| Kristina092 a întrebat:

Hei TPU! Prietena mea și-a început viata sexuala acum 2 zile, protejat, normal (16 ani) si mi-a spus ca a simtit ca si cum ii venea sa urineze (nu știu cum sa ma exprim corect), deși a fost la baie înainte. Acum întrebarea mea este: aceasta este senzația de placere? Daca nu, de ce a simtit asta si ce trebuia sa simtă? Va rog vreau răspunsuri urgent si as vrea sa luați in serios întrebarea mea. E prima data cand pun o întrebare pe acest site.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Atat in timpul sexului cat si dupa ce s-a terminat actul sexual de dezvirginare, tinerele simt o senzatie de disconfort destul de accentuat care se manifesta mai ales in interiorul vaginului dar si in intreaga zona adiacenta externa vulvo-vaginal-anala, cat si in zona interna a abdomenului inferior cea in care este situata vezica urinara. Probabil din acest motiv a si aparut senzatia de a urina mult mai des decat ar fi normal. Multa sanatate!

1 răspuns:
| Alexutzu27 a răspuns:

Este normal in se numeste sguirt și în timpul sexul dacă îi vine să urinrze in timp ce este penetrare sa urineze o sa se simtă mult mai bine