| anooniimm a întrebat:

Vreau sa incep prin a spun ca as vrea sa ma despart de prietena mea
avem unpic peste 2 ani de cand suntem impreuna dar lucrurile au mers prost de la inceput sa zic asa ( daca te intrebi de ce am stat asa pana acum este ca odata si o data te obisnuiesti cu prezenta cuiva ) atat in privat cat si pe plan
sentimental pur si simplu nu o mai iubesc nu simt nimic pentru ea. ea ma iubeste imi spune imi arata prin gesturi marunte dar cand conversatia dintre noi se aprinde ea sare cu gura stiu ca nu exista femeia perfecta ca si barbatul de altfel dar am incercat de cateva ori sa aduc acest subiect in conversatile noastre dar se lasa cu plansete si boceli e mai mica de cat mine cu 3 ani ea are 20 eu 23 si pur si simplu nu stiu cum sa fac daca aduc vorba de despartire plange. mam si obisnuit cu ea nu pot sa zic rau despre ea suntem mai mult colegi de camera decat cuplu asa vad eu situatia plus ca cam sa unplut paharul. deci cei de facut.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Te desparti fie ca boceste sau bea etc. asta e viata daca nu stie sa fie normala la cap sa stea singura. Numai sa zici ca sare cu gura fara rost si tu esti cinstit zic altfel daca ai vina in afacerea sentimentala nu o condamn deloc

| Adry05 a răspuns:

Nimic, te deparți și gata dacă ești sigur că nu mai ai ce face, la faza cu plânsu n-ai ce să faci, e normal să sufere într-o situație ca asta.

| ania a răspuns:

Vezi de aceea e o prostie să te muți cu cineva cu care nu ești căsătorit.În orice relație sentimentele devin mai domoale la un moment dat și dacă tot schimbi, doar ți se tot încarcă sufletul de păcate.Ar fi interesant de văzut ce ai simți dacă ai vedea pe altcineva făcându=i curte.
Dacă cumva ai fost primul în viața ei și acum o părăsești vei rămâne pe conștiință cu faptul că ți=ai bătut joc de ea. De ai scrie în Biblie să fugim de curvie, adică de relații sexuale cu persoane cu care nu suntem căsătorite.
Am avut niște cunoștințe în situația asta dar el s- a hotărât pâna la urmă să fie bărbat și s=o ia de nevastă și să străduie cu ajutorul lui Dumnezeu să fie un soț bun.Nimeni nu-ți garantează că vei găsi vreodată pă cineva față de care vei avea sentimente super fierbinți 60 de ani, așa e natura omului, fluctuantă sentimental.Mi=a plăcut cum definea cineva dragoste= dragoste înseamnă să rămâi lângă cuvântul pe care ți l=ai dat.Ție ți=ar place să te părăsească o persoană pentru care ai sentimente puternice dar ei i=au trecut? Roata vieții se întoarce.

| Andreeush a răspuns:

Dacă chiar nu mai simți nimic pentru ea atunci spune-i.
Nu are rost să fii cu ea dacă tu nu o mai iubești.

| Nat1 a răspuns:

Deci tu vrei sa te desparți de iubita ta pentru ca te-ai plictisit si pentru ca atunci cand va certați riposteaza?
Păi dacă fata te iubeste si nu poti sa spui nimic rau despre ea, ce s-a intamplat de fapt de nu mai ai sentimente pentru ea? Nu are nimic ca incep bocetele spune-i direct si in fata ce te deranjează, ce iti lipseste si poate intelege.Dar oricum mai bine pui punct cat de greu ar fi daca nu o mai iubesti decat sa o chinui sau sa iti bati joc de ea.

| DarthNiger a răspuns:

Daca nu mai simti nimic pentru ea e clar ca relatia voastra trebuie consumata, orice ar fi, sentimentele conteaza in primul rand.

| Clytia a răspuns:

Spune-i că nu o mai iubești, că a devenit o obișnuință, că nu vrei să-ți bați joc de ea. O să-i fie greu, dar nu poți sta lângă o persoană cu forța, și ea trebuie să înțeleagă asta.
O să plângă oricum...
Mult noroc!

| MPersephone a răspuns:

Relatiile se incheie. Nu e vina nimanui. Da, o va durea. Da, s-ar putea sa te doara si pe tine. Dar n-ai ce sa-i faci.

| wawadkaods a răspuns:

Incerci s-o tii mai rar cu ea pana cand eventual te paraseste.