorisul și nu este vaginul, dar se simte precum clitorisul si vaginul la un loc, amestecate într-o senzație ciudată dar plăcută, resimțită însa într-o alta parte a corpului. Dacă simultan este stimulat și clitorisul și/sau vaginul poți ajunge la orgasm mult mai ușor decât prin sexul convențional.

Anusul este mult mai strâmt decât vaginul ceea ce face ca bărbatul să simtă plăcerea mult mai intens și tot odată să aibă un orgasm mai puternic.

Riscul unei sarcini este zero, excepție numai în cazul în care se prelinge spermă din anus în vagin.





Contra: Fiți foarte atenți!

-Sexul anal este considerat a fi o practica sexuala ce implică riscuri multiple, iar sexul anal neprotejat prezintă cel mai mare risc pentru sănătate, din urmatoarele motive:

-Vulnerabilitatea țesuturilor din zona anală;

-Riscul de fisurare a anusului în momentul penetrării;

-Risc crescut de sângerare în timpul actului sexual;

-Distrugerea mușchilor sfincterului;

-Risc de incontinență sau/și prolaps anal.

Sexul anal predispune partenerii la două mari riscuri principale: infectii - prin prisma numărului mare de microorganisme infecțioase care se regăsesc exclusiv în acesta zonă a corpului - și vătămări fizice ale anusului/rectului.

Frecvent, sexul anal este asociat cu hemoroizii, prolapsul anal, fisura anală, durere ano-rectală, ulcer anal.

-Boli transmisibile sexual, sexul anal neprotejat este considerat a fi comportamentul sexual cu cel mai ridicat risc de transmitere a virusului HIV - în condițiile în care unul dintre parteneri este infectat. Deasemeni, actul sexual anal fără măsuri de protecție, prezervativ, supune ambii parteneri unui risc crescut de transmitere a bolilor sexuale.

Prezervativul ofera o buna protecție împotriva HIV transmis prin intermediul fluidelor din corp, infecției cu HPV și herpesului, care pot fi transmise prin intermediul contactului cutanat, pielii.

Cu toate acestea, este important de conștientizat faptul că aceste boli pot fi transmise și în prezența prezervativului, întrucât acesta nu poate oferi acoperire întregilor suprafețe care intra în contact.

In urma contactului sexual anal pot apărea urmatoarele probleme de sanatate:

- Cancer anal;

- Gonoree;

- Hepatite virale de tip B si C;

- Sifilis;

- Hemoroizi;

- Fisura anală;

- Traume ano-rectale;

- Retenții de corpuri straine;

- Infecții cu Chlamidia;

- Infecție cu virusul HIV;

- Infecție cu HPV;

- Infecții parazitare: Criptosporidioza, Giardioza;

- Infecție cu virusul Herpes Simplex, HSV;

- Infectie cu E-Coli;

- Infecție cu Isospora belli;

- Infecții cu microsporidii;

- Limfogranulom venerian;

- Tuberculoza;

- Ureaplasma urealitică;

Majoritatea cazurilor de cancer anal sunt asociate cu virusul HPV. Incidenta acestei boli a crescut cu 160% în rândul barbaților și 78% în rândul femeilor, pe parcursul ultimilor 30 de ani. Această creștere este pusă pe seama schimbării trendurilor sexuale și a abuzului de tutun.

Incontinența anală, manifestată prin pierderea controlului asupra defecației, este considerata a fi provocata de injurii repetate la nivelul anusului, introducerea de obiecte de mari dimensiuni sau sex anal regulat - de unde rezulta dilatarea internă a sfincterului.

Teoretic, nu exista posibilitatea instalarii sarcinii in urma contactului sexual anal neprotejat, neexistând o cale prin care sperma să patrundă din tractul rectal în cel vaginal.

Cu toate acestea, sexul anal neprotejat prezinta risc de sarcină doar în ideea în care in urma ejacularii în zona anală, sperma poate migra în zona perineului și poate cauza o sarcina nedorita. 8% dintre persoanele care experimentează contact sexual anal neprotejat se confrunta cu aparitia unei sarcini nedorite.



Concluzie Sex Anal:

starSexul anal este strict recomandat persoanelor de peste 21+, de ce spun așa, pentru simplu fapt că trebuie să fii experimentat în materie de educație sexuală pentru practicarea unei astfel de penetrări. De ce?

starSexul anal nu este o joacă, nu este ceva pe care ar trebui să îl facem regulat sau de la vârste fragede! Are atâtea riscuri! Și multe altele din cele enumerate de mine mai sus!

Dacă totuși vreți să practicați acest tip de sex aveți mare grijă cu cine și cum îl practicați!

Pentru asta vă mai aduc la cunoștințî următoarele:

-Din punct de vedere anatomic, anusul este format din doi mușchi circulari, sfinctere, unul exterior și altul interior. Primul învăluie complet pe cel de-al doilea, astfel încât se poate spune că anusul are o structură spre a lăsa să treacă spre exterior, pentru a scoate conținutul, nu pentru a primi. Astfel, anusul este mai larg în interior, și intromisiunea care nu a fost precedată de o relaxare a sfincterului poate produce ruperea pielii peretelui anal; aceasta cauzează durere partenerului pasiv. Terminațiile nervoase care au un rol în plăcerea sexuală sunt concentrate în capul penisului și clitoris, omologul feminin al penisului. Anusul nu are atât de multe terminații nervoase cu rol în plăcerea sexuală. Din acest punct de vedere, zona anală propriu-zisă este considerată ca fiind o zonă erogenă secundară, deși prin intermediul ei se ajunge la prostată, a cărei masare generează plăcere sexuală.

-Din punct de vedere fiziologic, în cursul acestui tip de contact sexual nu sunt eliberați lubrifianți care să faciliteze penetrația, ca în cazul contactului sexual vaginal, de aceea este foarte important să folosiți un lubrifiant!

-Din punct de vedere bacteriologic, un act sexual vaginal practicat după un contact sexual anal, fără o igienă sexuală riguroasă, duce la transportarea bacteriilor din zona anală în vagin; această practică generează infecții. De asemenea, ruperea peretelui anal, menționată mai sus, este o poartă de infecție. Se poate astfel conchide că, din punct de vedere medical, contactul sexual anal ar putea avea unele riscuri, fără a spune în mod direct că este dăunător.

(****)Aveți mare grijă cu acest tip de sex! Nu este pentru oricine! Tot odată dacă aveți de gând cu toate cele spuse de mine mai sus să încercați atunci luați în considerare următoarele: Să aveți o relație nu stabilă ci foarte stabilă! Un partener de încredere, sincer, respectos și răbdător! Tot odată comunicarea este cea mai importantă, dacă doare puneți punct și gata!


Sexul Vaginal



Definiție: Actul sexual, cunoscut de asemenea ca și copulație, sex vaginal, se referă de obicei la momentul când organul reproducător masculin intră în organul reproducător feminin.



Efecte:

Pro: O stare de bună dispoziție, împlinire, orgasme multiple, reduce stresul, durerile de cap, și multe altele.

Contra: Aici putem discuta de efectele adverse ale sexului în cazul unor neplăceri cum ar fi :

Lipsa lubrifierii, care duce la un simptom extrem de neplăcut după sex, sângerarea. Dacă observi că ai sângerări vaginale, după încheierea unei partide de sex, ai multe lucruri de luat în considerare! Cel mai puţin grav este că s-a produs o rană pentru că ai făcut sex prea dur sau fără să te lubrifiezi suficient.

Sângerările post sex semnalează de multe ori alte afecţiuni, unele foarte serioase! Poate fi vorba de o boală cu transmitere sexuală, cum ar fi Chlamydia ori Gonoreea, de o infecţie vaginală, de afecţiuni precum vaginita, sau chiar de cancer uterin, cervical sau vaginal.

