|

Buna TPU! Sunt cu un baiat de 10 luni, dar de la un timp de vreme simt ca s-a saturat de mine, s-a plictisit. De cateva saptamani ma cam neglijeaza. Inainte nu era asa. De la un timp in fiecare weekend are musafiri si se ocupa de ei. La telefon cand vorbim gaseste cate ceva de facut pe site-uri de magazine, se joaca sau vorbeste cu cineva din casa cat stau eu la telefon ca si cum eu nu as fi. Mai nou el ma sa astept si nu vorbeste cu mine ca are de vorbit cu cei din casa si eu stau ca proasta il astept. Eu nu am voie sa plec sau sa vorbesc cand am treaba ca trebuie sa vorbesc cu el, el are. Vi se pare normal? I-am si zis ca e plictisit, saturat de mine. Mi-a zis ca nu. Nu vrea sa recunoasca. Imi pare schimbat.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Dar de ce nu il iei tu la o discutie serioasa despre asta? De ce nu ii spui personal? Doar el este in masura sa iti dea raspunsurile. Eu te-as sfatui sa nu mai "atarni" atat de el. In primul rand,din moment ce face lucrurile astea,este clar ca tu NU esti prioritatea lui. Un barbat cand iubeste,te pune pe primul loc mereu,te cauta,isi face timp pentru tine oricat de aglomerat ii este programul. In al doilea rand, cu ce drept iti spune ca nu ai voie sa pleci sau sa faci altceva? nu e normal. Nu ii esti inferioara, dar ii lasi impresia asta. Genul asta de baieti laughing sunt satui de prea multa atentie, ar trebui nebagati in seama cateva zile, sa simta si ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andra9pk):

Femeia nu trebuie pusa nici pe primul loc, nici pe ultimul, undeva la mijloc,, daca o pui pe primul loc esti prea disperat inseamna, trebuie sa existe un echilibru intotdeauna.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Dai sictir si spune-i ca e damblagit, iar daca face gat bagai o stramba ca il rezolva din 2 miscari un tip cu muschi daca nu tace

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da spune-i lui in fata tot ce te nemultumeste. Si eventual spune-i ca poate e cazul sa isi ia avant, pentru ca tu oricum ai devenit cantitate neglijabila si te-ai saturat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Citeste cartea asta, ai acolo toate raspunsurile la intrebarile tale https://www.elefant.ro/......0f5b63700a

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Conform cartii recomandate, nu trebuie sa-l suni tu niciodata. Daca vrea sa vb cu tine, te suna el. Daca il suni tu, poate prea des, si n-are chef de tine (e greu, stiu) te persifleaza la telefon si te lovesti de situatii precum cele descrise de tine mai sus.E un semn clar ca nu e respect, ar trebui sa inchei o relatie care nu e bazata pe respect. Daca te iubeste, te cauta, se taraste, te suna, nu poate sta departe de tine. Daca faci tu asta, i-a plecat interesul. E doar prietenie si atat. Colegialitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vorbeste cu el despre chestia asta, daca nu pur si simplu gasesteti pe altcineva

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te-ai gandit la comportamentul tau? Vreau să zic ca sunt băiat si am aceeasi relatie cu o fata. 10 luni.
Prin comportamentul ei m-a facut sa ma răcesc. Adică nu ma mai inteleg cu ea. Nu mai tine cont de ce zic etc. Prin asta m-am distanțat de ea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează