TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
Xander112
în 2 Ianuarie 2020 | Xander112 întreabă:

Mie imi plac filmele care iti dau de gandit, alea sf, de actiune, gen Gravity, Interstellar, The Martian, Joker, chiar si Malificent si de astea cu magie, da gen sa fie serioase. Deci, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Manuel21
în 2 Ianuarie 2020 | Manuel21 întreabă:

Spune-ți și mie apucați gen HBO GO sau Netflix cu subscripție unde poti vedea filme

3
Răspunde Raportează
ChioveanuCostel
în 2 Ianuarie 2020 | ChioveanuCostel întreabă:

Caut un film pe care l- am vazut mai demult si nu stiu cum se cheama, stiu doar ca erau niste detinuti care erau dusi pe o insula si au fost atacati de niste lupi, care erau pusi de cineva sa ii omoaredau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andrei11929292
în 2 Ianuarie 2020 | Andrei11929292 întreabă:

Salut ce părere aveți de Youtuberul cristian giura https://www.youtube.com/channel/UC6gqdZcYLVa2JMJmkb8G8NQ

3
Răspunde Raportează
CORE55
în 2 Ianuarie 2020 | CORE55 întreabă:

Daca incerc 30 zile Netflix gratuit, dupa trebuie sa il cumpar neaparat?

6
Răspunde Raportează
Tnik2004
în 1 Ianuarie 2020 | Tnik2004 întreabă:

Bună TPU, vreau să vă spun că sunt în cautare de un film western de foarte mult timp, nu mai stiu cum se numeste dar as vrea sa il gasesc, era vorba despre niste copii care jucau in film si erau cawboys,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Ianuarie 2020 |

Funda! Era un film mai vechi care l- am vazut mai demult pe fostul post TVR1 cu subiectul mafia ca tematica, era vorba de doi studenti la actorie care esueaza la un examen. Unul dintre ei vorbea bine...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Sasukesmecherul
în 1 Ianuarie 2020 | Sasukesmecherul întreabă:

Idei de filme bune?

6
Răspunde Raportează
myhu2011
în 1 Ianuarie 2020 | myhu2011 întreabă:

Era un film horror, i-am uitat numele. erau mai multe persoane la o masa si fortati sa faca diferite chestii sadice intre ei pentru a supravietui! este o fata blonda care e personajul principal

3
Răspunde Raportează
Help1234Help
în 1 Ianuarie 2020 | Help1234Help întreabă:

Ce film a fost la mega premieră de anul nou 2019-2020?

2
Răspunde Raportează
Dragos_Dragos_1990_SIuL
în 31 Decembrie 2019 | Dragos_Dragos_1990_SIuL întreabă:

in ce ordine ar trebui sa vad seria de filme fast and furious pentru a intelege perfect poveste? Nu ma intereseaza ordinea cronologica.

4
Răspunde Raportează
Yulian_Crystian_1995_Sjwv
în 31 Decembrie 2019 | Yulian_Crystian_1995_Sjwv întreabă:

vreau sa va pun o intrebare poate stiti mai bine, intodeauna am fost curios sa stiu cum apar doi in film la fel

6
Răspunde Raportează
Derosa
în 31 Decembrie 2019 | Derosa întreabă:

Am văzut de curând un film de groaza ce e ceva de genul lui Saw, este vorba de un grup de persoane ce trebuie să treacă prin câteva provocări, intra dintr- o camera in alta si pentru a trece mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Decembrie 2019 |

Am văzut episodul asta : https://youtu.be/wAGO8VVfkos Si nu e complet, vreau link complet va rog, chiar sunt curios cum se termina bancu din gura lui Bobonete :)) il stiu, dar vreau episodul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vanesa150497
în 31 Decembrie 2019 | Vanesa150497 întreabă:

Cum se numește în realitate actrița care o joaca pe Magda în lectii de viata sez 4 ep 42 hartuire sexuala?

1
Răspunde Raportează
Lucan1224
în 31 Decembrie 2019 | Lucan1224 întreabă:

As vrea sa vad Star Wars,apare pe site-ul Hbo Go,dar in apl nu.Ce sa caut, sau unde sa-l vad(am si Netflix) Funda

1
Răspunde Raportează
GrozzyGroaza
în 30 Decembrie 2019 | GrozzyGroaza întreabă:

Salut imi puteti da niste seriale sa fie asemenea acestuia "legend of tha seeker" adica sa aive aceleasi aspecte sa fie la fel cu sabi magie dragoste etc

2
Răspunde Raportează
LzzD
în 30 Decembrie 2019 | LzzD întreabă:

Am vazut prin anii '90 un film artistic despre razboiul sârbo- croat. În film era vorba de atrocitatile pe care le faceau croatii asupra sarbilor de pe teritoriul lor. Sârbii din Croatia vroiau sa plece...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
KatherineH
în 30 Decembrie 2019 | KatherineH întreabă:

De ce imi tot recomanda Netflix serialul The witcher? Mi- l recomanda de cand a fost lansat, am vazut un episod, nu mi- a placut si i- am dat thumbs down. Cu toate astea, zilnic il vad sus pe pagina...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Decembrie 2019 |

Filme/Seriale asemănătoare cu The Witcher (sa fie si pe Netflix)?

3
Răspunde Raportează
Cduncfujndf
în 29 Decembrie 2019 | Cduncfujndf întreabă:

Își mai aduce cineva aminte ce filme și seriale cu vampiri, vârcolaci, supranatural, fantasy se dădeau pe Axn în anii 2008-2016?

8
Răspunde Raportează
Emmacvcc
în 29 Decembrie 2019 | Emmacvcc întreabă:

Puteți sa-mi dați lista filmelor Harry Potter in ordinea in care au apărut?

2
Răspunde Raportează
Crescent
în 29 Decembrie 2019 | Crescent întreabă:

Hei! Îmi spune cineva și mie niste filme romantice dar care să aibă și chestii Sf sau fantastice?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Decembrie 2019 |

Caut un film vechi, destul de vechi si nu il pot gasi pe net sub nicio forma. Psihologic, horror, crima. Este vorba despre un domn tanar atragator care foloseste in bar ca si teren de vanzatoare. Nu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GrozzyGroaza
în 29 Decembrie 2019 | GrozzyGroaza întreabă:

caut de ceva vreme niste seriale fantezy, sf in genul cu adolescenti sau seriale vechi de exemplu cu sabi cu magie etc.Multumesc

2
Răspunde Raportează
Advvrt
în 28 Decembrie 2019 | Advvrt întreabă:

Vor mai aparea filme star wars? Inafara de serialul mandalorian care din cate am inteles va mai avea si sezonul 2.

4
Răspunde Raportează
DimaAP
în 28 Decembrie 2019 | DimaAP întreabă:

Pot crea un cont de Netflix cu paysafecard?

2
Răspunde Raportează
Alinu?a09
în 28 Decembrie 2019 | Alinu?a09 întreabă:

Știe cineva toate filmele cu Superman?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Decembrie 2019 |

Hei! Va rog frumos sa îmi recomandați un serial de comedie, dar gen super bun, dar sa nu fie vechi, de exemplu apărut in 2017 și sa aibă cel mult 2-3 sezoane! Mulțumesc! An nou fericit!

2
Răspunde Raportează
Peppaa
în 28 Decembrie 2019 | Peppaa întreabă:

Hey, deci as vrea sa va întreb cum ii întreb pe părinții mei să-mi facă un abonament la Netflix. Sunt sigura 90% ca ar spune da dar nu știu cum sa abordez subiectul.

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Decembrie 2019 |

Https://youtu.be/dM1jktXwcSI Trailer Cum vi s-a părut filmul Powder?

4
Răspunde Raportează
FreddieM
în 28 Decembrie 2019 | FreddieM întreabă:

Parerea mea e ca filmul bun te captiveaza inca din primele 10 minute, si nu te lasa sa mergi nici pana la buda. Am incercat sa ma uit la filmul Joker. Cu mari eforturi am rezistat 40 de minute, sperand...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Roooxxxanaaa08
în 28 Decembrie 2019 | Roooxxxanaaa08 întreabă:

Buna Imi spuneti si mie va rog câteva seriale de dragoste triste

1
Răspunde Raportează
AnacondaTeam
în 28 Decembrie 2019 | AnacondaTeam întreabă:

Eu sunt un fan mare anime, si un prieten de al meu mi- a zis sa ma uit la JoJo's Bizzare Adventure iar dupa ce am terminat anime- ul meu de vizionat am cautat JoJo pe animekage dar nu il gasesc,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IepurasXxX
în 27 Decembrie 2019 | IepurasXxX întreabă:

Imi puteti spune niste filme gen drama cu copii? Adica se plac 2, unul e mai timid. Afla ca se iubesc, in final unul moare sau pleaca. Gen d- astea sau ceva asemanator. Ceva gen "bridge to terabithia"...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RedNightmare
în 27 Decembrie 2019 | RedNightmare întreabă:

Când va apărea the witcher sezonul 2?

4
Răspunde Raportează
neagu1233
în 27 Decembrie 2019 | neagu1233 întreabă:

Cine a văzut filmul,, Exorcistul"? Imi puteti da o parere despre el si sa imi spuneti mai detaliat despre ce este vorba? Are 3 parti?

2
Răspunde Raportează
Dehe_Cristi_1994
în 27 Decembrie 2019 | Dehe_Cristi_1994 întreabă:

Am vazut o data un film cu doi tipi imobilizati in carucior unu nu putea sa vorbeasca si altul nu putea sa se miste deloc, ala care nu putea sa se miste traducea pentru ala ce nu putea decat sa borboroseasca....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alphacrow21
în 26 Decembrie 2019 | Alphacrow21 întreabă:

Am card revolut dar nu imi merge sa imi fac abonament pe Netflix...ce trebuie sa fac? URGENT

9
Răspunde Raportează
SporeBox
în 26 Decembrie 2019 | SporeBox întreabă:

Mai sunt filme spider-man in afara de 1, 2 si 3?

3
Răspunde Raportează
Animeking223
în 26 Decembrie 2019 | Animeking223 întreabă:

Buna TPU as vrea sa stiu daca anime- ul Junjou Romantica o sa continue cu sezonul 4? Imi place asa de mult anime- ul acela si as vrea sa stiu daca este si cea mai mica sansa sa continue. Multumesc anticipat....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ene_Claudia_1981
în 26 Decembrie 2019 | Ene_Claudia_1981 întreabă:

Am urmărit filmul the brightest star in the sky și aș dori o listă cu filme similare dacă aveți?

1
Răspunde Raportează
UpSideDownSix
în 26 Decembrie 2019 | UpSideDownSix întreabă:

îmi puteți recomanda niște anime- uri pe baza listei mele? Listă: https://myanimelist.net/animelist/Hebinomaru Nu prea mai știu la ce să mă uit. Edit: Nu este musai să fie subtitrat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Idk15
în 26 Decembrie 2019 | Idk15 întreabă:

Cand vreau sa ma uit la un film/serial pe net si dau full screen rezolutia de la film/serial scade, cum pot rezolva asta?

2
Răspunde Raportează
RedNightmare
în 25 Decembrie 2019 | RedNightmare întreabă:

Are rost să privesc One Piece?

2
Răspunde Raportează
SeeDifference
în 25 Decembrie 2019 | SeeDifference întreabă:

Vine un barbat mai batran acasa si rade "am vazut 2 oameni indragostiti" si era vorba despre 2 care s au intalnit intr-o cafenea. Ea isi cauta de.munca parca si rl lucra acolo. Cine stie filmu?

1
Răspunde Raportează
Sergiu235
în 25 Decembrie 2019 | Sergiu235 întreabă:

Daca dezactivez contul de Netflix se poate reactiva? si daca da o sa trebuiasca sa bag din nou datele cardului pentru facturare?

2
Răspunde Raportează
micasirenadac
în 25 Decembrie 2019 | micasirenadac întreabă:

Imi puteti recomanda filme romantice/drama gen tuturor baietilor pe care i am iubit? ceva intens(dragoste de adolescent)ca na..asta prinde cel mai bine la public.da sa fie filme noi cel putin din 2017 ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Decembrie 2019 |

Stie cineva locatiile unde s-a filmat serialul La Bloc? (blocul unde s-a filmat, barul unde se duceau ei, ce numar au apartamentele unde s-a filmat)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Decembrie 2019 |

Am vazut mai de mult un film dar nu mai stiu cum se numeste. Filmul era cu un grup de tineri care au concurat la niste întreceri cu masini si apoi nu stiu ce s- a intamplat si au inceput sa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • RealSoul1997
    trimisă pe 7 Octombrie

RealSoul1997 întreabă:

Dacă astăzi, ați avea, ocazia unică să eliminați definitiv o companie care produce toate mărcile de țigări, energizante redbul, cipsuri alcool, dulciuri și alte chimicale ultra procesate,...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă pe 7 Octombrie

Ion1989 întreabă:

Inainte de 1989 toate alimentele/mancarea care mai era prin magazine sau chioscuri erau produse naturale macar? Erau produse naturale fara chimicale? In ziua de azi cred ca toata mancarea asta sau alimente...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Ion1989
    trimisă acum 22 ore

Ion1989 întreabă:

Dupa parerea mea democratia a facut mai mult rau decat bine. Pentru ca in ziua de azi scoala nu se mai face, profesorii nici macar nu se mai ocupa, pur si simplu nu ii intereseaza ei vor doar sa ia salariul...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • FatimaS
    trimisă acum 5 ore

FatimaS întreabă:

O iau razna din nou, înnebunesc psihic. Vreau sa fiu moarta, sa nu mai stiu ca am parte doar de atata ghinion in viata si peste tot. Tot ce am vrut in viata asta, a fost sa fiu si eu iubita de ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.729
  • Întrebări: 3.951.726
  • Răspunsuri: 17.644.584
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 21 minute
Ce zici de un quiz?
House of cards

House of cards

Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.919 Adolescenţi
  • 55.530 Afaceri & Financiar
  • 22.862 Artă şi Cultură
  • 72.714 Auto & Moto
  • 144.214 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.993 Carieră
  • 20.323 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.905 Conversaţii