|

Buna TPU, am intrat la un liceu profil turism și alimentație (tehnician în hotelărie, mai exact) iar eu aș vrea să mă mut la științe ale naturii, fiindcă vreau sa continui pe medicina + ca iubesc chimia, fizica, biologia. Și dacă pot să ma transfer în ce constă aceste diferențe ce trebuie să învăț pentru ele (ce credeți e mai bine sa stau 4 ani și să învăț ce nu-mi place sau mai bine sa învăț 4 ani ce-mi place)

Fundă

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Draga/Dragule,te poti transfera oricand daca directorul accepta transferarea, insa va lua in considerare nota cu care ai intrat la liceu (probabil) sau vei urma un examen(posibil, dar nu cred).Ar fi bine sa faci ce iti place. Nu te lasa descurajat/a de nimeni, urmeaza ce iti place si ce crezi ca e mai bine pentru tine. Sper ca te-am ajutat si daca mai ai nelamuriri, contacteaza-ma in privat.Te-am pupat

1 răspuns:
| a răspuns:

Din clasa a 11 in liceele tehnice nu faci biologie, chimie si fizica.
Daca iti doresti medicina trebuie sa te muti la stiinte ale naturii in primul semestru sau imediat dupa ce termini clasa a 9. Sansele tale sa aplici la medicina daca ramai la turism sunt aproape de 0 sau chiar 0 total.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează