| ElKarlos a întrebat:

Legat de receptorii de excitare, se spune ca femeia are mai multi, dar atunci de ce barbatii se excita mai rapid? Si eu de exemplu am capul penisului sensibil ca nu suport sa mi se atinga deloc, doar daca ea e uda, sau pe cale orala.
Iar la femei din ce vad, e de preferat sa le bagi degetul, deci asta spune ca nu e chiar sensibil.
Ori am inteles gresit si nu conteaza ce sex esti, asta difera de la persoana la persoana?

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai obsedati pe TPU, pe bune, altceva in afara de penis si pi.ă nu mai aveti in cap?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Băgatul de deget și malahia nu se pune.

| CodrutElian1990 a răspuns:

E adevarat ca partile excitabile pot sa difere de la persoana la persoana.
Cat priveste diferenta de excitare intre barbati si femei, de regula barbatii se excita tare la stimulii vizuali, chiar si la cei vocali, apoi la atingere, pe cand femeile se excita putin la cei vizuali, aproape de loc la cei vocali, stimulii tactili fiind pe primul plan.
Partile erogene la barbati si femei difera si le gasesti pe net, dar nu corespund la toate persoanele de acelasi sex. De aceea, in special barbatul, dar nu numai, trebuie sa afle ce parti ale corpului partenerului il excita. Asta se afla - daca partenerul nu-ti spune unde sa actionezi - prin modul cum raspunde partenerul la mangaierea, stimularea etc. anumitor parti ale corpului.

| ElKarlos explică:

Si inca o chestie, de ce spune ca unele femei se excita foarte greu in circa 30 min? cand eu vorbisem cu o tipa care imi zicea ca isi da drumu in 7 min dupa ce se dezbraca, e greu sa inteleg, de ce se fac asa multe generalizari legat de sexe?