|

Pur și simpu nu știu ce să fac. M-am săturat de diferențele pe care părintii mei le fac intre mine si sora mea in ceea ce priveste baietii. Eu am 19 ani, ea 24. Daca ea vrea sa plece la munte cu iubitul ei le poate spune parintilor, totul e ok, nici o problema. Daca eu vreau sa plec undeva cu iubitul meu (de 20 ani) pfoaaaa nu se poate niciodata, nu e bine, nu trebuie, scandal, urlete. Dacă il vad pe iubitul surorii mele e minunat, ii zambesc, il pupa etc. Cand il vad pe iubitul meu il ignora, nu il saluta etc.Sufar foarte mult din cauza asta. În prezent imi doresc sa merg cu iubitul meu la mare, am platit si cazarea si tot. Tata e de acord, dar mama inca nu stie si nu stiu cum sa ii spun ca sa nu fie scandalul de pe lume in casa. Ceva idei?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Nu te-ai gândit că poate mai mult mamei tale nu-i pe plac iubitul tău? Mai stiu eu poate că a auzit ceva vorbe despre el etc. Este o diferență în vârsta de 24 și 19 cum ai spus tu. Pentru că rezultă că ești cea mai mică, da? Și de obicei cel mai mic sau cea mai mică este mai mult luată în seamă. (Spre exemplu eu și fratele meu fix așa poveste, lui i se poate totul mie nimic...)
Cred că trebuie cel mai bine să te pui să discuți cu mama ta la tema dată, nu cred că o să-ți sară în cap dacă o să-i explici totul clar. Și poate că ea o să-și dea seama că tu poți lua și singură decizii în ce privește viața ta persoană... happy Succes!

| explică (pentru Deepk):

Iubitul meu este un băiat din familie de medici, student si el la Medicina. Invata non-stop, a fost foarte respectuos cu ei si nu pot sa zic ca le-a dat un motiv intemeiat pentru care sa se comporte asa cu ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Anonim2136493):

Hmm, atunci totuși cred că mai mult este legat de mama ta, adică in ea este problema. Într-o oarecare măsură o înțeleg că se îngrijorează pentru tine că pleci undeva la îndepărtare cu el și plus la asta fără supravegherea lor. Si mama ta la fel ca toate mamele trebuie să-și bată capul ce faci, unde ești, dacă nu te supără iubitul tău. Totuși cel mai bine este ca să discuți cu ea, și fiind că ai spus că tatăl tău aproape nu este împotrivă poți să-l rogi pe el să te ajute în discuția asta... Deja vezi și tu!winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat