|

Salutare comunitate TPU! Care sunt motivele pentru care ÎN GENERAL fetele și femeile din România preferă bărbații de altă naționalitate sau etnie în detrimentrul celor români?

Majoritatea căsătoriilor din România sunt între doi oameni de etnie română, acest lucru fiind dat de procentele demografice ale țării(85% români).

Nu pot veni neapărat cu argumente sau dovezi evidente, pentru că nu am. Nu este un subiect discutat sau dovedit, dar este ceva ce am observat eu de-alungul multor ani.

Mă supără? poate că da, poate că nu. Sunt conștient că la rândul meu, ca român, am și eu alte opțiuni, deci nu o văd ca pe un motiv de supărare.

Nu voi face referire la maghiari, rromi sau alte minorități est-europene din România pentru că acolo vorbim de procente asemănătoare de români și românce care se căsătoresc cu altă etnie.

Totuși, ce-am observat aproape evident este o preferință izbitoare a multor fete și femei pentru bărbații din Sudul Europei și din zona Emiratelor Arabe și în unele cazuri chiar Nordul Africii.

De ce?

Sincer, cu toate că sunt de acord că banii ar putea fi cauza principală, eu sunt ferm convins că nu sunt doar banii la mijloc.

Banii oricât de greu ar fi de crezut, nu-ți aduc liniștea și fericirea adevărată, ci doar te ajută să întreții ce ai.

Un alt motiv ce mă determină să pun întrebarea aceasta este faptul că deși văd foarte multe românce ce preferă alte naționalități, nu prea văd același lucru la români, care par să se axeze strict pe românce sau alte est-europence.

În ceea ce mă privește, nu am nicio preferință. Preferințele mele sunt legate de muzică, interese/hobby-uri și alte aspecte ce vizează personalitatea și gândirea unei femei.

Aș vrea răspunsuri sincere și elaborate dacă s-ar putea. Vă mulțumesc frumos!

70 răspunsuri:
| a răspuns:

Romanii prea salbatici pentru ele de aia ele alearga dupa bani, alte cetatenii cu situatie materiala, etc. Romanca e curva pana moare si romanul plin cu carii in gura si salbatic ca isi bate femeia. Nu santem o tara cu oameni normali.

| a răspuns:

Tu odată la 3-4 luni iti faci alt cont sa pui intrebarea asta? Cred ca am citit-o de 20ori pana acum pe TPU.

| a răspuns (pentru suntserios):

Asta voiam si eu sa intreb laughing))

| a răspuns (pentru suntserios):

Cred ca spridusului i-a fugit nevasta cu un strain!rolling on the floor
I-am raportat asemenea intrebari cu vreo 4 ani in urma pentru ca se repeau mereu!
Vad ca nu s-a lamurit sau nu primeste raspunsul care il satiface...

| a răspuns:

Pentru că în țara asta încă există multe primate care consideră violența ca parte normală a vieții de cuplu. Dacă nu sunt violenți, sunt bețivi, leneși și așa mai departe. Eu cunosc mai mulți bărbați români căsătoriți cu femei de naționalități diferite decât invers. Însă lucrez cu bărbați de diferite naționalități și sunt uimită de manierele lor.

| explică (pentru Azazello):

Și eu cunosc bărbați români în relații cu alte etnii și din nou, nu văd asta ca ceva greșit, deloc. Totuși, văd mult mai multe relații între românce și alte etnii.
Exact cum i-am spus și unui alt utilizator: de ce ar trebui să sufere partea bună de români pentru ceea ce fac cei răi?
Ex: de ce trebui judecați cei care chiar lucrează, care sunt politicoși, care au cei 7 ani de acasă, etc. pentru cei care sunt bădărani, nesimțiți, misogini, violenți?
Și din nou... ciudat este că în România cel puțin cei șmecheri, violenți și nesimțiți au mai mult,, lipici,, la femei decât cei cuminți, ca să spun așa.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Pentru că aceia sunt majoritari. Am cunoscut și eu tipi "cuminți", erau așa la început, până le cădeai în plasă, apoi începeau să le pice măștile, una câte una. No thanks. "Băiat cuminte" e un red flag pentru orice tipă pățită.

| explică (pentru Azazello):

