Întrebare recomandată | Behati a întrebat:


Am o problema grava! Mama mea s-a operat in urma cu 10 luni de inima, a fost foarte grav, 2 gauri in inima, o valve rupta alta fisurata nu stiu ce pe la artere etc. Si ea nu prea mai este fericita adica nu ii arde de nimic pentru ca nici nu ii iese bine acel INR. Nu stiu cum s-o ajut sa iasa din starea asta pentru ca ea ar trebui sa fie fericita ca sa uite de asa ceva si eu nu sunt o fire prea carismatica si cu glumele, eu sunt mai serioasa, nu ma exteriorizez. Vreau sa imi dati cateva idei, ce ar trebui sa fac sa ii fac traiul asta mai buna, s-o duca mai bine. Va rog sa ma ajutati am mare nevoie!

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Incearca sa o faci sa inteleaga cat de importanta este pentru tine si ca esti cel mai fericit copil ca o ai langa tine
Preia tu o parte din obligatiile casnice sa nu isi mai faca griji si demonstreaza-i ca poti avea grija de casa si scoala
Sanatate multa maicutei talehappy

| Behati explică (pentru caramela):

Mama mea s-a operat la Targu Mures, acolo este un doctor pe nume Victor Raicea care este un ome extraordinar de bun in ceea ce face. Au luat parte la operatie 10 medici timp de 8 ore. Operatia a costat 3500 de euro, stiu ca nu este un pret prea mic dar va asigur ca merita, mama nu avea sanse sa mai traiasca nici 5 luni si medicii de acolo sunt foarte buni. Nu vor fi alte cheltuieli in afara de pretul operatiei pentru ca medicii si asistentele nu cer niciun ban cum ar face altii si se poarta foarte frumos cu oamenii. Medicul de a operat-o pe mama venea in fiecare zi la ea sa vada cum se desfasoara si cum respire, etc.

| KodrutZ a răspuns:

Du-o la un spital cu doctori normali. Ce medicatie ia? Zi-i sa se intereseze de Xarelto (nu ai detaliat exact care e problema si daca a avut si trombi). Sotia a avut probleme in urma carora trebuia fie sa ia nu-stiu-ce medicament la care trebuia facut INR-ul aproape zilnic pentru calculat doza, fie Xarelto cu care se simte bine si nici nu trebuie facut INR-ul una-doua. Buba la Xarelto e ca nu sint deloc compensate si o cutie costa vreo 700 RON (bine, te tine vreo 3 luni, deci nu e asa de mare tragedie pina la urma).

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu conteaza cat de serioasa esti trebuie sa faci ceva s-o inveselesti doar este mama ta

| Diavolcata a răspuns:

Buna, imi pare rau ce aud, dar sa revenim eu as spune sa ii spui mereu ca o iubesti si cat inseamna pentru tine, fa curat in casa, pune de mancare, spala vasele, du gunoiu si s.a.m.d. Da-te pe langa ea sa simta ca intr-adevar cineva o iubeste asa cum e. Succes, crede-ma merge perfect, mamele de asta au nevoie de "iubire"!

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Eu cred ca mama ta ar fi foarte fericita daca ai avea grija de casa si daca ai lua note bune, daca ai petrece timp cu ea, privind un film, de ex...

| SandraSil a răspuns:

Roaga-te pentru ea! De multe ori, noi oamenii, nu avem prea multa putere de a face ceva in astfel de situatii, dar poate Dumnezeu! Sunt sigura ca Dumnezeu poate! In rest, incearca sa stai de vorba cu ea cat mai mult, deschide subiecte care stii ca-i plac. Ajut-o la treburile casei happy Si nu in ultimul rand, spune-i ca o iubesti! Asta poate face minuni. Desi la inceput pare ceva obisnuit sau de fatada...in timp are efect! Sanatate si fericire tie si mamei tale!