|

Cum poti intra in vorba cu o colega de clasa care mereu sta cu prietenele ei? Eu sunt baiat si imi place de fata respectiva, dar nu ma pot duce asa pur si simplu la o gasca de 6-7 fete si sa incep sa intru in dicutia lor daca ele vorbesc numai despre machiaje si chestii de-astea feminine.

Si chestia e ca mereu sta numai cu ele si vorbesc intre ele si nu prea sunt momente in care sa pot veni la ea si sa incep sa vorbesc cu ea ca peste luni de zile sa-i zic ca imi place de ea si daca vrea sa fie prietena mea.

Voi ce ziceti?

P.S. Am 17 ani si fetele respective sunt in aceeasi clasa cu ele din clasa a 5-a(dar nu am prea putut vorbi cu vreuna dintre ele pana acum)

7 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Găsește o opurtunitate ca doar nu stau lipite unele de altele, când se duce la vreun magazin, sau când pleacă după ore poate aveți vreun drum comun, când mai sunt și alți băieți cu voi si e grupul mai mare poți încerca sa vorbești doar cu ea. Poate la o ieșire în afara scolii, sau încearcă prin mesaje sa conversezi cu ea, apoi poți sa ii propui o plimbare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Abordeaz-o pe Facebook/insta daca singura n-o prinzi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E tot fata din cealaltă întrebare?hee hee
Ai putea încerca să le dai și ăstora un cap în gură, să elibereze locul.
Dacă întrebarea chiar e pusă serios, dă-i un mesaj prin care îi ceri să iasă pe hol ori în curte de una singură fiindcă vrei să-i spui ceva. Ori un gest de modă veche, un bilețel atașat de o floare (garoafă, trandafir) pe care i-l înmânezi când e singură.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Raven):

Pai da dar asa o sa zica prietenelor sale:
Ohoo fetelor, ia uitati! Bogdan mma place!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RobertAlvarez4444):

Atunci rămâne varianta cap în gură. laughing Baftă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă să vorbești cu ea când va fi singură sau încearcă să îi scrii pe Facebook sau Instagram.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mare greseala sa-ti pui sperantele intr-o singura tipa, mai ales ca nustii daca iti va returna aprecierea si afectiunea. Eu in locul tau as interactiona cu toate 7 si as observa care din ele isi plimba mana prin par, care se fastaceste cand vb cu mine. Apoi as flirta cu aia. Personal as culege pe aia cu care am cele mai mari sanse cu efortul cel mai mic. Nu m-ar interesa de una singura fata. A face obsesie dintr-o singura fata nu e castigator pentru tine, nu e sigur (fata aia te poate respinge si iti strica toate planurile). Daca te tin pantalonii, interactioneaza cu toate 7 odata si alege pe aia care vezi ca arata interes in tine.

Nu te lua dupa fete care-ti spun sa le pui flori in banca. Astea-s sfaturi eronate. Intai cunoaste persoana, nu oferi flori aiurea unei tipe care poate sau nu sa te accepte sau respinga. Daca inca nu stii care-i treaba, NU oferi flori sau cadouri. O floare te poate face sa arati disperat si nevoias si s-o faca sa se simta obligata sa fie cu tine. Florile le lasi pentru mai tarziu, daca iti iese treaba cu vreuna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează