|

Prieteni, am o problemă... Deja e a 6-a fată cu care m-am întâlnit, din ele toate m-au lăsat(a durat maximum 4-5 zile cu fiecare)... Nu știu ce să mă fac, deja îmi e frică să mai caut vreo fată știind că o să mă lase. Eu sunt o persoană timidă, nu sunt deloc carismatic, de corpul meu pot să spun că sunt(înalt(186 cm), slab(nu tocmai insuportabil), la înfățișare - din punctul de vedere al fetelor e ok).Nu am prieteni care să mă sune, să îmi scrie, să aibă nevoie de mine. Indic că am 20 de ani, sunt un băiat care abia la 16 ani am început să ies în lume, în grupuri de băieți și fete, până acum doar la calculator stăteam.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Desi nu o spun multe fete sunt la fel (si femei)cauta cauta potrivire si nu gasesc si ofteaza unde nimeni nu le vede.Niciodata sa nu te lasi influentat de faptul ca vezi o fata foarte stapina pe sine.Nu ai de unde sa stii caci acasa unde n-o vede nimeni nu plinge.Dar iti zic ceea ce spun si baiatului meu ca speranta moare ultima si nu trebuie sa renunte ca ce este al lui este pus deoparte.Baiatul meu are 26 ani.Si sa stii ca e f ok! si eu am avut 27 de ani cand m-am maritat asa ca nu dispera!

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Păi aia e problema, probabil și în preajma lor ești timid, n-aiprea mult de zis, nu te remarci, dai impresia unui băiat speriat de bombe unde fata e mai curajoasă decât tine (Ceea ce e un biiiig turn off). lucrează la partea asta cu încrederea în sine că altfel doar o să continui să ai lista de fete care brusc nu mai sunt interesate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In cazul asta, ceva din comportamentul sau vocabularul tau, le-a deranjat!
Analizeza-te si vezi ce ai facut rau sau jignitor cand te-ai inatlnit cu ele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu mai fi disperat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FaraNume1245):

Asa e, fetele simt disperarea si O IAU LA FUGA
sau mai rau "mai bine ramanem prieteni" crying

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te dezamagi, ai timp sa gasesti persoana potrivita. Fetele au cerere mare acum si daca sunt frumoase au pretentii financiare in primul rand, asa ca aspectul fizic e pe locul doi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate au simtit ca esti o persoana timida, ele vor pe cineva hotarat si langa care sa se simta in siguranta. Poti sa incerci pe Facebook sa iti faci un cerc de prieteni, sunt tot felul de grupuri acolo. Eu de exemplu am fost deja de sase ori in diferite excursii cu un astfel de grup. Orice ar fi, nu renunta! Succes! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează