|

Salut, TPU, as avea si eu nevoie de cateva sfaturi daca se poate.De mai multe saptamani, la liceu, in pauze, in locul in care ma duc eu cu un coleg de obicei, a aparut o fata cu mai multe colege.Inca de prima data am observat-o si am inceput sa o admir.Ea mi-a raspuns, cu un zambet, cu un suras, se uita la mine atat pe ascuns cat si direct; mi-am dat seama ca este interesata de mine si ca ma place.Astfel, acel loc il vizitam tot mai des atat eu cat si ea doar ca sa ne vedem.Insa, din cauza timiditatii mele nu am putut sa fac pasul cel mare, desi am simtit ca ea asteapta asta.In continuare ea a incetat sa se mai uite la mine, sa se intoarca, sa-mi zambeasca etc.Ca totul sa fie si mai rau, saptamana asta nici nu a mai venit la acel loc, doar colegele ei.

Intrebarile mele sunt: faptul ca nu mai vine la acel loc inseamna ca vrea sa ma evite intentionat?(tinand cont de faptul ca (,) colegele ei vin); incearca sa scape de sentimentele ce le avea fata de mine? ce ar trebui sa fac..sa o uit, sa mai astept sa apara si atunci sa vorbesc cu ea?

Orice sfat, gand, idee, critica o accept.Multumesc celor care au avut rabdare sa imi citeasca postul si sa ma ajute, eventual.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ea a crezut ca esti capabil sa vezi ceea ce este de vazut si tot a asteptat din partea ta sa faci pasul cel mare. Nu poate sa astepte la infinit, pana cand te trezesti tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru neutrino):

Adica, cu alte cuvinte, nu mai pot face nimic si ar trebui sa renunt si sa invat din greseala asta ca sa nu se mai repete?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru otakupower):

Cam asa. Totusi, mergi la ea cu o floare si invit-o la un suc, poate ca nu este prea tarziu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate are careva probleme si sa nu mai poata sa iasa sau poate tu sa faci un pas, daca o vezi prin liceu te apropii de ea si-o saluti, sau nu vine in acel loc pentru ca lipseste de la scoala?
Iti alegi tu calea pe carr vrei s-o faci, eu pot doar sa-ti spun succese:-)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Caraman_Ludmila_2000):

Nu este vorba de probleme de sanatate, sau ca lipseste de la scoala.Pur si simplu nu mai vine in acel loc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru otakupower):

Pai caut-o prin liceu daca o zaresi ii spui buna:-)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează