|

Cum trebuie sa procedezi dupa o pauza de relatie de 2 luni, in care unul din parteneri a facut sex, iar celalat nu? Si acum v-ati impacat si exista iubire dar unul sufera din cauza asta ..desi acum relatia pare mai puternica.Ce este de facut?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ceea ce spui tu ca pare o relație mai puternică, de fapt se va concretiza în câteva partide de sex ca in vremurile apuse, după care iarăși pauză.
Nu zic sa nu o tragi, din contra, acum ca nu mai ai nimic de pierdut pentru ca deja ai pierdut totul, poți sa experimentezi orișice fantezie ai cu ea, dar totodată trebuie sa conștientizezi ca o relație stabila emoțional nu mai este posibila, asa ca va trebui sa îți găsești o alta fata pentru viitor.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Bine zis... "relatia PARE mai puternica", in realitate... nu o mai poti numi relatie. Rupe orice legatura si mergi mai departe, iti pierzi timpul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In acele doua luni este problema fiecaruia ce a facut. Nu are nici o obligatie fata de celalalt.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Nu exista nicio iubire, prietene, inceteaza. Cand iubesti, ti-e imposibil sa inseli. Daca, tot inselat e si daca a fost "pauza". Daca te iubea, pur si simplu nu ar fi lasat-o sufletul sa mearga cu altcineva. Efectiv nu ar fi putut. Din moment ce a facut-o, inseamna ca nu da nici doi bani pe tine, de iubire nici macar nu se pune problema.

Intr-o relatie normala, verosimila, nu exista pauze. Pauze iei de la ceva obositor. Cand o relatie e obositoare, cert nu exista iubire, evident nu e o "relatie", ci doar un contract social stupid. Relatia, dimpotriva, ar trebui sa-ti dea viata, sa fie cel mai frumos lucru pe care-l ai, sa te umple cu energie pozitiva, iubire, speranta etc.

In concluzie, voi niciodata nu ati avut o relatie si nici nu veti avea vreodata.
Ce este de facut? Nu mai pierde timp pretios din viata. Renunta odata la incercarea asta de relatie, ca nu are nicio sansa de reusita, nu sunteti facuti unul pentru altul si gata. Nu e nicio tragedie, tragedie este sa pierzi timp care nu se mai intoarce. Pune capat si continua-ti viata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cam are dreptate ce a zis baiatul de mai sus

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează