| Andrei29g3 a întrebat:

Salut! In primul rand vreau sa va cer raspunsuri din propriile voastre experiente fara rautati! Am 17 ani sunt clasa a 12a (am fost dat mai devreme la scoala) si vreau sa merg la facultate(as vrea la Bucuresti, eu sunt din Constanta) si nu stiu la care, ideea e ca nu stiu ce vreau sa devin in viata sincer as vrea antrenor de fitness pentru ca imi place, dar nu e ceva sigur, vreau o facultate care sa ma ajute pe viitor, m-am gandit inginer ceva naval pentru ca se castiga bine prin afara, astept raspunsurile voastre. Si mai am cateva intrebari. Cum e viata la camin? E plictiseala? Sau e cum zice lumea ca e caterinca, ca sunt cei mai frumosi ani unde te distrezi etc. Nu ma intelegeti gresit dar vreau sa combin utilul cu placutul sincer sa fiu, nu sa fie toti astia 4 ani facultate-camin si doar atat, vreau sa stiu daca e misto si in afara facultatii. Astept raspunsurile voastre multumesc

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

De ce nu mergi la sport? Însă va trebui să înveți și oase să știi.
Oricum, nu-ți putem alege noi facultatea, asta e strict alegerea ta bazată pe munca de cercetare. Intră la toate universitățile de stat din București ( și alte orașe universitare ), apoi selectează ce pare interesant și vorbește cu studenții facultății respective ( Întrebi pe grupurile de Facebook ale facultății sau pe SOS Students need help )
Poti încerca și condilierea în carieră ( de la liceu gratis sau alt specialist contracost )
Ai grijă ce alegi, dacă umbli doar după prestanța facultății respective riști să nu-ți placă și crede-mă nu e o experiență plăcută. Acum sunt undeva unde chiar îmi place spre deosebire de anul trecut.
Viața de cămin
E superbă happy vei învăța să fii creativ ( pentru că nu vei avea mereu tot ce ai nevoie și improvizezi ). Oamenii sunt deschiși în general acolo și atmosfera e faină, sigur vei avea amintiri plăcute.
Însă trebuie să te obișnuiești și cu conditiile laughing Evident, nu alegi facultatea în functie de căminele ei.
Politehnica le are nașpa, ASE faine ( 4 în cameră da camera e imensă ), universitatea București hmmmmm și și, eu am stat în Grozăvești atmosferă genială, nesimțire în weekend la baia de pe hol laughing Arhitectura le are faine.
Oricum ar fi, te obișnuiești cu acele condiții. Viața de student înseamnă mai mult decât facultate si cămin, o să vezi happy

| Andrei29g3 explică (pentru zurick):

Multumesc mult de rapsuns

| zurick a răspuns (pentru Andrei29g3):

Cu plăcere ^^

2 răspunsuri: