|

Menstruatia "falsa" poate veni 2 luni la rând? Sau vine doar o lună? Ma refer la cea care, deși esti însărcinată, vine uneori

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Menstruatia peste sarcina care este denumita si ''menstruatie falsa'' poate sa apara in cazul a circa 1 din 5 femei insarcinate. Insa datorita faptului ca acele scurgeri se deosebesc foarte mult de amestecul de sange menstrual si din acest motiv chiar si o privire mai atenta qeste in masura sa elimine confuzia care se creaza in astfel de situatii. Astfel ca menstruatia peste sarcina reprezinta de fapt o scurgere care se aseamana cu menstruatia (intr-o mica/foarte mica masura) si este provocata de cu totul alti factori medicali, care NU au legatura cu ciclul menstrual si nici cu sarcina propriu zisa. De cele mai multe ori acea asa zisa ''menstruatie falsa'' se produce doar in prima luna de graviditate, dupa care inceteaza si dispare complet. Dar exista si situatii (destul de putine) in care confuzia creata de acele scurgeri slabe care apar intermitent, sa continue si in urmaroarele 2-3 luni, foarte rar mai mult. In cazul in care exista suspiciuni in legatura cu existenta sarcinii, si se doreste sa se stabileasca precis existenta sau lipsa sarcinii, se efectueaza un test de sarcina, al carui rezultat va risipi toate intrebarile prind situatia existenta de fapt. Multa sanatate!

| explică (pentru corbulalbrosu):

Si cate zile tine acea scurgere?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ch3ls3a91):

Depinde de la caz la caz, de la o femeie la alta. Scurgerile respective uneori se manifesta doar intr-o singura zi, dar uneori pot sa tina chiar si 2-3 zile. De asemenea exista posibilitatea sa apara, sa se produca de mai multe ori la intervale mai scurte sau mai lungi de timp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate veni in fiecare luna pana la 5-6 luni la rand

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ale5184):

De unde stii asta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da,aceasta menstruatie "falsa" poate sa vina si de 2 ori pe luna.Prima dată va curge putin sânge iar a 2 a oara va curge mai mult sau poate fi si invers.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează