| Negoita_Andrei_1981 a întrebat:

Bună TPU! Sunt clasa a 7 a si incep sa ma gandesc la ce liceu voi intra. Eu as vrea pe filologie la cel mai bun liceu din orasul meu unde se intra cu 8.80 pe filologie. Si imi este frica deoarece am auzit ca programa se va schimba.Eu am avut mereu media 9 la mate si romana. Credeti ca as putea sa iau 8.80 la evaluarea nationala? M-am gandit sa ma duc si la meditatii la mate. Pot sa ma pregatesc de acum pentru ce va urma? Ajutati-ma va rog! Dau funda

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Dragomir_Marian_1985 a răspuns:

Iti dau un sfat care trebuie impartasit cu oricine, nimeni nu te poate ajuta mai mult decat poti tu insuti. Evaluarea Nationala este mai usoara decat testele din clasa a 8-a, trebuie doar sa inveti. Daca esti ''Gamer'' poti lua o pauza pentru a invata, te va ajuta mai tarziu iar in clasa a 9-a poti recupera. Cu privire la profilul ales, daca iti place Romana, Istoria, Logica da, doar ca daca iti place matematica iti recomand sa te duci catre un profil ''Economic'' deoarece iti ofera mai multe optiuni atunci cand vei termina liceul, este importanta acea clasa, depinde de tine.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Credeti ca as putea sa iau 8.80 la evaluarea nationala? Ajutati-ma va rog!"

Andrei mamă, nimeni in afară de TINE nu te poate ajuta. Eventual colegul de la care copiezi dar tu nu vrei asta.

| Andreeush a răspuns:

Învață și vei reuși să intri la ce liceu îți dorești.

| cosmin1324 a răspuns:

Se poate, dar ce trebuie sa intelegi este ca notele tale de la scoala nu reflecta cat o sa iei la capacitate, poate o sa ai emotii, poate cine stie... important este sa inveti si sa fi atenta la ore si atunci se poate lua 9 lejer.

| String27 a răspuns:

Totul depinde de tine, de cat de determinat esti. Daca inveti, poti obtine o nota foarte buna.

Pentru lb romana, poti urmari pagina : https://www.facebook.com/Pregatire.de.nota.10/