| MelescanuGabi1 a întrebat:

Salut!
Credeți la intoarcerea partenerului/partenerului dupa o despărțire?
M-am despărțit de iubita mea si eu imi fac speranțe ca se va întoarce...
Ati avut astfel de experiente? In ce circumstanțe s au intamplat

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

A mea a incercat de cateva ori pe parcursul aniilor si nu a reusit deloc, sa ramana cu dezamagirea macar. Nimeni nu merita increderea ta pentru ca te va dezamagi mai tarziu

| Adry05 a răspuns:

Da, de parteneru actual am stat despărțită cam o lună, o lună și ceva și ne-am împăcat și acum suntem bine mersi happy
contează mult motivu despărțirii...

| laSoledad a răspuns:

Se-ntoarce ca i-e foame. laughing

| laSoledad a răspuns:

Acum cu pandemia s-au inchis si bufetele suedeze, e penurie mare.

| DanielPH a răspuns:

Salut!
Se poate intoarce. Doar voi stiti ce simtiti unul pentru altul, nu vei afla pe TPU sau oriunde altundeva daca va reveni sau nu. Insa din propria experienta, nu va mai fi niciodata la fel. Am fost cu o tipa 2 ani de zile, ne-am despartit o perioada si dupa am zis sa mai incercam o data. O vedeam schimbata, dar totodata stiam si simteam ca nu este la fel. Ne comportam ca si cum totul ar merge bine de teama de a nu ramane singuri, insa era evident ca ne minteam tot incercand. Am ales sa punem punct, era totul asa nociv. Apoi mi-am dat seama cate am avut de castigat. laughing Mai mult timp pentru mine in primul rand, puteam sa-mi continui studiile fara stresul ca a doua zi trebuia sa merg la ea, ca nu cumva sa se supere, cu toate ca se prefacea ca-i ok. Aveam mai mult timp pentru prietenii pe care i-am neglijat, pentru familie, pentru studiat, munca. Pe plan financiar nu mai zic, nu are rost. laughing) Am suferit, este normal, si nu o data, ci de mai multe ori, nu doar cu ea am patit astfel. Acum sunt axat pe relatii de scurta durata, neserioase, deschise, sa-i spun asa. Si totul merge ca uns.
Daca nu merge, frate, nu te lupta cu morile de vant, impingi apa la deal fara vreun rost. Succes!

| Hereiam7 a răspuns (pentru DanielPH):

Daca "trebuia" sa mergi la ea ca sa nu se supere si era un stres pentru tine, inseamna ca nu iti păsa. Cand te intereseaza cineva abia astepti sa vezi persoana respectiva. Nu pare ca ai dat tot ce e mai bun si apoi ai vazut ca nu merge. Dupa ce dai totul si tot ce e mai bun abia atunci poti sa zici ca nu a mers nu cand pentru tine era un stres sa o vezi. Mai degraba ea a avut dreptate, tu un nepasator, ea suferea. Bine ca v-ati despartit si poate sa fie fericita.

| GLA a răspuns:

Sunt cazuri si cazuri, cand se intorc si cand nu se mai intorc deloc, lasa sperentele ca te vor omora incet incet, daca esti foc de ea si o iubesti, lasa orgoliu si lupta pentru ea sa o impaci. Cat despre experinta mea, am avut prea multe despartiri si impacari intr-un timp scurt ca sa se mai intoarca din nou la mine, difera situatiile de la relatie la relatie, aici nu o sa gasesti ajutorul de care ai mevoie, mai bine caut o si vezi ce se intampla.