| Andra12Andrutza a întrebat:

Povestea mea partea intai :Buna TPU! Am o problema, dar inainte vreau sa va spun toata povestea:
Era de Sf. Andrei in 2011. ,pe atunci mie imi placea de un baiat, Radu, colegul meu de banca.,. pana la urma m-a intrebat ce fac ziua asta...numele Andra(my name) este sarbatorit de Sf. Andrei si i-am raspuns ca ma duc la bff,care se numea ANDREEA[l-am mintit, de fapt m-am dus la petrecerea dusmanului lui, Andrei-Andi(prescurtat)]..Acolo am intalnit un fost coleg de gradinita a colegilor mei de clasa(toti colegii il stiau)de care la prima vedere mi-a placut de el., iar tot in ziua aiai am aflat mai multe despre el. si m-am indragostit de el.
Ce aflasem dupa petrecere a fost ca el era la fel de indragostit de mine,.cum eram eu de el..Nu-mi mai placea de Radu,dar intr-o zi el mi-a spus ca ma iubeste,eu ca proasta nu stiu de ce am aprobat sa fiu impreuna cu el.,dar dupa o saptamana mi-am dat seama ca nu-mi placea de el si a fost decat un impuls,dar mi-a fost mila de el,. dupa doua luni i-am dat papucii...dar Mario se indragostise de alta fata,o blonda,dar aacea fata nu-l baga in seama,.ea a vrut sa fie doar prieteni, pentru ca nu-l place,.
Dupa aceea, dupa 8 luni m-am intalnit ccu el si am petrecut o zi cu el si Andi., cand ziua s-a sfarsit el mi-a spus ca maa placee.
Dupa aceea, Andi l-a sunat la 6 dimineata sa-i zica sa-mi scrie poezii, etc., si l-a stresat asa vreo 2 luni., Mario, credea si crede ca eu l-am pus pe andi,.dar sincer acum am aflat
El ma uraste.iar sunt indragostita de el,
Iar acum ei doi s-au certat.,
Acum urmeaza onomaastica lui andi si nu cred ca Mario va fi acolo...sincer s-ar putea sa vina...invitat de mama lui andi., care vrea sa formez un cuplu cu Mario.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Marya6329 a răspuns:

Pai daca vine vorbeste cu el, la inceput chestii banale(gen "ce mai faci?", "cum merge cu scoala?"), apoi incet incet incepi sa pari interesata de alte lucruri ("ai prietena?"); vezi si tu cum reactioneaza, bate apropouri ca-l placi daca n-ai curajul sa-i spui in fata.Iar daca nu vine, eh! pai nu-i sfarsit de lume, incerci sa-l uiti si cauta-ti altul. Sper ca te-am ajutat, te-am pupat tongue

| Andra12Andrutza explică (pentru Marya6329):

Nu-i asa usor Marya6329, el ma uraste...
Nu vrea sa auda de mine...

| WhiteAndProud a răspuns:

Du-te la onomastica ca sa te impaci cu ambii. (Nu prea am inteles intrebare ca-s obosit si ca ascultam muzica).

| Elsiane a răspuns:

Cred că ar trebui să te duci la onomastica lui Andrei. Să te împaci cu ambii nu este ușor, într-adevăr, dar spune-i lui Mario ce simți, cu siguranță vă veți împăca. Baftă!