| Ruja_Sebastian_1986 a întrebat:

Bună ziua! Care este motivul pentru care nu am încă o prietenă mai serioasă? Sunt băiat cuminte respectuos! Bine înțeles după ce am fost intr-o relație amicală... idea era că fata mai avea pe cineva întodeauna ma mințit am ajuns sa trăiesc o poveste în acest context! Regret că am pus suflet in tot! Timp bani etc. Și la urmă să aflu că avea de fapt avea alt cineva! Oare sa fie adevărat un băiat bun sa fie tratat ca atare? Nu pot să cred am stat doi ani împreună după care am aflat adevarul că practic am fost in plus in viața ei și ma tot mințit tot dădea vina pe părinții ei ce-ia ce de fapt nici nu era real era doar un teatru! Mno nu mai pot să stau ca deja este târziu și ma sfădește mama " una dintre cuvintele cheie! Important este că nu s-a întâmplat. nimic grav între noi... Sper să fie bine și să-mi găsesc o fata cuminte credincioasa! Doamne ajuta!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Omul bun pierde de fel. Prin recomandari de incredere ar trebui sa gasesti una, pune parintii sa vada daca au colegi de servici sau de liceu * facultate sa iti prezinte o fata desi ar fi sanse sa nu iasa bine si sa fi dezamagit din nou dar poate sa fie bine daca a fost crescuta bine.

| Ruja_Sebastian_1986 explică (pentru mgtow):

Mulțumesc mult pentru răspuns!
Ideea este că, așa se întâmpla cu oamenii buni... Sper sa fie bine!

13 răspunsuri:
| Naty1 a răspuns:

Dacă tu in doi ani de zile nu ti-ai dat seama ca aia mai are pe cineva clar ai o problemuta.
Faza asta cu băiatul bun este discutabilă. Baiat bun nu inseamna neaparat sa papi tot din farfurie si sa fi timid.Baiat buna inseamna sa fi si stabil,sa si gândesti,sa si muncești,sa fi si independent,educat,respectuos,înțelegător, atent, afectuos, iubitor, cum de altfel in acelaș timp nu trebuie sa fi nici pampalau, sufocant si sa stii care e limita.In fine, chestia asta din perspectiva mea e mult mai amplă.
Problema din cauza cărea tu nu ai o iubita din atea fete doar din țară asta sa nu zic din lume esti tu.Ca nu or fi toate defecte.Analizeazate pe tine si vezi unde greșești si cel mai important ce alegi langa tine ca si aia conteaza enorm.

| Frank51 a răspuns:

Ești la început, plus de asta nu ai atitudine de alfa. Cu timpul poți să fi fericit și singur, și dacă e să fie vei cunoaște și pe cineva cu care rezonezi, dar întotdeauna să fi fericit singur și să fie pe locul 2 altcineva.

| Ruja_Sebastian_1986 explică (pentru Frank51):

Bună ziua! Nu cred ca este ok sa fii singur!

| AlinMrs a răspuns (pentru Ruja_Sebastian_1986):

Din pacate aici trebuie sa fiu de acord cu Mirel, societatea s-a schimbat. Si da, daca esti,, prea bun,, esti luat de prost. Trebuie singur sa stii sa te impui cand e necesar si sa-i faci vant daca ceva nu-i oky. O femeie va sta cu tine atata timp cat esti capabil sa-ti satisfaci nevoile. Restul sunt povesti, crede-ma.

| Frank51 a răspuns (pentru Ruja_Sebastian_1986):

De ce? Doar pentru ca altii au pe cineva? Te-ai gandit vreo clipa ca intr-o relatie proasta sunt extrem de multe dezavantaje? Si cum marea majoritate sunt relatii toxice de ce am vrea pe cineva?

Nu vreau sa crezi ca sunt un om rau, sunt realist. Tocmai de aceea vreau sa iti spun sincer ca esti mult prea "inghetat" inca. Pe langa asta, nu am putut(cel putin eu) sa nu remarc ca ai atitudinea asta de nice guy, omul care vrea sa multumeasca pe toata lumea, si din pacate nu cred ca poti schimba asta. Sti cum e? Ne nastem intr-un fel si nu prea putem schimba caracteristicile de baza. Sfatul meu pentru tine este sa cauti o persoana care te apreciaza pentru ceea ce esti, si daca nu gasesti persoana ok(pentru ca da, sunt extrem de putine) mai bine ramai singur si fericit.

| Mirel4412 a răspuns:

Daca ai inceput cu "sunt baiat cuminte respectos" e clar laughing.

| ObergefreiterJosephPorta a răspuns (pentru Mirel4412):

De ce zici asta? Chiar nu poate sa dispară gândirea asta ca dacă ești bun și ai bun simț (chestii destul de rare în zilele noastre) ești luat de prost?

| Mirel4412 a răspuns (pentru ObergefreiterJosephPorta):

Pentru ca esti luat de prost. Daca vrei sa nu fi prostit in viaga, nu trebuie sa fi mereu respectuos si baiat cuminte, parerea mea.

| mgtow a răspuns (pentru Mirel4412):

Vezi fara senstv in Youtube ce zice ala o da in smecherie si bunatate deci le combina. Parerea mea cea mai buna pentru a fi fericit la casa ta e cu un caine sau pisica si femei la ocazie. De durata nu cred ca mai e ceva sa tina

| Mirel4412 a răspuns (pentru mgtow):

Ti-ai pierdut degeaba sperangta de "durata". Doar ca astazi avem modele din tv si de pe Instagram, credem ca daca toate vedetele au 10 parteneri cu care se casatoresc si divorteaza asa e si in viata "reala". Oamenii nu se inteleg intre ei deoarece nu stiu ce e aia intelegere, generatia asta a fost crescuta cu galagie si rautate si tot noi o putem schimba, si tot ne putem schimba.

| Naty1 a răspuns (pentru ObergefreiterJosephPorta):

Nu poate sa dispară atata timp cat ei aleg fata greșită.Ca mai stiu si eu băiati cuminți ce cum fac cum nu fac umba doar după escorte si dupa se plâng că au fost luați de prosti.

| mgtow a răspuns (pentru Mirel4412):

Te-ai contrazis, nu poti avea speranta daca divorteaza dupa un timp. Stii ca te lasa dupa cativa ani atunci dc sa mai fie speranta? Speranta ramane in alte solutii, femeile sa ramana cu problemele lor