| cipicu92 a întrebat:

Salut comunitate!
Am și eu o problema cu o fata. Momentan ma aflu in străinătate și am cunoscut o fata pe clasicul Facebook. Am vorbit, era totul numai lapte și miere, asta a ținut cam o luna și un pic. M-a făcut sa imi cumpăr bilete, ca sa vin acasă și câte și mai câte planuri, idei, vise, mutat împreuna, absolut tot. Părea ca fiecare și-a găsit sufletul pereche. Asta a ținut pana acum o săptămâna, când ea, nu se știe din ce motiv, a început sa se răcească, sa devină mai indiferenta și sa imi zică ca nu e pregătită de o relație și nu crede ca asta o sa mearga, repet, noi nu ne-am văzut. Doar ce stăteam nopțile și vorbeam pe camera și prin mesaje când eram la munca. Zicea ca sunt pe sufletul ei, ca nu voia o relație acum, dar nu se aștepta sa gaseasca un asa om minunat și ca i-am dat planurile peste cap și câte și mai câte. Inițial, nu am crezut in asta ca veneam după o despărțire și mi-a fost greu sa am încredere și sa ma atașez de alta persoana, dar s-a întâmplat asta fără ca eu sa vreau. Acum "ne aruncam câte un buna ce faci? Și cam atât". A, și am intrebat-o sa imi zică sincer dacă are pe altcineva și a zis ca nu, deși eu cred ca doar asta te poate da peste cap și întoarce din drum. Dacă este cineva care a mai trecut prin asta, spuneti-mi va rog, dacă as mai putea aduce-o inapoi sau dacă e mai bine sa imi iau gândul?

15 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Esti sigur ca ai vorbit cu o fata?

| cipicu92 explică (pentru Bula):

Da. Normal. Vorbeam și pe camera?

| Bula a răspuns (pentru cipicu92):

In acest caz, ea a avut pe cineva si a vorbit cu tine de plictiseala, cand era singura sau el dormea.

| romeo78 a răspuns:

Cel mai bine i-ați gândul. Cum sunt lover boy, așa sunt și lover girl.
Probabil, și-a dat seama că nu te poate juca cum vrea ea și îți dă papucii, pentru a nu vedea adevărata ei viață, nu cea spusă pe Facebook.

| cipicu92 explică (pentru romeo78):

Dacă m-a făcut și sa imi iau bilet eu zic ca m-a jucat...

| romeo78 a răspuns (pentru cipicu92):

Nu contează asta! Contează să înveți ceva din această pățanie, iar de aici încolo, caută doar din țara în care te afli, inclusiv românce. Încearcă să vă vedeți real, nu în spatele unui ecran.
Nu fi trist pentru țeapa luată, pur și simplu consideră că a fost o lecție. Alții au pierdut mii, zeci de mii de euro.

| cipicu92 explică:

Tare mi-as dori sa știu dacă umbla sau nu cu altul...

| oz_1736 a răspuns:

Trup si suflet... pentru bani. Atat a fost. Mai tinea vrajeala daca nu veneai acasa

| cipicu92 explică (pentru oz_1736):

Nu i-am trimis niciun cent, sincer.

| Stropdeploaie a răspuns:

Zine sincer. nu cumva ti a cerut si bani? Dar sincer!

| cipicu92 explică (pentru Stropdeploaie):

Nu. Asta nu. Sincer sincer. Ar fi fost prea de tothappy

| Crescent a răspuns:

Daca nu mai vrea sa vorbeasca cu tine, asta nu inseamna ca te-a jucat sau nu stiu ce. Poate ca doar pe masura ce a trecut timpul si-a dat seama ca nu e pregatita pentru ceva serios. Sau, poate ca nu a avut aceleasi ganduri ca si tine la inceput si a vrut sa se convinga pe parcurs. Poti sa primesti o multime de raspunsuri pe platforma asta, dar nu inseamna ca toate sunt bune. Doar tu ai vorbit cu ea si doar tu ar trebui sa raspunzi la asta. Chiar ai baga mana in foc ca are pe altcineva?

| cipicu92 explică (pentru Crescent):

Doar am întrebat sa văd dacă a mai trecut cineva prin asta și a reușit sa își salveze relația și sa își "aducă fata/băiatul inapoi" sau a renunțat la a face asta...

| Crescent a răspuns (pentru cipicu92):

Am inteles ce ai vrut sa spui. Dar eu nu ti-am scris asta cu parere de rau si nu am vrut sa sune ca un repros

| mariusdaniel112 a răspuns:

Da, eu am patit. Noi eram la doar 45 de km departare, eu detin permis de conducere si masina doar ca ea sustinea ca munceste foarte mult, nu are timp. A durat 2 saptamani, am intrebat daca ne putem vedea, s-a scuzat "maine am ore suplimentare". Atunci am decis sa nu ii mai raspund. Ulterior am aflat ca ea a avut o relatie foarte toxica in care a fost agresata si ii era greu sa aiba incredere in cineva. Nu este problema ta ca nu este pregatita pentru o relatie sau pur si simplu a avut alt motiv.