| alex495 a întrebat:

Salutare, am o prietena de mi-a spus acum vreo luna si ca si-a gasit marea dragoste, un tip pe care il cunoastea de un an si dupa 4 luni s au combinat. Chestia e ca s au despartit de cateva zile si as vrea sa combin fata aceasta. Cum ar trebui sa procedez?
Ieri am aflat ca s-a despartit de baiat si era foarte suparata, am vorbit cu ea putin sa o incurajez ( imi tot spunea ca nu vrea sa abordeze subiectul ca o durea foarte tare) si am inteles o, nu am intrebat o detalii despre ce s-a intamplat.
Nu prea vorbesc foarte mult cu ea deci slabe sanse sa fiu in friendzone sau altceva. Pot spune ca o pot lua aproape de la zero

Răspuns Câştigător
| Clytia a răspuns:

Cel mai bine momentan ar fi să-i acorzi timp. E foarte posibil ca încă să-l iubească pe fostul, așa că nu te avânta să o "combini". Dacă vrei să o cucerești, încearcă să-i fi aproape, ascult-o, înțelege-o, empatizează cu ea, fă glume cu ea, fă-o să uite de fostul iubit. Ar trebui să aprecieze astea, iar după ai putea să o inviți să ieșiți în oraș. Doar nu forța lucrurile.
Mult noroc!

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să pozezi dar să te și comporți ca un prieten, cu compasiune. Ea va aprecia astaa și relația ta cu ea se poate re înnoda.

| Andreeush a răspuns:

Las-o un timp, ea acum nu e pregătită să se gândească la o nouă relație.