| EduardPaul94 a întrebat:

Imi place de o fata si pana la urma i.am spus ca imi plc de ea. ei nu prea i. a pasat ( a spus / si ce ) ...am lasat. o in pace cateva zile, dupa aia am pus o colega so o intrebe daca vrea sa fie cu mine si a zis nu acum in fiecare pauza cand ne intalnim intampaltor se uita fix la mine ce cerdeti?

7 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Salut,
Este foarte bine că ţi-ai mărturisit sentimentele chiar dacă nu ai avut parte de răspunsul aşteptat. Dacă ţi-a răspuns cu ''şi ce?'' e ca şi cum ar fi spus ''Şi ce îmi pasă mie de sentimentele tale? Poţi să faci ce vrei cu ele că mie oricum îmi este indiferent''.
De obicei, atunci când avem parte de un refuz tindem să credem sau ne minţim singuri că poate refuzul a avut diferite influenţe sau că poate fata te place şi nu a avut curaj să o spună dar să fim REALIŞTI.
Te-a refuzat nu vrea să aibă de-a face cu tine.Clar,nu? Aşa că nu trebuie să mai insişti cu atât mai puţin trimiţând o colegă.
Faptul că se uita fix la tine nu înseamnă nimic.

| Ea12345 a răspuns:

Eu cred ca nu te place.Pare si putin aroganta, trebuia sa ti fi spus simplu ca nu e reciproc si gata.Si ti as sugera sa nu mai pui alte persoane sa vorbeasca cu ea, e dovada de lasitate. Daca te placea cat de putin, accepta sa iesiti.
La fel am vorbit si eu pe facebook cu actualul meu prieten, pana m am hotarat sa i spun ca l plac.Mi a propus sa iesim, sa vedem ce iese. Dupa cateva intalniri din astea, m-a sarutat si am ramas impreuna.Si avem o frumoasa relatie de 3 luni si tinem enorm unul la altul!
Multa bafta iti doresc si ai grija de tine kiss

| JayZei a răspuns:

Ai cucerito frate esti un magnet de gagicibig grinwinking Funda plssss

| IoanaGabe a răspuns:

Poi rolling eyesmai intreab'o odata sincer si ii spui cu tupeu ca nu ai sa stii niciodata ce o sa iasa tongue
Asa si daca te ignora din nou.Nu mai incerca las-o in pace Nu stie ce pierdewinking! Sau ca sa poti sa o uti poate o sa intalnesti pe altcineva mai buna ca ea care te iubeste cu adevarat si dupa aia ai sa regreti ca ai suferit atat pentru ea straight face
Sper sa alegi ce e bine pentru tine pup kiss

| Myky98 a răspuns:

Buna, Eduard! Eu una cred ca ea te place dar nu prea a avut curajul sa iti spuna ce simte si iti dau un sfatbig grinaca ti la ea, nu te da batut

| b99kata a răspuns:

Eu cred ca nu te place. Cred ca doar e putin uimita sau flatata si nu.i vine sa crada ca TU o placi...Dar speranta moare ultima:X

| Xtina98 a răspuns:

Nu stiu. poate sa mai vb cu ea si s-o intrebi daca si ea te place sau sa gasesti un motiv sa vb cu ea, s-o faci sa rada.Dar ai grija sa nu pari prea, prea insistent.big grin