| floricika_1940 a întrebat:

Spune-ti voi ce intelegeti
Imi ofera absolut tot ce imi doresc, vrea sa fie cu mine pentru totdeauna, a cumparat verghete. Dar cand iese cu mine pe strada se mai uita si dupa altele.Am discutat cu el pe tema asta, dar spune ca nu se uita, ca doar pe mine ma iubeste.Nu inteleg de ce ma vrea pe mine si se tot uita dupa altele. Ce ar trebui sa fac? Iar cand ma aranjez frumos se uita la mine si zice, de ce te ai aranjat atat de mult.

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Si daca se uita care e problema ta?
Doar se uita,nimic altceva nu face,pe tine te vrea,tie iti ofera absolut tot ce-ti doresti,cu tine vrea sa fie pentru totdeauna!
Un barbat se va uita intotdeauna dupa femei,nu inseamna ca le vrea sau ca le place pe toate!
Cand are la brat femeia iubita,un barbat va judeca orice alta femeie care nu e la fel de norocoasa cu tine care-l insotesti,o va compara intr-un fel cu tine,de obicei in avantajul tau,se va mira de neobisnuitul sau prostul gust care il arata respectiva sau va admira o femeie frumoasa asa cum admiri tu o pereche superba de pantofi! Obisnuieste-te cu ideea si accept-o!
Curiozitatea umana va functiona mereu si nu-i poti cere sa inceteze,nu o privi ca pe un afront adus tie sau ca pe o jignire,e absurd!
Si tie iti face placere,cand esti singura,sa vezi priviri intoarse catre tine!
Si,inseamna ceva? Sunt doar priviri,nu ai vrea sa fii cu respectivii,nu te intereseaza nici macar sa-i cunosti,omul iubit te asteapta acasa,ai ce iti trebuie!
Asa e si cu el,nu exagera si nu-l mai nedreptati!
Maturizeaza-te nitelus si incearca sa intelegi ca omul te iubeste si nu are importanta ca "se uita"!
Amandoi sunteti gelosi si putin imaturi, tu ca nu suporti sa vezi ca priveste alte femei, el ca nu suporta sa fii prea aranjata si sa te priveasca altii!
Poate realizati ca va provocati probleme de unde nu exista si din prea mult bine!

| superdorex a răspuns:

De cat timp sunteti impreuna? Poate ca inca nu il cunosti inca destul de bine nu?

| Ecea a răspuns:

Mda.Esti inca imatura.
Oare tu realizezi ca la 20 de ani omaenii nu se gandesc sa se casatoreasca? Si chiar daca o fac,se termina foarte repede?
Toti ne uitam dupa altele, e ceva normal, oricat de mult iubesti tot timpul vezi una mai buna.

| floricika_1940 explică:

De 2 ani

| floricika_1940 explică:

Probabil nu stiti ce inseamna sa fi cu el de mana si sa discutati sa si el sa se uite la fundul aleia.Probabil ca voi nu iubiti adevarat.Nu am zis sa nu se uite dupa altele, dar nu de fata cu mine eu sa stau sa trag de el

| KodrutZ a răspuns:

Si daca te iubeste, ce? Nu are voie sa se uite? Isi mai clateste si el pupilele, nu vad nici o problema in asta, atita vreme cit nu isi inmoaie penita in calimara straina...

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Sa-i dai 2 happy