anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am intarziat azi la bac la romana si nu mi-au mai dat voie sa intru si mi-au zis sa dau peste un an si maine si poimaine sa vin sa le dau la celelalte, nu se mai poate face nimic, merg peste un an sa dau bacul la romana?

7 răspunsuri:
| AnotherGirl a răspuns:

Nu prea mai ai ce face. Dacă erai la sesiunea din iunie, dădeai în toamnă. Dar cum ești deja la sesiunea din toamnă, abia vara următoare mai poți da din nou.

Mergi la următoarele două probe, încearcă să iei măcar notă de trecere și la anul rămâi pe cap doar cu proba la română. Că dacă nu mergi nici la următoarele două, rămâi cu tot BAC-ul pe cap și nici că îl mai dai dacă lași atâta timp să treacă.

| Violleta2022 a răspuns:

Unde-i lege nu-i tocmeala!
Unica zi din an cand nu aveai voie sa intarzii...si tu ai intarziat. Imi pare rau, dar ai pierdut BAC-ul anul asta.

Te poti preznta la celelalte obiecte anul asta, cat ai materia proaspata in cap si le poti lua, iar la anul te inscrii si sustii numai limba romana.

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru AdiAdi2000):

Da, este corect!
Trebuia sa ajungi la 8.30 ca sa intri in sala din timp, sa fii legitimat si la ora 9 fix s-au deschis subiectele secrete si a inceput examenul. Din acel moment NU mai intra si iese nimeni din clasa de examen, iar cei care ies (sau nu au apucat sa intre) sunt eliminati din examen.

Deci s-a procedat foarte bine si legal cu tine, te-au exclus din examen pentru ca legal nu mai puteai intra.

| ywar a răspuns:

Da-l in p@la de BAC. Nu ai nevoie de BAC. Ia si tu 2000 de para si fuga la Mamaia in club, pe plaja...o mai pescuiesti si pe una ca sa nu suferi de singuratate. Prea multa invatatura.

| 1234568807 a răspuns:

Oricum daca ai intarzit nici nu cred ca te-ai pregatit asa bine, daca erai asa pregatit aveai grija sa ajungi la timp si sa fie totu bine

| Sisiwieuc9 a răspuns:

Dar tu unde naiba erai de ai întârziat juma' de ora?