| Swetlly122 a întrebat:

Heii TPU! Cum sa nu mai fiu tristă atunci când un băiat mi-a spus că s-a atașat de mine, că îi plac foarte mult, îmi punea întrebări ca sa nu se încheie conversația, mi-a scris un lung roman despre fosta lui iubita, imi spunea că si ar dori multa afectiune si ceva foarte frumos iar acum mă lasă cu seen dar tot intra pe wapp și mă doare..Credeți și voi că are pe altcineva? Și plus că..ieri când ne-am văzut l-am strâns puțin cam tare in brațe și am fost cam lipicioasă, credeți că de aia s-a îndepărtat?

Răspuns Câştigător
| JUNNKiE47 a răspuns:

Dacă cineva te place cu adevărat te acceptă cum ești, indiferent de ce prostii micuțe faci ( un seen, ceva zis greșit, o lovitură mai ușoară unde nu trebuie etc ), dacă acest așa-zis băiat te plăcea se comporta frumos cu tine, așa că nu mai umbla după el, tu ești pe primul loc în viața ta, nu altcineva.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Intreaba-l de ce s-a schimbat asa brusc, poate ai facut ceva ce l a deanjat

| RAY a răspuns:

Sunteti copii, imaturi, e normal sa va comportati astfel, la varsta lui are o dorinta sexuala mare asa ca poate ca baga vrajeli sa faca sex cu tine, daca am fi sinceri am muri virgini cu toti

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu fii tristă de atâta lucru.
Data viitoare să îl strângi mai tare.

| Dalmore1996 a răspuns:

Daca nu e obsedat de vorbit non stop nu inseamna ca s-a indepartat de tine, nu mai fi disperata

| cfrtobias a răspuns:

Scrie-i iar si vezi de iti scrie

| Nătărău a răspuns:

Bieții băieți și bietele băiete._._ Eu unul sînt sătul de discuțiile despre băieței și fetițe îndrăgostite. Fie e vorba de bărbat și femeie fie las-o naibii de treabă.

| qwertpro a răspuns:

Salut,ei bine faptul ca acest baiat e atasat de tine ar putea semnifica o dorinta a acestuia de a gasi pe cineva care sa-i fie un suport emotional.Totusi,aceasta dependenta ar trebui tratata mai serios, deoarece in cele din urma va ajunge sa te sufoce si sa iti provoace disconfort atat tie cat si lui.E bine sa stabilim relatii cu cei din jurul nostru, dar nu trebuie ne atasam de cineva, deoarece dependenta intr-o relatie este o povara care cu timpul devine toxica pentru ambele persoane. Poate acum trece printr-o perioada mai grea si ar avea nevoie de ajutorul tau, si dupa ce va trece peste ea nu va mai fi atat de atasat de tine.Nu trebuie sa te gandesti mereu ca ai facut ceva cum nu trebuie, anume aceste ganduri sunt cele care ne distrug increderea in sine.Fă totul asa cum simti ca e mai bine, si gandeste-te bine inainte de a lua o decizie, si fii mandra de deciziile luate.Cine tine la tine, nu va lua cont de fiecare greseala minuscula facuta, ci nici nu le va observa.Doar tu esti cea care prin asemena ganduri ca sa nu fi gresit cu ceva isi distruge propriile sperante.Trebuie sa procedam asa cum simtim ca e mai bine si sa ne acceptam propriile decizii.S-a indepartat poate din cauza rusinii sau poate din cauza ca crede ca te sufoca astfel.Variante sunt multe, dar o conversatie sincera si rationala ar fi cheia unei rezolvari a neintelegerilor.

| PuyaTimonel a răspuns:

Mai bine vezi cum reactioneaza la intrebarile de genul ca ce il deranjeaza la tine...