Amuzant... și în același timp atât de stupid.
Ce vină au cei ca mine?
În fine.
Partea amuzantă este că fiind din Transilvania cunosc foarte multe persoane de etnie maghiară și chiar unele persoane de etnie sârbă.
Dintre toate unguroaicele pe care le cunosc... niciuna nu a sfârșit cu un,, bad boy,, și majoritatea sunt mai realizate la capitolul relații decât româncele pe care le știu.
Ești sigură că problema e doar la români? pentru că de regulă am văzut o mai bună coeziune în cuplurile româno-maghiare(indiferent că ea e maghiară sau el) decât în cele româno-româno.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Totuși, ți se pare că ești normal la cap și o partidă pe cinste doar pentru că ești "cuminte"? Intru pe aici din an in Paști și de fiecare data văd întrebarea asta. N-ai nicio vina că ești așa, aici ai dreptate, totuși exista totuși soluții la problemele astea. Eu daca as știi cine ești în realitate aș fugi de tine. Nu da vina pe "cumintenie" și naționalitate pentru faptul că nu ai succes la femei. Nu asta-i buba. Grav este că nu conștientizezi ca ai o problemă, deși ți se spune în mod repetat. Daca mai ai și alte obsesii de genul asta, e clar. In fine.

Ce mi-a zis o englezoaică atunci când am întrebat-o cum de nu a avut pe nimeni aici, că e venită deja de câțiva ani: f00cking idiots. lazy bastards. laughing

| explică (pentru Azazello):

Întrebarea mea era una cu tentă generală, nu particulară.
Am avut relații dar aproape toate cu unguroaice, niciodată cu românce.
Nu mă plâng...
Eram doar curios de ce la nivelul întâlnirilor există diferențele care există.
Din moment ce trăim în aceeași țară, sub aceeași mentalitate, nu văd de ce bărbații ar fi idioți și leneși, iar femeile deștepte și harnice... împărțim aceeași cultură, nu?
Nu mă interesează neapărat româncele, aș fi mulțumit să mă căsătoresc cu o femeie indiferent de etnie.

| a răspuns:

Majoritatea căsătoriilor din România sunt între doi oameni de etnie română, acest lucru fiind dat de procentele demografice ale țării(85% români).

vs

Salutare comunitate TPU! Care sunt motivele pentru care ÎN GENERAL fetele și femeile din România preferă bărbații de altă naționalitate sau etnie în detrimentrul celor români?

singur te-ai contrazis, restul de 15% sunt o minoritate care din en motive aleg barbati de alta nationalitate,motive sunt destule, romani sunt cam misogini, considera femeia o sclava, nu stiu sa respecte sexul opus, sunt nesimtiti nu toti desigur

| explică (pentru RAY):

Restul de 15%? mă îndoiesc că procentul e atât de mare în România. Omiți căsătoriile între maghiari, între rromi, etc.
Poate 2-3% să fie.
Dar în fine, eu nu vorbeam de căsătorii neapărat, ci la modul general - relații și de ce există preferințele care există.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Omule tu a scris ""Majoritatea căsătoriilor din România sunt între doi oameni de etnie română, acest lucru fiind dat de procentele demografice ale țării(85% români).""

| a răspuns:

In GENERAL fetele si femeile din Romania, prefera romanii, nu strainii, iar asta o spun statisticile.
Cele 5-10% care prefera strainii, o fac pentru ca se indragostesc de ei, sau ii prefera pentru ca au venituri mari, sau o situatie financiara care le pot oferii o viata fara griji.
Nu-i nimic rau in a-ti alege un partner de alta nationalitate, mai ales daca te indragostesti de el si sunt sentimente puternice intre voi.
De altfel, acelasi lucru se intampla si cu barbatii, care ajung sa-si caute partenere prin Europa sau chiar Asia. Unii preferand femei mai in varsta, dar cu casa si situatia materiala buna, doar pentru a avea un inceput fara griji.
Asadar, nu generaliza si incrimina femeile, ca nu sunt singurele care fac acest lucru pentru a fii fericite si stabile financiar.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Pe ce îți bazezi primul argument?
Răspunde-mi, te rog, la o întrebare. Mă voi referi strict la celebrități sau persoane mai importante din România pentru că ele au mai multe oportunități decât noi, oamenii de rând.
Dacă te uiți la celebrități, un procent de aproape 50% din femeile românce au soți de altă etnie sau altă cultură.
Oare de ce?
Pentru că preferă românii, corect?
Și hai să nu spunem că-s banii de vină. Sunt foarte mulți oameni bogați și influenți în România care sunt români, majoritatea chiar.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Daca te referi la celebritatile romance, atunci chiar nu poti raporta toata populatia de femei romance, la o mana de gaste.
Ma refer strict la statistici, nu la 10 -20 de celebritati, care se marita cu straini, care oricum nu ajung la un procentaj de 50%.
In ce privesc "foarte multi oameni bogati romani" aia sunt deja casatoriti, deci ies din ecuatie, ca nu se pot casatorii cu cate 5 neveste.
Imi pare rau sa-ti spun, dar ai mari probleme sa intelegi realitatea, dupa cum vad ca raspunzi si la alte subiecte.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Îți spun sincer că procentul se învârte în jurul a 50%.
Chiar de curiozitate am scris într-o zi: celebrități din România și aproape jumătate dintre femei am observat că sunt căsătorite cu bărbați de altă etnie/naționalitate, în timp ce doar un număr infim de bărbați 2-3 sunt căsătoriți cu femei de altă etnie/naționalitate.
Evident că nu pot raporta celebritățile la populația de rând, cum s-ar spune, dar celebritățile de regulă sunt expuse mai bine la acea globalizare de care se tot vorbește.
Celebritățile de regulă au mai multe posibilități sau alegeri, iar din moment ce aproape jumătate aleg bărbați de altă etnie, deși trăim în România unde 85% dintre oameni sunt români, iar alte 8-10 procente sunt maghiari/sârbi, care nu sunt departe de români ca și gândire.
Acest decalaj procentual dacă-i pot spune așa...(85% români, dar dintre celebrități doar 50% cu români) denotă o oarecare preferință a româncelor pentru bărbați etnici.
Din nou, nu pot raporta la întreaga populație a României, dar o pot lua ca pe un indice.
Dacă România ar fi mai diversă, probabil că mai bine de jumătate din cupluri ar fi între românce și străini.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Cifrele tale sunt departe de a fii reale.
Este evident ca nu ai habar ce vorbesti si nici nu te uiti pe statistici, ori poate nu le intelegi.
Ti-ai blocat creierul pe o cifra si refuzi sa vezi realitatea.

Nu stiu ce varsta ai, dar dupa cum refuzi sa accepti realitatea, banuiesc ca esti inca adolescent, care abia acum pasesti in viata si lumea lui se invarte in jurul cunsocutilor si a lungimii tale vizuale.

Sincer, ma depaseste incapatanarea ta si refuzul sa accepti realitatea si cum nu am chef de contarziceri, am sa ma retrag dupa topicul tau.

| explică (pentru Ioneasca1001):

Scuze. nu am vrut să te fac cumva să crezi că-i pierdere de timp această conversație. Îți respect părerea, dar nu este în concordanță cu a mea.
Ideea este că dacă ne uităm la procentele demografice ale acestei țări, nici 5% dintre românce nu ar trebui să fie cu străini, și totuși sunt(dacă vorbim de vedete, evident).

| a răspuns:

Romanca e curva pana moare asta e clar. Ele prefera africanii pentru pixul mare si culoare tenului ca in Rromania ele nu au prea vazut africani si cand vine vorba despre astia din emiratele arabe pai pentru bani ca sunt seici sau cum se spune la arabi.

Ele cauta cascavalul si pixul mare asta cauta, ce e atat de greu de inteles, doar nu o sa stea ele cu un roman care sta pe salariul minim pe economie si e vai de steaua lui asa strainii si rromii sunt mai doriti.

| a răspuns:

Apropo frate, tie ti-se pare ca aici mai e cumva de trait? mie nu.

| explică (pentru Pricope_Marius_1997):

Nu sunt atât de pesimist, încă

| a răspuns:

Prietene ai auzit de globalizare, ei bine sa stii ca lumea e intr-un continu proces de schimbare cu alte cuvinte fiecare isi urmareste propriul interes.

| explică (pentru Pricope_Marius_1997):

Corect, dar eu mă refeream că nu atât de pesimist referitoare la români și românce... nu asta este părerea mea despre ei.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Daca vrei sa stii romancele nu sunt cine stie ce "femei de mare prestigiu si respect" is niste javre, ta+rfe, profitoare (exceptie mamica, ca bunica e moarta). Daca ai observat un lucru in Rromania se rade de un handicapat si totusi acel copil nu e vinovat cu nimic ca s-a nascut asa dar oamenii sunt javre.

Tu daca vrei sa iti cauti o fata/femeie ia-ti una din Ucraina s-au Rusia ca proastele astea de la noi si cu betivele alea de peste Prut sunt de joasa speta, le gasesti si in cartierul rosu din Frankfurt pe Main Germania ca stau in vitrina si iti fac cu manuta, ai inteles tu.

Aici nu mai e de trait.

| explică (pentru Pricope_Marius_1997):

Nu sunt de acord că româncele sunt cum le descrii tu, dar sunt de acord că nu sunt de mare prestigiu.
Eu personal mă uit la persoană, nu la grup.
Recunosc că fetele din Ucraina, Rusia și Nordul Europei sunt per total frumoase și poate într-o oarecare măsură mai educate decât la noi, dar și ei au mere stricate cum și noi avem mere de aur.
Oricum, ca și român în România șansele să găsești fete de alte etnii dispuse să fie cu români sunt mici oricum, cu excepția unguroaicelor și poate sârboaicelor.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Vezi ca unguroaicele sunt niste femei foarte dure si batute in cap. Daca te incurci cu o tiganca nu mai scapi ca vine tot clanul ei sa ii tina partea si daca te impotrivesti esti ca si mort pentru ca la ei e traditia (ti-ai bagat pu+la in ea o ei de nevasta ca altfel...). Cel mai bine e sa cauti una asa cum vrei tu dar sa te poti intelege, cauta una din Bulgaria sau Serbia, Grecia pe undeva pe acolo si poate iese ceva, bafta frate.

| explică (pentru Pricope_Marius_1997):

Mersi mult, omule. Mult noroc și ție!

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Mersi, noapte buna.

| a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Si tiganii astia innapoiati mai sunt, se supara ca am introdus penisul in ea ca si cum as fi introdus cutitul, s-a simtit si ea bine, si eu, si asta este, nu e nici o problema.

| a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Crezi ca alea din Rusia si Ucraina te prefera pe tine peste ai lor? Majoritatea se casatoresc cu ai lor, iar restul sunt zdrente cum sunt si astea din Romania. Daca nu ai bani nici nu iti recunoaste existenta.

Oricum femeile care umbla cu straini sunt in 90% zdrente.

| a răspuns (pentru GabiNoS):

E normal sa se intample asta ca si in Biblie este scris clar ca toate popoarele au un inceput si un sfarsit asta ne include si pe noi romanii cu referire la intrebarea lui SpiridusulCelCurios. Deci cu alte cuvinte globalizarea e in floare.

| a răspuns (pentru Mosotti):

Da dar la ei pi+zda e avere, ei spun ca iti bati joc de traditia lor veche de secole "ai ciocanito nu mai exista cale de intoarcere decat sa o iei de nevasta altfel esti mort" https://www.youtube.com/watch?v=_ImqOoowsyo

| a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Pricope_Marius_1997 - se pare ca esti un globalist convins. Degeaba spui ca "normal e" ca nu este. Daca vrei corcituri intre rase si popoare du-te in America unde iti e locul.

Si repet inca o data, fetele/femeile care umbla cu baieti/barbati straini sunt niste gunoaie. Vai vai, vrea o familie, un sot cu venit stabil si consistent. Iar poporul roman dispare incetul cu incetul.

| a răspuns (pentru GabiNoS):

Familia nu e pentru ori si cine, se spune ca "Dumnezeu da sansa de a avea o familie numai celor ce au suferit, celor greu incercati de viata" deci cu alte cuvinte asa stau lucrurile. America e un mare rahat dupa parerea mea, e exact cum ai spus tu "corcituri intre rase si popoare du-te in America". Eu personal nu vreau asta dar viata oamenilor din America a fost scrisa de "El" si e normal sa se intample asta acolo, insa invidia, orgoliul, egoismul, rautatea sunt trasaturi umane care ne definesc.
Iti spun eu ceva Romania deja e in rahat iar pentru generatiile urmatoare rahatul va fi si mai mare, Confucius spunea "rabdarea este o virtute pe care putini o au".
Femeiile de la noi fac ce vor ele, tot ele decid daca vor sa fie cu tine sau nu, sau sa iti aduca copilul pe lume ori ti-l avorteaza, fie te trezesti ca nu e copilul tau dar tu totusi ai trait atatia ani cu gandul ca e al tau genetic.
Aici e vorba despre libertatea de a alege, pana la urma fiecare face ce vrea cu viata lui.
Globalizarea a pornit de la oameni incepand cu cei de sus pana la cei de jos, cu alte cuvinte lumea este intr-o continua schimbare.

| a răspuns (pentru GabiNoS):

