|

Sunt in clasa a 12a la științe deci fac matematica M2 si as vrea sa dau la facultatea finante banci din Sibiu.As vrea sa stiu daca este grea facultatea, daca m-as descurca cu matematica având în vedere că eu fac M2.Trebuie să fac neapărat si masterul? Ca mi-a spus cineva ca acum facultatea numai are nicio valoare fara master.Va rog da-ti-mi si mie niste sfaturi

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

La finante-banci, economie, contabilitate si restul domeniilor apropiate de acestea te descurci si cu M2.
O sa faci ceva matematica acolo, dar nu o sa faci cum fac cei de la facultatile de matematica, informatica, politehnica-calculatoare.

Iti gasesti de lucru si fara master, nu te ingrijora. Masterul il fac in general cei ce vor sa aiba o pozitie cat mai inalta... adica cei ce vor sa fie intr-o pozitie de conducere. Daca mergem pe ideea ca facultatea nu are valoare fara master, intr-o zi o sa ajungem sa spunem ca nu are valoare fara doctorat. Daca ai licenta este bine, masteratul si doctoratul sunt doar niste plusuri.

1 răspuns:
| a răspuns:

Bineinteles ca este foarte grea matematica care se face acolo, doar studierea la "finante" se bazeaza pe matematica serioasa!
Cu un masterat ai sanse mai mari sa gasesti de munca, de aceea ti s-a spus asta, pentru ca nici o facultate nu vine cu loc de munca asigurat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează