| SkyWaves a întrebat:

Buna TPU! Am o intrebare urgenta! Cum pot sa conving parintii iubitei mele sa o lase sa fie impreuna cu mine? Va rograspundeti repede! Dau funda!

Răspuns Câştigător
| litere123 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa le castigi respectul si sa le demonstrezi ca esti baiatul potrivit pentru ea. Orice mama/tata isi doreste un baiat bun pentru fetita lor.Incearca sa planifici o intalnire cu dansii si lasa-i sa-ti descopere adevaratele intenti cu privire la relatia voastra.

Răspuns Apreciat de Editori
| qwertpro a răspuns:

Salut,pai in primul si in primul rand trebuie sa depistezi care sunt cauzele ca parintii ei nu vor ca voi sa fiti impreuna.Printre aceste cauze pot fi varsta,religia, statutul social, averea si etc.Tu stii care din ele ar putea fi mai aproape de voi. Daca nici tu nu stii care dintre ele-i fac pe parintii ei sa nu vrea sa pastrati aceasta relatie, ar fi bine sa vorbesti direct cu ei, sa le arati ca esti un om cult, un exemplu demn de urmat si o persoana de incredere potrivita pentru fata lor.Fiecare parinte vrea ca copilul lor sa fie fericit, dar totusi eu cred ca exagereaza cand interzic copilului lor sa se intalneasca cu un om din cauza unor fleacuri care nu le convin.Totusi,faptul ca ei se implica direct in relatia voastra ar putea fi o problema, deoarece e posibil ca pe viitor sa faca la fel, cine stie cum este iubita ta influentata de ei, de aceea mai bine clarifica acum totul caci s-ar putea sa vina ziua in care ei sa o convinga sa nu se mai intalneasca cu tine daca vor tot pune presiune pe ea.

7 răspunsuri:
| Moonfl0wer a răspuns:

E greu sa faci ceva sa ii convingi, pur si simplu nu trebuie sa faci ceva anume, daca vor vedea ca fata lor e fericita cu tine si nu sunt probleme te vor accepta si te vor respecta, dar e posibil sa dai si de oameni fake, eu am fost prieten bun cu parintii fostei, dar apoi mi-am dat seama ca ma vorbesc urat pe la spate si alte chestii murdare, deci ai grija, ramai cu ochii in patru mereu.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să fie împreună cu tine ca să ce?
Câți ani are fata?
Câți ani ai tu?
Înveți?
Lucrezi?
Ai serviciu?
Ai locuință?
Ai intenția să te căsătorești cu ea, sau îți trebuie doar o iubită?
Dacă toate astea sunt în regulă, discută cu ei ca un bărbat.

| Andreeush a răspuns:

Depinde ce vârstă aveți.

| sofisis a răspuns:

Pai depinde cati ani are fata. Depinde care sunt motivele pentru care nu te vor

| SkyWaves explică:

Rog raspundeti* greseala

| AceaFată245657 a răspuns:

Offf,este destul de complicat...
in primul rand tb sa le castigi increderea.
in al doilea rand tb sa le arati ca nu ai intentii necurate cu iubita ta.