"Daca vrei corcituri intre rase si popoare du-te in America unde iti e locul." e in firea noastra pana la urma sa ne distrugem unii pe altii fie in libertate sau la puscarie. Absolut toate rasele au acelasi scop pe pamant dat de Dumnezeu, o data si o data tot se va ajunge aici pentru ca toate au un inceput si un sfarsit asa si omul, popoarele, rasele, limbile/dialectele, absolut totul. E exact ca un copac a prins radacini, pe urma creste, infloreste, se usuca si in final cade la pamant.

| a răspuns (pentru GabiNoS):

Tiganii, ungurii, si alte nationalitati ne vor depasi ca numar, deci poporul roman va disparea cu totul cum s-a intamplat si cu nemtii care au ramas foarte putini la numar in Germania.

| a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Ete cucu sunt mort, te intimideaza asa daca e omu fraier in general, nu sunt de capu lor pe aici. Pai da, la mintea lor vulva e avere, insa in averea aia s-a simtit si ea bine, nu s-a sacrificat.
Insa cel mai bine e sa nu ne bagam cu asa ceva.

Iar daca vrei sa sexezi una din asta si atata, trebuie sa nu afle unde stai, sa nu stie nimic, sa vedem unde mai vine, HAHAHA!

| a răspuns:

Viata e de rahat, impacate cu asta.

| a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Esti dus cu capul rau de tot. Dispari cu povestile tale de aici.

| a răspuns (pentru GabiNoS):

Sincer sa fiu chiar mie mila de voi si de copii vostri, pacat. Dar nu uita in viata totul se plateste.

| a răspuns:

"eu sunt ferm convins că nu sunt doar banii la mijloc."
Nu nu sunt banii deloc.pur și simplu nu se identifică cu românii și naționalitatea noastra pot fi n motive pentru care fac asta, abuzuri etc au avut niste experiențe proaste cu românii.

| a răspuns:

Eu acus doi ani am lucrat la Auchan si am observat femei blonde albe cu barbati negri sau de alta nationalitate, dar vreau sa spun ca si invers era adevarat am vazut barbati romani casatoriti cu femei negri la culoare.Ce cred eu? Eu cred ca indiferent pe cine da soarta in calea unui om sa-l s-o iubeasca e bine sa se bucure ca a intilnit iubirea sub orice forma i-a scos-o viata (soarta)in drum deoarece prea multi oameni ramin singuri necasatoriti sau nemaritate.Eu cel putin personal cunosc destule persoane singure.Deci mai pe scurt bine daca incet incet toata lumea incearca sa scape de prejudecati spre binele tuturor.

| explică (pentru jadviga):

Relațiile de care vorbești tu, relațiile interasiale, sunt relativ rare în România și oricum nu reprezintă o pondere foarte mare în Europa.
Oricum, per total dacă ar fi să faci o paralelă între numărul de românce cu străini și numărul de români cu străine, ai observa ca prima categorie este cu mult mai numeroasă.
Într-adevăr, multe persoane sunt încă singure, dar dacă e să ne uităm la cei în relație, de regulă româncele au mai multe relații decât românii datorită deschiderii mai mare pe care o au la relații cu persoane de alte etnii.
Întrebarea mea ar fi: de ce?
De ce preferă astfel de relații?

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Da ai dreptate asta ai intrebat eu nu stiu nu sunt in cauza pot spune doar o singura experienta cand am fost atrasa de o alta etnie dar pana la urma nu s-a finalizat nimic acus multi ani cand am ramas vaduva mi-a facut curte cineva dintr-o tara araba si era atit dar atit de politicos cu mine in vorbe cum niciodata pana atunci nimeni si era atita tandrete si pasiune in vorbele lui cum niciodata nu am primit de la nimeni eram tot timpul cu gandul la el deci desi nu ne-am intilnit niciodata ne-am vazut doar la web eram pot zice aproape indragostita dar poate si eram si nu ma ducea logica ca ce o sa fie dupa. Pina la urma cred ca si el era caci a incercat sa vina in Romania dar nu a mai reusit a ajuns doar pana in Italia si pentru ca a primit doar ceva sezonier care a durat doar 3 luni nu a mai ajuns niciodata in Romania iar eu nu am avut bani sa merg pana acolo.Dar a ramas o amintire frumoasa.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

