| davidutzu02710 a întrebat:

Va cer parerea in legatura cu o chestie, am o relatia la distanța de 8 luni si in fiecare luna mergeam la ea si in martie e ziua ei și vreau ca parintii ei sa o lase la mine, ideea e că maica-sa nu se baga sa nu se certe cu taicasu și el a zis ca nu vrea sa o lase cand ea a intrebat, eu mereu ii convingeam in legatura cu alte subiecte, am plănuit o surpriza de ziua ei si vreau sa fac tot ce pot ca sa vina la mine 1 saptamana macar, am vorbit cu taica-so si nu a zis nimic, se mai gândește cică, idei de convingere? Ceva?

7 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Spune-i tatălui ei că i-ai pregătit o surpriză.

| Anonimboy17year a răspuns (pentru Andreeush):

Da, si.o sa creada ala ca vrea sa-i dea violu' lu fisa... :'-) :'-)

| ONUR1997 a răspuns:

Dacă o iubești cu Adevărat din toată inima și tot sufletul îți iei inima in Dinți ieși in fata la tatăl ei și spui ce ai pe suflet și inima spune-i ce surpriza ai plănuit spune-i Adevărul și ce ai plănuit unde exista Adevărată iubirea in tot deuana exista o cale stai liniștita o sa vezi ai sa Reușești da trebuie sa vorbești cu tatăl ei spui Adevărul la om ce ai pe inima și suflet atunci ai sa Reușești bafta frate ai Aveți grija de voi sa fiți fericiții

| davidutzu02710 explică (pentru ONUR1997):

Nu pot iesii in fața lui deoarece e la distanță, i-am scris pe mess ca nu a putut vorbi la telefon si a dat seen... iubita mea spune ca o sa zica da dupa cum il cunoaste dar nu stiu csz?

| ONUR1997 a răspuns (pentru davidutzu02710):

David o singurul cale exista și asta o știu de la mine crede-ma doar una singura alta nu exista frățiorul meu

Mergi personal tu nu trimite mesaj nu suna nu o lasă pe fata tu frate tu te duci frumos te prezinți știe cine ești deja stai liniștita se vede ești baiata serios cu sufletul curată mergi tu ieși in calea lui și spune-i așa buna ziua domnule eu i-am pregăti o supriza lui nu știu numele la fata zic la nimereală un nume și eu Anisia i-am pregătit o surpriza lui Anisia domnule va rog frumos dacă doriți și se poate S-o lăsați măcar săi arată supriza dar îi spui din suflet și inima de acolo sa vina te asigur nu te va refuza și ai sa vezi ce fericit o sa fi da cel mai important e ca tu sate duci acolo sa arați nu-ți este cu Adevărată frica de el ca ai sânge in tine ca nu ți-e frica nu ai de ce dacă iubește cu Adevărată iei totul la ochi Absolut totul unde exista iubirea Adevărată exista și soluții la voie este iubirea Adevărată se vede asta dar depinde de tine doar de doar de tine David tu trebuie sa mergi acolo nu Conteza Distanță Conteza ca o vezi o auzi ești lângă ia sti ca este bine sti ca este in siguranța Aia Conteza cu Adevărată dacă mai vrei să-mi spui ceva te aștept aicia dacă ai nevoie de ceva poți să-mi scrii și in privată fratele tău este in spatele tău ai sa Reușești ai sa vezi tu ai sufletul curată se vede

| tzionut a răspuns:

O mama tinerii astia.
Singura solutie e sa iti iei ouale la borcan cu tine, sa te intalnesti cu parinti ei, sa le explici ce surpriza vrei sa ii faci fetei lor, si sa ii rogi sa accepte sa vina la tine o saptamana. Asigurai ca "nu ii dai viol lu fisa", si ca vei avea grija sa nu ii lipseasca nimic si sa fie in siguranta.
Apoi respecta cuvantul dat. Increderea se castiga greu si se pierde extrem de usor.
Sanatate.

| tzionut a răspuns:

Apropo am uitat sa iti zic. Nu merge la ei cu mana in fund. Pentru maima ia un buchet de flori, iar pentru tatal ei o sticla de vin.