| george89 a întrebat:

Ce faceti? sunt nou aici si am o intrebare...:-ss. Credeti ca e o rusine sa fii virgin la 21 de ani? Si as vrea sa argumentati raspunsurile voastre daca puteti si aveti timp. Multumesc pentru atentie. O seara placuta :*

11 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Daca esti virgin,pentru ca inca nu ai gasit fata pereche, e o onoare. Respect! Daca e cumva din alte motive, pacat.

| katy a răspuns:

Nu e rusine insa poti avea probleme hormonale, dereglari in organism

| Азбука a răspuns:

O rusine, nu... dar o problema, posibil...

| Ирина19 a răspuns:

Nu e o rusine deloc sa fii virgin la 21 de ani.Bravo,se vede ca ai suflet,o faci doar cand esti absolut convins ca vrei asta si cel mai important e ca o faci cu persoana care cu adevarat o doresti, nu doar dintr-o simpla aventura. Tine-o tot asa, fii sigur ca atunci cand ai sa o faci cu persoana care cu adevarat ai sa o iubesti te vei simti cel mai bine.Bafta!

| shtephie a răspuns:

Eu te apreciez. Trebuie sa fie ceva special prima data cu persoana iubita si potrivita! Mult noroc in dragoste happy

| Johnny_3797 a răspuns:

Salut,Raspundem la intrebari.Totul depinde in ce fel de societate te afli.In zilele de azi e cam anormal ca la 21 de ani sa fii virgin, dar in trecut cam in sec 20 atunci se socotea normal,prima relatie sexuala trebuia sa o ai dupa nunta, dar acum in stinga in dreapta isi pierd ceea ce au mai pretios.E bine ca esti virgin, te pastrezi pentru iubita ta happy

| RobertTmroo a răspuns:

Faptul ca esti virgin la varsta de 21 de ani nu e nici o rusine, din pacate in ziua de azi multi isi incep viata sexuala mult prea devreme, ca exemplu unii nici macar nu au inca varsta de a avea dreptul sa posede o carte de identitate, deci inca sunt total sub grija parintilor, si ei deja fac tot felul de tampenii pe care nici macar nu le inteleg, ca sa nu mai vorbim "de dragoste" la varsta lor..., daca tu inca esti virgin pentru ca nu ai cunoscut pana acum o fata de care sa iti placa si evident sa te placa si ea..., ei bine, asta e "jos palaria" si pe viitor sper sa intelegi ca " a face dragoste" chiar trebuie sa fie cu persoana potrivita, sa fie sentimente din ambele parti, si nu doar asa "hai sa o facem ca sa fim si noi in rand cu cei din jur".
Legat de "rusine" de a fi virgin, pot sa iti spun ca tu nu trebuie sa spui la toata lumea asta, ma refer la colegi de faculta, lucru, amici..., ca din pacate multi incep sa faca tot felul de glume proaste, si o sa te deranjeze mai mult vorbele lor decat faptul ca inca esti virginwinking.
Toate cele bune si duminica faina sa ai happy!

| Skylar a răspuns:

Pentru prosti da, pentru cei ca tine nu.

| amaliax a răspuns:

Nu e nici rusine si nu-i nicio problema, nu-i nimic anormal cu tine! fa-o cand vei simti ca este momentul si cu fata care merita!

| Irina07 a răspuns:

Nu cred ca e o rusine '... daca simti tu ca nu e nevoie... e ok!

| copilu21 a răspuns:

Si eu am aceiasi problema ca tine, si eu am 21 de ani si sunt virgin.din pacate in cazul meu mai multe persoane au aflat,iar pe urma am inceput sa fiu centrul glumelor, sa stii ca cel mai bine e sa tii pentru tine, deoarece pe urma tot u o sa ai mai mult de suferit.