P.s Au trecut 9 ani de cand mi-a murit sotul si 8 de la acea intimplare dar nimeni de atunci nu a mai vb cu mine asa cum a vorbit el am incercat sa scap de singuratate dar niciodata si m-am inscris pe site-uri de socializare dar am o experienta f urita cum vb barbatii de aici cu femeile daca nu esti doctor sau cu multi bani nu iti dau nici un respect.Prima intrebare mereu este cu ce te ocupi unii nici nu mai vb cu tine daca vad ca ai o ocupatie fara facultate a doua intrebare daca ai casa daca nu ai casa ci stai in apartament iarasi nu prezinti importanta iar al treilea motiv asteapta sa-ti parasesti casa apartamentul serviciul si sa te muti la ei.Ori mie imi place f mult apartamentul meu serviciul meu orasul meu asa ca am ramas singura. Poate restul natiilor se muta aici in Romania nu au pretentia ca ea sa renunte la tot plus cum am zis respectul marit fata de femei.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Si inca ceva uite sunt aici pe site nici de o saptamana 4 ani am lipsit de aici dar am revenit dar uite in nici o saptamana am primit atacuri foarte dure din partea barbatilor la raspunsuri foarte nevinovate cum ar fi ce carte mi-a placut sa citesc si am zis Fluturi de Irina Binder sa nu-ti spun ce m-a atacat unul ca ce literatura imi place alte natii nu te ataca si nu comenteaza gusturile tale sau alt exemplu am zis din obisnuinta Doamen la o intrebare iarasi am fost atacata in ultimul hal pentru asta barbatilor 85 la suta din Romania le place sa atace verbal femeile sa le faca sa sufere cu vorbele si femeile sufera cumplit din acest motiv si noaptea cand m-am trezit nu puteam sa adorm innapoi caci tot eram cu gandul ca de ce le place barbatilor romani pe nevazute si necunoscute sa atace o femeie si sa nu-i dea absolut nici un respect.

| explică (pentru jadviga):

Respectul bărbaților din țările arabe pentru femei sper că este o glumă. Sper că suntem la curent cu modul în care sunt tratate femeile în țările arabe și de faptul că per total au mai puține drepturi decât femeile. Nu cred că asta ar fi o diferență.

| explică (pentru jadviga):

Eu cred că tu vorbești de un procent infim de bărbați. Mă îndoiesc că sunt 85%. 85% din bărbații din România nici nu le pasă ce citești tu sau alta, sincer nici mie.
Cât privește aspectul cu facultatea; pentru mine este necesar.
Și eu am o facultate, un loc bunicel de muncă și sunt per total citit tind să cred, deci caut ceva asemănător în partenera mea.

| explică (pentru jadviga):

Și totuși, o să-ți mai spun ceva interesant: dintre toți cei pe care îi știu, cei cu carte mai puțină și mai bădărani/idioți au mult mai mult noroc la femei decât cei ca mine care totuși au citit ceva la viața lor și sunt politicoși, respectuoși față de orice persoană.
De ce?

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Poate pentru femeile din tarile lor eu am vorbit de experienta mea proprie acum hai sa nu te ageti de mine ca nu i-am ridicat pepiedestal numai am zis o experienta de a mea si am mai zis ca e o amintire nu s-a concretizat nimic.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Pai nu asta am zis ca nu ii pasa cit sunt de culta? Aici pe TPU am fost criticata la un raspuns ce am dat ca ce citesc nu in viata privata de ce nu citesti atent ce am scris.Voi barbatii mereu aveti un aer de superioritate crezi ca asta va face bine? In alta ordine de idei sotul meu a avut facultate amindoi copiii mei au facultate si atunci despre ce vorbim? Eu vorbesc de barbatii trecuti de 50 da nestiind varsta pe careo ai am dat si eu un raspuns. Asta e necazul aici pe TPU daca nu sti varsta interlocutorului poate nu ii dai un raspuns pe masura varstei pe care o are.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Asta doar in particular sa nu te iei iarasi de mine aici in public.

| explică (pentru jadviga):

Am vârsta publică. doar ca să știi. Împarte vârsta aceea de 50 de ani la doi în cazul meu.
Și nu m-am luat de tine, apropo... am răspuns aproape tuturor persoanelor care mi-au scris în acest topic, poți verifica acest lucru.
Okay, opinia ta este că bărbații de altă etnie sunt mai galanți și mai manierați decât românii, am înțeles. Îți mulțumesc mult.
Nu-ți împărtășesc opinia, deoarece eu cred că etnia nu reflectă personalitatea sau comportamentul unei persoane, dar îți respect opinia.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Nu an scris ca toti romanii numai cei trecuti de 50 cei tineri sunt foarte draguti si respectuosi trebuia sa citesc in profilul tau varsta inainte de a da raspuns scuze daca ti-am gresit.Succes in viata si inca o data scuze ca nu ti-am citit varsta.Nu ma mai bag altul.

| explică (pentru jadviga):

Înțeleg.
Ideea este că această problemă, dacă-i pot spune problemă, pentru că nu este în sine o problemă, este pregnantă și la nivelul tinerilor.
Vorbim de mult mai multe românce cu străini decât români cu străine.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Acuma imi pare rau inca baiatul meu nu m-i s-a plins de acest lucru.Asa ca nu stiu ce sa zic.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Pentru ca din anumite motive evolutioniste (sanatate, aspect fizic, temperament), ăia iti sunt superiori tie. Pe scurt, au o valoare sexuala mai mare decat ai tu.

| a răspuns:

Deci o sa-ti raspund eu destul de clar pentru ca faci greseala multora, sa gandesti doar prin prisma ta, prim prisma mintii tale si a felului tau de a gandi, lucru gresit total, deci:

Unele femei romance prefera barbatii de alte nationalitati pentru bani, pentru ca acelea sunt materialiste, nu sunt ca unul ca tine care gandeste ca nu banii aduc linistea, pentru ele banul e pe primul plan oricat de aiurea ti se pare. Ptr materialisti, linistea este fals adusa de bani, asta e firea lor, nu toata lumea trebuie sa aiba gandirea ta sau a mea, ca si eu gandesc tot ca tine.
In general oamenii materialisti sunt defecti psihologic din n traume din trecut, ei sunt cam incapabili de a dezvolta sentimente, sunt cam inumani, reci, prefacuti, perversi.
Se bucura de banii aia dar de fapt fericiti nu sunt, si fericirea e un sentiment bun pe care ei nu-s capabili sa-l aiba.
Si decat sa ia unu amarat de aici si care nu ii place, ia pe unu mai cu bani de dincolo, nici daca dau de cineva care le place, tot in bara o dau. Unele care s-ar indragosti sa zic ca pot dezvolta sentimente dar doar in perioada aia de drogare cum s-ar zice, cand iese din ea, revine la cum era.

Sunt si femei din Romania care pleaca pentru cineva care chiar ii place f mult din afara, dar aia e alta categorie.
Ca si eu daca vad una undeva in lume cu o figura care-mi place cel mai tare din tot ce am vazut, ma duc la aia sau o aduc incoa.

Barbatii romani prefera romance si est europence pentru ca arata mult mai bine ca vest europencele, ei se uita la fizic, nu la bani, de aia ai observat asta.
Cred ca te-am lamurit cat de cat.

| explică (pentru Mosotti):

Per total sunt de acord cu ce spui tu și de altfel țin să te felicit pentru modul frumos în care ți-ai expus opinia; poate cel mai ordonat de până acum.
Totuși țin să fac o remarcă; poate greșesc, dar vreau să știu părerea ta referitoare la un alt aspect.
Nu știu dacă e neapărat adevărat, dar eu aș spune că per total sunt mai multe femei aici în țară care ar prefera un bărbat de altă etnie decât un român decât femei care ar prefera un român decât un bărbat de altă etnie.
Asta denotă că majoritatea femeilor din România sunt materialiste?
Mi-e puțin greu să cred.
Pot accepta ideea de materialism ca principal factor determinant în alegerea lor, dar nu cred că mai bine de jumătate din femeile românce sunt materialistice, iar după cum am spus în cazul unei alegeri, eu sunt ferm convins că mai bine de jumătate ar alege un străin.
Ce părere ai?

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

De unde stii tu ca-s mai multe care vor un barbat de alta etnie?! De unde ai scos-o? Convingerea ta ce baza reala are? In general majoritatea vor romani de aici in tara lor, orasul lor, e mult mai comod asa, nu s-ar complica sa se duca la dracu doar daca cum am zis, gaseste pe cineva care ii place f tare si nu a mai vazut aici altul la fel, atunci da, alege sa se duca acolo chiar daca ala nu are o situatie cine stie ce.
Ca daca te duci la starea civile se confirma, asta ca baza reala din partea mea, ca majoritatea mariajelor sunt intre romani. Nu uita ca la cat de frumoase is romancele, multi din afara le-ar vrea si automat la starile civile ar apare cum zici tu, ca mai multe mariaje ar fi cu alte etnii. UE are 300 de milioane de oameni, noi 20, deci la cati barbati au aia, poate 75 % din romance erau acolo deja, daca ele doreau. In vest sunt enorm de femei nasoale.

Cu materialismul DA, paralel cu ce am spus mai sus, ca nu are legatura! Foarte multa lume e materialista intr-o lume dura, aspra unde muncesti mult si ai bani putini. Multi s-ar sacrifica pentru bani cel putin sa dea la copii, si cum sunt f multi oameni cu trai submediu, iti dai seama la o adica.
Evident ca tot multi nu ar face-o indiferent de situatie, ba ca nu pot sta cu cineva care nu le place, ba ca e incomod si asa mai departe.

| explică (pentru Mosotti):

"Nu uita [...] cat de frumoase is romancele''
Mda. nu știu dacă sunt de acord cu această propoziție. Știi cum e, gusturile nu se discută. Dacă mă întrebi pe mine nordicele, est-asiaticele și o parte bună din femeile latino-americane sunt mult mai frumoase ca româncele.
Statisticile bazate pe căsătoria la starea civilă sunt normale. Trăim într-o țară în care 85% dintre noi suntem români, iar alte 8% maghiari.
Evident că nu vor fi mai multe căsătorii mixte.
Ideea mea nu este bazată pe cu cine se căsătoresc româncele în România. Ar fi aberant... suntem totuși majoritatea.
Ideea este că dacă ar fi puse să aleagă cel mai multe ar alege un etnic și eram curios în afară de bani, care ar fi motivele?
O doamnă aici mi-a spus că sunt mult mai galanți ca românii, un tip mi-a spus că românii sunt agresivi și jignesc femeile, etc.
Înțelegi?

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Da, acum am inteles mai bine la ce te referi, unele poate prefera alte etnii cum ca ar fi mai de calitate, si asta ar fi adevarat, dar sincer? Probleme in cuplu sunt cam la fel peste tot, deci ar rezulta ca si partenerii nu-s cu mult diferiti fata de la noi. In afara nu te bate barbatul, ca sunt legi mai aspre, altfel tu ce crezi?
Insa nu stiu de ce zici ca majoritatea ar alege unul din afara? Ai statistica? Ca e una sa fie cateva sau putin mai multe care vor, si alta e sa gandeasca majoritatea asa. Poate se gandesc ca ala din afara e mai educat, mai civilizat, dar nu stiu daca majoritatea ar vrea asa.

| a răspuns:

Ai o fixație / obsesie anormală. Îți recomand cu toată căldura să-ți faci un consult psihiatric.

Nu exista o rețetă, când doi oameni se plac, se iau, nu țin cont de naționalitate.

| explică (pentru Dalmore1996):

Okay, puțin cam exagerat în ceea ce privește psihiatria, oricum ar fi un subiect prea touchy pentru a fi discutat.
În fine, ai dreptate în mare parte: iubirea nu ține cont de culoare, religie, limbă, cultură sau tradiții.
ÎNSĂ, vorbim de un număr relativ mare de fete/femei din România care preferă bărbații de altă etnie, comparativ cu un număr relativ mic de băieți/bărbați din România care preferă femeile de altă etnie.
Cum îți explici?

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Da este controversat, tocmai de aceea trebuie sa ți ții ciocu mic
Nu o baga in seama pe asta e umbra lui suntserios orice întrebare se pune sare și ea imediat după el
+ Baba de mai sus explica perfect cum fac majoritatea

| explică (pentru Morbid):

Deși nu cred că 85% din bărbații români sunt bădărani sau misogini cum insinuează doamna și dacă ar fi: de ce trebuie să fim noi ceilalți afectați de chestia asta?
De ce pentru 85% rău trebuie să aibă de suferit 15% bun?
Așa cum i-am spus și ei, dintre băieții pe care îi știu, cei mai nesimțiți au avut de regulă mai mult noroc la femei.
Am o facultate, un loc de muncă stabil, sunt per total o ființă umană decentă aș tinde să cred.
Și ghici ce? toate iubitele pe care le-am avut până acum? maghiare.
Cu toate că orașul în care locuiesc este preponderent român.

| a răspuns (pentru SpiridusulCelCurios):

Poate ție ții se pare că sunt nesimțiți aia știu cum să se poarte cu o femeie.
Nu prea au legătură muierile cu cât de bine ești tu, sunt alții care trăiesc în vile și au mașini scumpe și tot sunt praf și nu înțeleg femeile.

Investește Intr un dating coach.

| a răspuns:

Tu chiar esti bolnav mintal. Am si uitat de cate ori am citit intrebarea asta in ultimii ani.

| explică (pentru Endoryus):

Mulțumesc frumos de compliment. Puteai da totuși un răspuns.