|

Credeti ca o carte iti poate transforma viata, schimba viata in bine si imbunatati starea ta, te poate face sa gasesti fericirea sau sa ai o viata mai buna?

Asta promit cartile motivationale si de dezvoltare personala..Autorii chiar vor sa ajute sau vor bani si faima?

Spuneti raspunsul din experienta voastra cu astfel de carti.

Intreb mult despre cartile motivationale fiindca ma aflu intr-o perioada grea si de suferinta psihoemotionala si mai am putina speranta ca va fi mai bine.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Citez ce ai spus tu: "Credeti ca o carte iti poate transforma viata, schimba viata in bine si imbunatati starea ta, te poate face sa gasesti fericirea sau sa ai o viata mai buna?" pai, Sfanta Scriptura ce este? daca o citesti afli de ce neamul omenesc cade incet dar sigur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cine e Dumnezeu? „Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul, zice Domnul Dumnezeu, cel ce este, cel ce era și cel ce vine."
Normal ca viata oameniilor e scrisa dupa carte BIBLIA, tu de ce crezi ca sau facut atatea filme dupa carti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu unu personal nu cred ca o carte iti poate schimba viata but who know? Eu unu cred ca tu esti singurul care o poate schimba nu o carte. tu ai nevoie de cateva sedinte de psihoterapie si sa pui in practica ce ti se spune chiar daca iti va parea dificil cred ca psihoterapia te va ajuta mai mult decat tratamentul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează