| Gaby212 a întrebat:

Eu nu am uitat niciodata sa-i spun "La multi ani" de ziua ei.Din contra, eram mereu printre primii care ii scriau. De aniversare si de onomastica, nu uitam niciodata! Dar ea...Se pare ca nu da nici 2 parale pe mine. Suntem doar prieteni, dar ma doare sa vad ca eu am grija cuiva care nu merita. Astazi a fost ziua mea...Aniversara si onomastica,pentru ca ma cheama si Constantin. Am primit mesaje de la oameni de care si uitasem aproape ca exista, dar nimic de la persoana asta. Ce parere aveti? Sa o las in pace sau sa ii aplic discret niste lectii de moralitate?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| mastadont a răspuns:

Moralitatea nu are nici o legătură. Probabil că pentru această persoană tu nu însemni nimic, ești unul dintre cei care o sâcâie cu mesaje pe care nici nu le bagă în seamă. Adevărul e că nu-i pasă de tine și nu se gândește la relația dintre voi nici măcar că ați fi prieteni. Sfatul meu e să o lași în pace și să-ți cauți alți prieteni. Ceea ce face această persoană nu e imoral, fiecare are dreptul să respingă pe oricine

| Gaby212 explică (pentru mastadont):

Ma refer la moralitate prin faptul ca ar fi putut, macar din politete, sa spuna acolo o urare. Oricat de sec ar fi sunat.

| mastadont a răspuns (pentru Gaby212):

Ar fi putut sau nu ceea ce contează e că nu a vrut sau nu a știut. Dacă nu a vrut atunci o să îți pierzi timpul de pomană ținându-i morală, părerea mea e că o să-i intre pe o ureche și o să-i iasă pe cealaltă. Depinde însă de caracterul acelei persoane. Dar dacă cumva cauți un prieten adevărat atunci cauți în locul greșit.

7 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Si pana azi nu ti-ai dat seama ca-i nesimtita?
Da-i pace, ca nu-ti este nici pe departe prietena, probabil ca te considera un nimeni, daca nici atata lucru, nu a fost in satre sa faca.

| Andreeush a răspuns:

Nu are rost să îi spui în față asta, nu ține de moralitate ci de faptul că ea nu te consideră o persoană apropiată.
Nu simte același lucru pentru tine, ar trebui să o lași în pace.

| AlphaAttitude a răspuns:

In cazul acesta, iti zic eu:
La multi ani Constantine, sa fii fericit si sanatos, si sa sa-ti reamintesti, ca daca tu nu esti o prioritate pentru o persoana, ei bine, nici persoana respectiva nu ar trebui sa fie o prioritate pentru tine.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Se vede clar ca iti pasa de cineva care nu merita. Zic s-o lasi in pace.