anonim_4396
| Anonim întreabă:

De ce sunt unele femei asa rigide cand vine vorba de a cunoaste tipi noi? Nu vreau sa intelegeti ca ma astept ca o fata sa sara pe unul care se baga in seama cu ea in secunda doi, doar ca mi se pare neatractiv sa faca pe inabordabila sau sa se prefaca ca nu e atat de mult interesata (desi ea poate chiar il place pe el).
Am vazut cazuri cand unele au nevoie de timp doar ca sa iasa cu tine la o simpla intalnire si nu e vorba de o saptamna sau doua, le trebuie luni de zile.
Eu sunt de fel un pic nerabdator si cand dau de o astfel de tipa parca mi se duce toata atractia fata de ea din start. Totodata nu vreau sa credeti ca sunt grabit catre sex, ca niciodata asta nu a fost telul meu cand am vrut ceva cu cineva, doar ca mi-ar placea sa fie si ele un pic mai curajoase, mai tupeiste si sa nu mai fie asa fricoase si sa mai vad si eu initiativa si din partea lor.

Răspuns Apreciat de Editori
| CristinaBabu11321 a răspuns:

Depinde de foarte multe lucruri, de cum abordezi, de locul/momentul unde abordezi, de atractia ei fata de tine. Mediul online s-a dezvoltat mult si retelele sociale nu prea pot fi folosite pentru a aborda serios niste fete. Probabil vor crede cine stie ce despre tine. Nu ne incredem prea usor.
Depinde de situatie foarte mult dar cel mai probabil daca pare dezinteresata, chiar e dezinteresata de tine.

4 răspunsuri:
| 86wally83 a răspuns:

Salut!

Te înțeleg perfect, cunosc experiența

Mai sunt și fete curajoase, cu mai mult tupeu

Trebuie doar sa ne extindem cunoștințele și "granițele" mai mult

Succes!

| AelinGalathynius a răspuns:

Daca le ia mult timp să iasă înseamnă că au alte treburi de făcut, unele sunt la facultate, învață foarte mult, altele poate nu vor nimic serios, unele poate se mai gândesc la fostul, deci pot fi multe motive, depinde și de persoana, încearcă să cauți o fată serioasa, care știe ce vrea, dar multe sunt timide, emotive

| Issabelle6789 a răspuns:

Salut.Eu sunt fata si iti spun sincer ca nu stiu pe unde le abordezi tu dar cu siguranta daca pe Facebook, atunci slabe sanse caci pe acolo fetele sunt foarte inabordabile. Ceva poate faci tu gresit de tot mereu ele "se prefac". Daca ar fi interesante cu adevarat atunci cred ca ar face si ele ceva pasi spre tine.

| MireP a răspuns:

Ai grija cum abordezi problema, sa nu ajungi sa admiri din interior un penitenciar.

Daca femeia zice "Nu" iti ceri scuze ca ai deranjat-o si mergi mai departe. Nu conteaza de ce te refuza, nu e treaba ta, nu iti datoreaza nicio explicatie.

Ce faci tu se numeste hartuire, iar pana la urma una din tipele astea pe cale le hartuiesti luni de zile pana cedeaza sa se intalneasca cu tine vor suna la 112.

| Anonim explică (pentru MireP):

Scuze, dar nu cred ca ai inteles bine ce am scris. happy