|

Salut, sunt clasa a XI a la profilul științe ale naturii și m-am gândit la o facultate mate info, știți cumva dacă trebuie neapărat m1 sau bac la info? Mie mi s-a spus ca pot alege sa dau bacul dintre chimie bio fizica, dar am auzit ca poți da și la info pe științe ale naturii. Tot ce vreau sa știu estw dacă am posibilitatea sa ajung la fac. de mate info

1 răspuns:
| a răspuns:

Da, poți da bacul la info de la științe ale naturii.
Bineînțeles că poți ajunge la fac de mate-info, dar depinde de fiecare facultate ce cerințe are. Uită-te pe site-ul facultății și vezi care sunt cerințele. Cel mai probabil se intră cu dosar, dar vezi cât de mult contează proba la mate și cât media de bac. Dacă ar fi neapărat să ai un nivel de m1, atunci trebuie să ai opțiunea de a da un examen de admitere. De exemplu, să zicem că ei vor obligatoriu nivel de matematică m1. Dacă ai fost la științe sau la filo sau la altceva, dar vrei să dai la ei la facultate, dai un examen nivel m1 și în loc de media de bac o să se ia în considerare examenul.
Dar din câte știu n-ar trebui să fie o problemă, am avut o colegă la științe ale naturii care a dat bac la info, și acum e la mate-info la facultate.