| Mariusflorin2341 a întrebat:

Hei, astazi am dat Evaluare Nationala, insa ma tem ca viitorul meu a fost ruinat, astazi dupa ce am dat examenul in alta localitate, m-am intors la scoala sa discutam cu doamna noastra de Limba Romana despre ce am facut, am aflat ca la subiectul 2 (la compunere), era de fapt sa facem o compunere despre o intamplare neprevazuta atunci cand ne jucam in curtea scolii, insa eu ca un om atat de prost n-am citit toata cerinta si am vazut doar colegii, asa ca am scris ca ne-am jucat leapsa in fata blocului, ma tem ca tot subiectul 2 imi va fi depunctat si voi lua nota 6 deoarece nu cred ca am facut toate subiectele corect, ce sa fac, nu mai imi vine sa dau nici la mate unde sunt praf si mai mult de 6 nu iau. sad

Răspuns Apreciat de Editori
| ForzaSteauaefcsb2020 a răspuns:

Calmează-te, nu e capăt de lume daca iei nota aceasta. Poate la mate îți va pica fisa și vei lua o nota mai mare, însă indiferent de rezultatele finale, tine minte câteva lucruri:
1. CITEȘTE CERINȚA PÂNĂ LA CAPĂT. Daca faci așa, îți vei dezvolta atenția și vei avea multe de câștigat în viața, nu doar la teste și examenewinking
2. Până la urmă, tot vei ajunge la un liceu. Si crede-mă, că te duci la unul bun, că te duci la unul slab, mare diferență între profesori nu există. Desigur, colectivul poate că e mai "toxic" la profesionala, de exemplu, dar dacă te tii de învățătură, nu numai că vei avea nota bună la BAC, dar vei putea sa te transferi unde vrei tu după clasa a noua daca obții o medie destul de mare.
3. Profilul contează mai mult, nu liceul.
4. Gândește pozitiv, viitorul tau nu se bazează pe nota de la Evaluare.

9 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, poate pui mana serios si lucrezi la matematica intens, ca sa iei nota mai mare.
In ce priveste ignorarea cerintei subiectului, asta este dovada de superficilialitate.
Incearca sa fii mai atent data viitoare, citind de 2-3 ori cerinta, ca sa fii sigur ca ai inteles-o si apoi te apuci de rezolvat.
Hai cu succes la mate!

| sierra1 a răspuns:

Nu-i bai, toată lumea intră la (un) liceu

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu ai respectat cerința! Dar îți vor da "ceva" punctaj pentru "încercare".

| johnnny123 a răspuns:

1. Cu exceptia unor evenimente cu adevarat catastrofice (pierderea parintilor, accidente grave care te lasa cu sechele permanente, etc), nimic din ce se intampla la varsta ta nu "te ruineaza pe viata". Peste cativa ani nici macar nu-ti vei mai aminti acest episod.

2. Daca examenul nu te-a interesat nici macar atat de mult incat sa citesti cerintele pana la capat, la ce nota te asteptai? Poate de acum incolo vei invata ca rezultatele sunt intotdeauna corelate cu interesul pe care ti-l dai.

| AlexDorinel a răspuns:

6 la romana +10 la mate. Cu media 8 intrii lejer la un liceu mult peste medie.

Sa nu uitam ca anul asta vor fii mai mici notele fata de anul trecut.

| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Daca nu ai respectat cerinta complet, nu vei fii punctata. Stai linistita, viitorul tau nu sta intr o nota happy Daca vrei sa inveti, inveti si in spatele blocului, si la Mihai Viteazu si la liceul agricol. Succes!

| danielgaleata a răspuns:

Don't worry! Nu-i nimic pierdut. Indiferent de cat vei lua in examen, vei intra la un liceu, care poate sa-ti placa sau care nu. Insa, in cazul in care liceul si profilul pe care le nimeresti nu sunt pe placul tau, atunci ai optiunea sa te transferi dupa un an. Tragi tare un an, apoi te transferi unde vrei tu. Nu fii pesimist, si eu am trecut prin acelasi lucru si nu e chiar sfarsit de lume. Dupa examenul la mate, bucura-te de vacanta si lasa scoala, o sa fie totul fain si in regula, ai sa vezi.

| ForzaSteauaefcsb2020 a răspuns:

Așadar, cum a fost, flăcăule?

| Mariusflorin2341 explică (pentru ForzaSteauaefcsb2020):

Ma asteptam sa fie mai rau, am luat 7.40 la romana si 5, 70 la mate, in final pot sa intru la liceul dorit, la limita.