Sângerările pot avea însă şi o cauză externă. De fapt penisul iubitului tău poate fi cel care a sângerat în timpul sexului sau este posibil ca sperma lui să fi conţinut sânge.

Și lista poate continua, de aceea recomandarea mea este consultul ginecologic periodic, odată la 6 luni pentru siguranța fameii!

Altele: Alte neplăceri pot fi BTS-uri, care se transmit foarte ușor prin practicarea sexului cu o persoana infectată. Aici putem enumera :



- Herpes - Se poate transmite foarte ușor.

- Sifilis- Se poate transmite foarte ușor

- Gonorea - Posibilitate de transmitere moderată

- HIV - Posibilitate de transmitere putin probabilă.

- Hepatita

- Chlamidiaza

- Candidoza

- Etc., lista poate continua.



Concluzie Sex Vaginal:

star Mare atenție copiilor! Sexul este recomandat după vârsta de 18+, de ce?

Specialiștii îți spun că este de preferat să faci acest pas după vârsta de 18 ani. Riscul de contactare de boli cu transmitere sexuală există mai ales că în cazul persoanelor cu parteneri multipli, crește riscul contactării de BTS chiar folosind și prezervativ pentru acest risc există în contactul cu orice secreție a organismului, nu numai spermă, cum FALS se crede adesea!

Începerea vieții sexuale ÎNAINTEA MATURIZĂRII ORGANELOR GENITALE, în special a vaginului, poate fi cauza apariției unor tulburări de dinamică sexuală. Acestea sunt dificultăți în funcționarea normală a organelor genitale care ne dau disconfort fizic și psihic în loc să simțim plăcerea.Și aici putem vorbi despre efecte imediate sau în timp: Afecțiuni ale colului uterin, metroanexită, cistită, vaginită etc; afecțiuni ce pot de asemenea cauza durere la contactul sexual dar și după ce acesta s-a încheiat. Mai putem vorbi și de durerea la penetrare, care apare adesea la tinerele fete care-și încep viață sexuală prea devreme, când vaginul și organele genitale sunt insuficient dezvoltate. Viață sexuală însă nu va duce la GRĂBIREA maturizării acestor organe.

star Dacă ai peste 18+, o relație stabilă, un partener grijuliu și de încredere, sexul vaginal poate fi o joacă, poate fi ceva plăcut și de neuitat.

http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/

| h3r a răspuns:

Păi dacă tot vrei senzații, ar trebui să le încerci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel anal doare cel vaginal doare mai putin in plus ai mai multa placere.
*cel oral, cel mai bun.

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, este parțial corect.
Sexul anal doare, oricât demult lubrifian ai folosi penetrarea va durea, va exista întotdeauna o jenă. Legat de senzații, părerile sunt împărțite, ține atât de partener cât și de persoana în sine care primește. Dacă totul decurge bine, femeia ar ajunge mai repede la orgasm, dacă nu va avea numai de suferit și a doua oară nu ar mai face-o.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Azµre):

Multam de sfat, totusi. Sa ai o zi faina Azure.

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

N-ai pentru ce, sunt sigur că știai lucrurile acestea. Mulțumesc la fel happy

| bogdan72 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stii ca cel care a pus intrebarea (sunt aproape sigur ca) e baiat. M-ar mira sa il doara ceva laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru bogdan72):

Buna asta. Asta nu am mai observat dar ce sa faci daca e curios sa afle una alta.laughing

| UnNumeDeBaiat explică (pentru bogdan72):

Sunt baiat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bogdanelul deci nu te=a durut cand ai folosit lubrifiant? Ai simtit vreo placere ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Uite,
http://www.contraboli.ro/despre-sex-anal-riscuri-si-sfaturi/
http://www.perfecte.ro/......icine.html
Diferenta o poti face si sigura.
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare