| Andreei8888888 a întrebat:

Salut TPU!
Am o întrebare în legătură cu etnia romă, am o relație cu o fată care este țigancă romanizată, nu i-am cu oscut părinții și nu am avut niciun contact sexual cu ea, vreau să vă întreb, dacă există vreun act sexual cu ea trebuie să mă însor? Care știe mai multe detalii despre romi, vă rog să-mi spuneți. Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| Radandam a răspuns:

Nu trebuie sa te însori. Cine naiba te obliga? Dacă fata are minim 18 ani dai drumul la sex. Legea romana nu spune ca dacă faci sex cu o fată de etnie roma trebuie sa o iei în căsătorie. Iar romii nu te pot obliga. Ți am spus, dacă are 18 ani nu ai nicio belea. Dacă are sub 18 ani și faci sex cu ea lăsând o la urma, s-ar putea sa o întoarcă parintii împotriva ta, și sa o pună sa declare ca a fost viol etc. Ți am spus, dai la buci dacă are minim 18 cu încredere

6 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Din ce stiu eu tiganii romanizati nu tin legile soborului tiganesc, adica aia cu fuste si care stau prin corturi si se supun legilor proprii.
Pe de alta parte cum a zis si radandam, vezi sa fie majora te scuteste de multe eventuale neplaceri.

| Drimmero a răspuns:

Daca e romanizata inseamna ca nu e tiganca clasica cu traditii si d-astea. Daca in schimb faci sex cu una d-asta clasica si esti si roman e cam nasol, ca neamurile ei te pot teroriza pana o iei de nevasta, incearca intimidari, presiuni si d-astea, dar legal nu au ce sa-ti faca, numai daca e minora si tu major o poti incurca, numai sa fiti amandoi majori ca legal sa fii curat. In cazul in care ea e romanizata nu e nicio problema.

| Naty1 a răspuns:

Dacă nu e țiganca autentică cu tradiții și obiceiuri nu prea cred ca e obligatoriu sa o iei de nevastă.
Dar cred ca trebuie sa vorbesti cu ea locurile astea.

| cristimihailov a răspuns:

Las-o Boss.
E alta cultura acolo.
Nu vrei sa iti termini viata doar ca ai cocoselul disperat.
Du-l la gaini din rasa ta.

| Xirus a răspuns:

Păi, o să ceară și asta, dacă nu sti ce faci. Daca familia ei este unita, poți avea probleme in anumite prejurari cu frați ei dacă are, taicău etc.
daca se simte și ea folosită, umilită poate fi presiuni. Mai bine îți vezi de treaba ta.

| GabrieloKg a răspuns:

Sincer nici nu stiu ce sa zic. Stiu ca parca asa era pe la ei.
Acum, la ei, la noi. Oricum ar fi frumos sa fii serios sa iei fata de sotie, daca ti la ea si ea la tine si va iubiti.
Dar daca o luam pe cazul asta, daca ea nu are nici o asteptare, nu trebuie sa o iei.
Nu vreau sa zic ceva sa faca situatia mai rea. Adica, daca faci cu ea actul sexual, sa nu iti impuna ea asta, ca daca nu afla ai ei, nu ai nici o treaba, e doar o aventura.
Dar nu cred ca este ea dintr-o linie regala sa vina aia cu sabiile la tine.
Daca va placeti si ea e de acord ( normal ), nu ai nici o treaba. Oricum, daca va intelegi bine, poti discuta asta cu ea.
Si nu uita sa te protejezi!