|

Hei TPU! Am iesit cu câțiva băieți la viață mea și mai toți în preajma mea sunt foarte aiuriți și uituci de ce? Și asta nu ar trebui sa se întâmple fiindcă sunt oameni cu responsabilități mari. De exemplu am ieșit cu un tip și după ce ne-am dat jos din mașină a uitat să își incuie mașină. Apoi cu un prieten care a greșit metroul si a dat vina pe mine că eu l-am "hipnotizat" și etc. sunt doar prietena cu băieții ăștia dar ar vrea ei sa mă facă de gagica. Acum, voi băieți vi se întâmplă să fiți foarte aiuriti din cauza unei fete atunci când sunteți în preajma ei?

30 răspunsuri:
| a răspuns:

Eh,daca o plac, normla ca is aiurit. Daca nu o plac, e cam normal sa ma doara acolo unde nu bate soarele.Problema e, ca prin asta vezi multe.Eu personal de fel, sunt aiurit si in timpul zilei, mai fac gafe, mai ales cand incerc sa fac totu perfect.Cand despre ei? despre tine? fiecare avem defecte.Trebuie sa realizezi de fapt, ca nu ai cu cine te certa.Astia's oameni happy capu sus, si daca vrie sa ti-o tragi, ti-o tragi, tu alegi happy alege unu, sau mai multi.Problema ta, ideea e ca nu poti spune despre un om ca e ciudat, nu s-a inventat inca definitia complexa a ciudatului.Pentru ca depinde foarte mult prin ai cui ochii vezi asta.Totu e relativ, incepand de la frumusete, prostie, desteptaciune, etc.

| a răspuns:

Dacă imbracamintea de pe tine mai mult descoperă decat acoperă, da. Depinde si de fraierii cu care ai iesit.

| explică (pentru darrio2007):

Normal că eram îmbrăcată foarte decent. Doar e iarna

| a răspuns (pentru Swetlly122):

Inseamna ca sunt incepatori in relatiile cu fetele.

| a răspuns:

Pai, depinde de unde-i agati!
Sau depinde de unde te agata ei happy
Observ ca-ti place sa agati barbati de prin parcuri, iar aia, chiar nu sunt de cea mai buna calitate.

| a răspuns:

Când te apuci să dai vredicte, aiurit, etc, te grăbești. ai spus toți, iar ei au fost trei. Da. sunt fete care aiuresc. Dar știi când aiuresc, părerea mea, una din ele, când hpnotizează. Când n-au făcut amor de un secol, ce zic unii băieți despre ele că sunt stătute.

| a răspuns:

Nu am intalnit o asemenea fata care sa ma faca atat de aiurit.

| a răspuns:

Ha, ha, dar nu prea. Sint unele chestii care ar trebui sa fie reflexe. Bun, ma hipnotizezi, dar las treaba asta pentru cand sintem doar noi doi, nu ma pierd prin trafic sau gresesc metroul...

| a răspuns:

Depinde, eu dacă mă îndrăgostesc de o tipă, am emoți în preajma ei sunt foarte aiurit.

| a răspuns:

Eu nu cred ca erau tocmai ok tipii aia. Aveau si ei 2 neurori care si aia s-au defectat cand au dat de tine laughing.
Din punctul meu de vedere, daca un barbat isi doreste o relatie ar trebui sa fie stapan pe el si mai ales sa se controleze, nu sa-i fie afectat capusorul atunci cand se afla langa o fata, serios acum, ar fi la primul lor date?

