| Elxben a întrebat:

Salut! Am nevoie de ajutor! Situatia mea este, nu stiu la ce sa dau bacul. Optiunile mele sunt Fizica si Biologia.Eu sunt orientat la fizica dar am niste indoieli, mi-e teama ca o sa fac ceva prost. La biologie nu am invatat nimic in perioada 9-12.Nu sunt elevul cel harnic care pregateste toata ziua, dar cand sunt fortat sa invat atunci invat tare. Toata lumea da din biologie doar eu si un coleg vrem din fizica. Ce sa fac? Multumesc!

4 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Daca toata lumea da din biologie si tu stii fizica bine atunci da din fizica.

| Lukasssz a răspuns:

Eu as fi ales informatica!

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Dă la bio, e mult mai ușor.

| Feri5 a răspuns:

Eu nu te pot influenta sa dai bacul la o anumita materie. Totul depinde de tine.

In general, profa mea de fizica nu recomanda sa dam bacul la fizica. Zice ca e foarte greu si, o greseala daca ai facut, s-a dus toata problema.

La biologie e mult mai usor. Nici nu e multa materie. Ai de ales intre biologie vegetala si animala, care se face in clasele 9-10 si care este cea mai usoara si anatomie, fiziologie, genetica si ecologie umana, materia de 11-12. Este o materie stufoasa, pentru ca la medicina nu intra decat manualul de a XI-a de la Corint, fara genetica si ecologie si fara patologie.

Sunt diverse memoratoare de biologie care prezinta informatia scurt si la subiect. Eventual, poti face si modele de bac. Ideea este ca ai si niste probleme foarte usoare.

La fizica trebuie sa alegi 2 capitole din cele 4, sa zicem sa iti alegi mecanica si optica sau termodinamica si curent. Dar, sa stii, la fizica este foarte greu. Profa mea nici nu recomanda asa ceva. E mult prea greu. Doar daca esti extrem de pasionat de fizica si daca te orientezi pe fizica si o stii chiar mai bine ca profa, atunci da la fizica, altfel da la biologie.