|

Rog seriozitate. Am avut o relație de lungă durată, 4 ani, în care a intervenit monotonia. De la un timp simțeam nevoia să mai vorbesc si cu alti pretendenti doar ca să simt din nou ceva. Nimic serios, doar vorbit. Intr-un final, m-am cunoscut cu o persoană care era în dificultate cu partenera pentru că nu se înțelegeau. Dupa ce am discutat fiecare de locurile noastre, am zis că am putea să încercăm ceva. Am decis să închei situația cu cel cu care aveam 4 ani pentru că nu mai simțeam atracția sexuala pentru acea persoană, cu toate că nu ne certam de fel, eram un cuplu liniștit. Apoi am stat cu celălat tip. Atracție sexuală maximă, poate doar atât, pentru că singurul subiect despre care vorbeam era sexualitate. Ne-am despărțit repede, dar apropierea si despartitea aceasta rapida ma face sa ma simt inca legata de aceasta persoana. Dar in acelasi timp mi-e dor de fostul pentru ca eram sigura pe sentimentele sale și știam că pot vorbi orice. Însă ce îi lipsește uneia, are cealaltă. Voi ce spuneți să fac? Sa accept dacă persoana de care mă sunt atrasă fizic vrea să ne împăcăm? Sa încerc să discut cu celălat? Sau ce altceva aș putea?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Răspunsurile se află la tine.
1. În primul caz intervenise monotonia
2. Celălalt era un fel de prieten cu beneficii.
Din cele două aspecte reiese faptul că în niciuna dintre relațiile prezentate nu erai pe deplin încântată.
Dacă vei alege să revii la prima relație, din nou vei simți acel gol și nu va dura mult până când vei încerca să cauți o altă poartă de scăpare.
Sfatul meu ar fi să iei o pauza de la ambele relații.

12 răspunsuri:
| a răspuns:

Mi se pare nașpa să-ți bați joc de omu ăla, să te desparți să faci sex cu altul și după să-l iei înapoi ca pe ultima cârpă. Ai ieșit, vezi-ți de viață în continuare. Atracție sexuală normal că e la început că e ceva nou mai aes după ce ai dat în monotonie, după 4 ani cu ăla ajungeai să fii la fel de plictisită de el cel mai probabilwinking deci felicitări, ai renunțat la cineva care te iubea și cu care puteai vorbi pentru un rahat de sex. Happy now?

| a răspuns:

Va meritati soarta astea ca tine, voi ca voi, dar cel mai trist e sa vezi barbati fara coloana vertebrala, te lasa gagica pentru altul si tu tot la ea te intorci...ma enervez degeaba citind intamplari de genul, oricum vor exista prosti de genul la tot pasul.

| a răspuns (pentru Drimmero):

Pai oricum prostia lui ăla a fost că i-a dat ocazia sã înșele de la inceput, pe baza că "trebuie sa ai încredere în ea" daca nu zici prostii de genul, problema e la tine. daca ești strict și cunoști tipii din viața ei, știi care vrea să-ți cordeasca gagica și care te respecta și nu-ți face chestii din astea.

| a răspuns (pentru Clint):

Si ele (unele) sunt curbe, dar si ei (unii) sunt tantalai. Se cam merita unii pe altii.

| a răspuns:

Înainte să cauți pe altcineva si sa iti părăsești iubitul trebuia sa încerci sa repari ce ai avut deja creat.Intr-un fel e karma.
Acuma e mai bine sa iti vezi de ale tale, sa muncești ceva, sa iti găsești niște pasiuni si sa lasi băiati.

| a răspuns:

Ideea ar fi sa nu îți bați joc de sentimentele, băieților
Nu sunt jucărie tale, mai ales fostul'...

| a răspuns:

Parca citesc postul unei femei tipice din America. Una care vrea sa fie doamna/sotie la casa ei cu un barbat care o iubeste/respecta dar nu e atrasa decat de ala care nu da 2 bani pe ea. Vezi ce faci sa nu ajungi singura la 50 de ani cu o casa plina de pisici, exact ca alea.

| a răspuns:

N-ai simtit nevoia sa faci un efort ca sa iesiti din monotonie si te-ai dus direct la alta puță, asta spune totul

| a răspuns:

Esti chiar o panarama proasta daca te-ai comportat asa fata de primul cu care ai avut relatia de 4 ani. Sa fie ala prost sa te mai primeasca inapoi.
Ai impresia ca intr-o casatorie, dupa 10 ani o sa fie mare atractie? Tu nu ai avut nici un respect si apreciere pentru acel partener care poate ti-a fost fidel si ti-a suportat toate prostiile 4 ani.

| a răspuns:

Vă trebuie o vacanță. Sa mergeti să vizitați chestii noi, sa va distrați. Așa sigur o sa se reaprindă flacăra iubirii voastre. Ma refer la prima relație.

| a răspuns:

Incearcati sa faceti diferite lucruri pentru a combate monotonia si nu il mai folosi pe al doilea ca prieten cu beneficii. Vorbiti deschis despre sex si incercati sa va recreati placere amandoi.

| a răspuns:

Monotonia este un efect nu o cauza. Ea este generata de indiferenta si creaza distanta.