|

Salut!Pff, nu stiu cum sa incep. M-am despărțit de prietena mea acum 3 luni. De atunci, de când ne-am despărțit parca lumea s-a schimbat pentru mine. Nu mai am chef de nimic, m-am izolat mult de societate, nu mai am același simt al umorului, nu mă mai atrag lucrurile care îmi faceau plăcere înainte, mâncarea nu mai are același gust. Totul s-a schimbat pentru mine. Multe melodii îmi amintesc de ea, îmi aduc aminte de conversațiile până la 4 dimineața, când râdeam împreună, când ne povesteam problemele, când ne ajutam reciproc. Acum totul s-a schimbat pentru mine. Încerc să trec peste dar nu pot. Prea multe lucruri îmi amintesc de ea.

Am mai vorbit cu fete de atunci, cu fete care ma plăceau dar nu e niciuna la fel ca ea. Ea a fost ceva special de care n-am putut sa am grija. Încă țin la ea, chiar daca ea probabil m-a uitat. Nu știu ce să mai fac.Am nevoie de niste sfaturi...

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Lucrurile astea se mai întâmplă în viața. Daca tu ai încă stările astea după 3 luni inseamna ca ea a decis să vă despărțiți cand tu încă mai aveai sentimente pentru ea.
Nu stiu cauza despărțirii sau care dintre voi a fost vinovat, dar daca ea nu te mai cauta si nu iti simte lipsa clar sentimente pentru tine nu mai are, sau ai facut ceva suficient de grav incat sa ii fi trecut iubirea.
Dacă te simti asa trist caut-o si poate va mai fi ceva, iar daca nu macar iti va spune in fata motivele și faptul că nu te mai iubeste si asta poate te va mai întări si te va face încet sa vrei sa o uiti.

| explică (pentru Nat1):

N am mai rezistat și i-am dat mesaj... Am inceput sa vorbim din nou și mă simt minunat, nu știu, încă țin la ea.

| a răspuns (pentru Tristul74):

Chestia asta te ajuta. Poate o sa va împăcați, sau poate nu dar tu o sa fi cu sufletul împăcat ca ai incercat sau i-ai spus ce ai avut de spus.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

E normal să fii așa după o despărțire. trec cu timpul și dacă rupi orice cale de contact + renunți sau eviți lucruri care-ți amintesc de ea și relație

| a răspuns:

Depinde de tine daca vrei sa ramai un losser sau lupti pentru tine. adu-ti aminte ca scopul tau in viata este bunastarea ta, fericirea ta si lucrează in sensul asta. nu iti mai cladi fericirea pe alti oameni, găsește lucruri mai solide si ne schimbătoare unde iti vei construi acel altar de fericire/împlinire sufleteasca.

datoria ta fata de tine, este sa uiti, sa cauti alte fete sa mergi înainte.

sau poftim. fi trisu din sat, losser, nime-n drum in continuare. tu decizi.