| Cvcnv2 a întrebat:

Buna. Stie cineva ce se intampla daca dau bacul la un an dupa ce am terminat liceul? Adica de exemplu eu termin a 12a anul acesta dar vreau sa dau vara viitoare bacul. Spun asta pentru ca sunt foarte in urma cu materia, pur si simplu nu am realizat cum a trecut timpul si nu cred ca in 2 luni jumatate reusesc sa 'umplu' toate golurile pe care le am ca sa iau o nota de admitere la facultatea la care vreau sa dau. Intrebarea mea practic e daca afecteaza intarzierea cu 1 an admiterea la vreo facultate? Sau e acelasi lucru ca si atunci cand il dau in vara in care am terminat liceu?

Răspuns Câştigător
| batranulintelept77 a răspuns:

E același lucru. Dar nu garantează nimeni că înveți mai bine după un an de pierde-vară decât după un an școlar la activ, chiar și-n forma asta diluată. E pe riscul propriu. Baftă!

1 răspuns:
| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Nu afecteaza. Daca notele la BAC conteaza pentru admiterea la facultatea la care vrei sa dai si nu esti sigur / sigura pe ceea ce stii mai bine astepti un an. Asta daca esti convins / convinsa ca nu vei pierde timpul un an. Daca nu esti genul care chiar ar invata pentru o nota mare un an de zile, repeta in astea doua luni si straduieste-te sa iei o nota cat mai mare.