| Alex32123 a întrebat:


Acum 2 zile i-am spus unui coleg ca imi place de o fata din cls si colegu ala e ceva gen best friend cu fata aceea.
Si de atunci fata aceea s-a schimbat, adica:
Nu ma mai striga pe numele de familie
Vorbeste mai mult cu mine
Astazi a fost ultima zi de scoala de semestrul intai, a venit la mine imediat si m-a imbratisat si mi-a urat craciun fericit.
Colegul acela mi-a spus ca ei ii place la mine ca sunt blond si inalt si ca ma potrivesc cu ea dar a spus ca nu vrea sa fim inca impreuna.Asta nu mi-a zis in fata dar mi-a comunicat amicul meu.Doar asta i-a zis, nu a mai detaliat.
Ce sa cred? M-a pacalit ala? Nu mi-a zis adevarul? Fata aceea i-a spus aluia ca nu place pe nimeni din clasa in acest moment.
Poate fata nu vrea sa fie impreuna cu mine deoarece acum s-a incheiat semestrul 1 si fiind vacanta de 3 saptamani o sa ne fie dor unuia de celuilalt si decat sa suferim mai bine nu a vrut acum, dar va vrea in semestrul 2?
Apropo, eu sunt clasa a8a si nu am mai fost cu nici o fata pana acum(stiu, norocu asta), dar aceasta e o fata la care tin cu adevarat si chiar nu vreau sa o pierd si pe ea.
Si cat despre ceilalti colegi, nu stie decat amicu ala ca o plac, in rest cred ca eu plac pe altcineva de la alta scoala, ceea ce e bine.
Va rog TPU chiar am nevoie de un sfat sau ceva sa ma lamuresc si eu, neavand experienta.
Va multumesc mult si sarbatori fericite.

Răspuns Câştigător
| Bogdy00 a răspuns:

De ce sa va fie dor? nu sunteti amandoi din acelasi oras? daca totusi fata te place nu te grabi cu declaratiile de dragoste sau mai stiu eu. Totusi daca te place veti fi impreuna (ma gandesc eu), dar ai grija, s-ar putea sa trebuiasca sa faci tu primul pas... afla-i nr de telefon, id-ul de mess, comunicati mai mult si poate maine va veti tine de maine. Succes. PS : sa folosesti prezervativul laughing (nu m-am putut abtine) happy

4 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Lasa sa treaca vacanta nu? a fost prea din scurt! Poti doar sa afli id-ul ei de mess sa-i trimiti un mesaj de sarbatori de anul nou! Arata-i ca-i respecti dorinta si va aprecia asta ai sa vezi! Ai asteptat pana acum, de ce sa te arunci sa naruiesti totul nu? Asa ca ai rabdare si va fi a ta! Multa bafta!

| vάĝàвøήτ a răspuns:

Pai poate nu vrea asa din scurt o relatie q tine poate vrea sa va mai cunoasteti mai bine sa zic asa sa iesiti undeva si voi.

| DragosMentol a răspuns:

Pei nu avea de ce te minti.Chiar te-o placea acea fata, deoarece spusele tale confirma asta.

Sfatul meu este sa mai comunici cu ea prin vacanta daca e chiar sa iesiti pe afara. Odaca ce ati iesit afara este usorhee hee

Succes! si sarbatori fericite

| Myapufo a răspuns:

Mai intai a trebui sa vorbesti cu ea? Sa aflii uh daca e adevarat sau nu! Pana la urma urmei prietenul tau nu trebuia sa se bage pentru ca,tie iti place de ea,destinul o sa vrea sa fiti impreuna dar toate vin la timp, in sensul ca sh ea te place sh o sa vina totul de la sine sunt noua aici sh esti primul am raspuns sincer sh din inima, pentru ca sunt fata sh stiu ff bine...winkingdin propria mea experienta.Te pup sh bafta!