Si la mine se mai intampla lucruri de genu, dar nu cand ies cu fete ci se poate intampla in orice moment. Odata de exemplu era sa pun painea in frigider si nu era nimeni langa mine sau sa spui ca eram indragostit. Poate si tie ti s-au intamplat faze de genu, asa-i? Daca e asa, inseamna ca aia sunt aiuriti mai tot timpul, nu doar cand ies cu o fata. happy

| a răspuns:

Mie mi se întâmplă când dau peste o fata bună sa uit laughing aveți voi ceva.

| a răspuns:

In Biblie scrie ca baietii sunt mai prosti decat fetele cu vreo 2-3 ani deci prin urmare nu ai voie sa te plangi asa sunt ei. Probabil ca ei sunt mai prostanaci de felul lor exact ca personajul Dorel s-au Robi din serialul Las Fierbinti.

| a răspuns:

Daca esti frumoasa rau cu niste haine bomba pe tine si ei cum nu prea au fost scosi in lume, nu au vazut femei s-au sunt prostanaci e normal sa se intample asta, asta e i-ai hipnotizat.
S-a facut si un film pe tema asta Pretty Woman 1990

| a răspuns:

Nu te flata singură

| a răspuns:

Eu personal daca vad ca o fata se supraestimeaza in asa hal ca tine, nu-i acord nici o sansa.Be humble b! tch! Poate beietii aveau si alte griji pe cap, stres de la serviciu, etc, nu ca esti tu mare printesa de fata si-i hipnotizezi pe toti.

| a răspuns:

Femeia "in potenta" are aceasta capacitate de a trezi instinctele, ea poate sa fie un subiect activ sau pasiv. Oamenii te pot vedea ca un obiect daca perceptia lor a fost deformata, este ceea ce spune Freud cu pishoza si tote mecanismele alea inconstiente.
Oamenii pot sa isi deformeze principiul de realitate. Freud vorbeste despre niste instante psihice. EL(acolo unde se afla impulsurile) are o reprezentare, onirie, fantazie, iar aceasta poate sa intre in conflict cu relalitatea exterioara. Cand omul nu si-a format virtutea de PUDOARE, el transgrezeaza limitele, el vede dincolo de realitate, se poate introduce in acea fantazie. Deci el poate fi hipnotizat, dar nu neaparat de tine. In ziua de astazi oamenii traiesc in vise, sunt zombii dar nu neaparat din cauza lor. Sunt bombardati cu zgomote si imagini iar acestea ii perturbeaza. Un om care se identifica cu ele, pierde realitatea, traieste in dimensiunea aia. Amigdala si Hipocampul preia controlul, intra in lupta cu neocortexul(vezi Daniel Goleman). De aceea este important ca aceasta amigdala sa aiba disciplina CUMPATARII si hipocampul a PUDORII(igena mentala altfel ele vor detecta gresit si vor trezi anxietatea). Ma opresc aici, ca ii mult de vorbit.
https://en.wikipedia.org/wiki/Amygdala_hijack

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Cine e asa, nu e doar in preajma unei fete,,, asa e el aiurit, neatent

| a răspuns:

Nu am patit niciodata asa ceva

| a răspuns:

Tu ii alegi pe astia aiuriti

| a răspuns:

Nu sunt aiuriti, sunt neexperimentati. Iti spun din proprie experienta ca abia pe la 24-25 de ani incepi sa dai de barbati care au capul pe umeri dar care nu sunt nici mototoli, si si atunci trebuie sa-i cauti ca nu toti sunt asa.

La 17-20 de ani inca e laba la putere, multi au avut doar 1-2-3 iubite, si alea mai mult din greseala, multi nu ai avut nici una. Timorati, neexperimentati, slabi ( mental ), inca pe la scoala, liceu, sesiuni, pustani, nu barbati.

A si inca o chestie, doar tu esti "doar prietena" cu ei, ei sigur nu privesc asa lucrurile. Rareori prietenii intre sexe, si alea de obicei conjuncturale si cu multa vechime, pe la varsta ta nu prea exista.

Succes.

| a răspuns:

Bun, revenind totusi la realitatea cruda in care nu esti vreo printesa rara de pe taramuri fermecate iar singura pers. care te lauda esti tot tu, problema ta e ca traiesti intr-o iluzie autoindusa din dorinta de a te simti validata. Mai naspa ca o faci tu singura si nici nu pari sa ai cu adev. incredere in tine.
Vezi de ex. aici pe tepeu, toate pitipoancele care se vad frumoase au poze cu ele la avatar (sau cu altele si mint ca-s ele).