TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
wrestling2013
în 20 Decembrie 2023 | wrestling2013 întreabă:

Filme si seriale zombii dar sa fie ceva mai nepopular ca alea populare le- am vazut, walkind dead. night of the living dead, dawn of the dead dar sa fie gen sa se baricadeze undeva si zombii sa atace ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Decembrie 2023 |

Imi spune cineva care e faza cu Barbie si Oppenheimer?

3
Răspunde Raportează
Desh
în 19 Decembrie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Ce genuri aveau pisicile care se îmbrățișau din Umibe no Etranger?

1
Răspunde Raportează
jocuri344444
în 19 Decembrie 2023 | jocuri344444 întreabă:

Serialul minti criminale fiecare episod are povestea lui sau fiecare sezon are povestea lui?

4
Răspunde Raportează
Anu?aionelaalexandramacesanu
în 18 Decembrie 2023 | Anu?aionelaalexandramacesanu întreabă:

Stie cineva episoadele din lectii de viata in care a jucat Aurora Popescu? (Fata care are vocea ca a lui ambar din soy luna)

0
Răspunde primul Raportează
Anu?aionelaalexandramacesanu
în 17 Decembrie 2023 | Anu?aionelaalexandramacesanu întreabă:

Buna, cum sa numeste episodul din lectii de viata in care doi parinti au o familie, acestia divorteaza, isi gasesc niste iubiti iar apoi devin iar impreuna. Parintii sunt amuzanti la fel si episodul,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lightdark
în 17 Decembrie 2023 | Lightdark întreabă:

Ați văzut filmul Alfa de pe ProTV este adevărat? Ce părere aveți despre filmul Singur acasă

3
Răspunde Raportează
xcc845
în 16 Decembrie 2023 | xcc845 întreabă:

Buna! Caut numele a doua seriale vechi, nu stiu sigur pe ce canale erau, posibil pe tvr2 sau tvr1 in jurul anilor 2000 probabil. 1. Primul era vorba despre un spital bantuit, unii dintre personaje ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AdelinaDenisaR
în 15 Decembrie 2023 | AdelinaDenisaR întreabă:

Salut! Am văzut acum mulți ani un film horror despre o familie de oameni deformați care locuiau într- o pădure și omoreau oamenii pe care îi întâlneau prin păduri. Știu că filmul are mai ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alexspyn
în 14 Decembrie 2023 | Alexspyn întreabă:

Care știe cum se numea filmul acela horror cu un cuplu ce vede un om ca aruncă ceva într- un puț, era un monstru ce arunca acolo oamenii și îi cosea, și pe cuplu pe la final i- a cusut împreună...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 14 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

O sa mai apara pana la urma partea a 3a de la filmul tres metros sobre el cielo voi ce credeti?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 14 Decembrie 2023 |

Am niste clipuri dintr-un serial descarcat de pe Youtube in limba turca, exista o posibilitate sa le traduc in limba romana? Gen un site anume pentru asa ceva? Ca daca stau sa traduc eu imbatranesc

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Decembrie 2023 |

Care sunt cele mai bune filme de anul nou? Nu vreau doar filme americane!

3
Răspunde Raportează
Plebi
în 12 Decembrie 2023 | Plebi întreabă:

Bună, ceva filme bune cu comedie?

3
Răspunde Raportează
Desh
în 12 Decembrie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Când apare sezonul 3 din Vlăstar Regal?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 Decembrie 2023 |

Stiti niste filme japoneze vechi si bune?

1
Răspunde Raportează
SimionBeatrice
în 12 Decembrie 2023 | SimionBeatrice întreabă:

Caut un film indian, este o casa mare, este profesoara de pian, are un barbat dar si un chirias, se indragosteste de el, el o vrea pentru avere si cred ca la sf îi omoara pe amnd intr o padure, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anjinsan
în 12 Decembrie 2023 | Anjinsan întreabă:

Buna seara, imi puteti spune va rog unde pot gasi filmul Al doilea joc regia Ciprian Porumboiu?

2
Răspunde Raportează
Vlad112233
în 11 Decembrie 2023 | Vlad112233 întreabă:

Unde pot vedea filme cu subtitrare in germana in afara de Netflix, HBO, Prime Video și Disney plus, doar pe google vreau sa vad?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Decembrie 2023 |

Îmi spune si mie careva cineva, cand reincepe serialul Juramantul? Da o varianta buna nu cu grasana aia.

1
Răspunde Raportează
Ionut566
în 11 Decembrie 2023 | Ionut566 întreabă:

Când eram mic am văzut un desen cu o vrajitoare blonda pe nume Tara care avea un prieten cu parul albastru și într- un episod a fost otrăvit de un peste balon, știe cineva cum sa numește...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Decembrie 2023 |

Stie cineva cum pot scapa de chestia aceia cu captcha si sa pot reda videoul? https://www.musteata.com/sofia-intai-a-fost-o-data-ca-niciodata-o-printesa/

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Decembrie 2023 |

Era un anime mai nou în care oamenii aveau scrise numere pe corp și dacă scădeau la 0 se scufundau într-un abis negru! Știți cum se numea? Menționez ca era din 2019-2020.

1
Răspunde Raportează
Brosulesc
în 10 Decembrie 2023 | Brosulesc întreabă:

Salutare TPU! Cu mult timp in urmă, am vizionat un film foarte fain. Filmul era cu un militar care de fapt avea probleme psihice și își imagina că rezolva un caz foarte complex, Intr o clădire...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Decembrie 2023 |

Am niste episoade descarcate in limba turca...dar nu as vrea sa le traduc eu ca altfel as sta multi ani de zile asa ca, nu stiti cumva un site unde se traduce automat? Sau daca sunt oameni specializati...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonim123i
în 9 Decembrie 2023 | Anonim123i întreabă:

Dintre fanii de anime- uri, cine îmi poate spune niște anime- uri scurte, gen câteva sezoane? Țin să menționez că am văzut doar Death note și Full metal alchimist (care mi- o plăcut foarte...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
hello1000
în 9 Decembrie 2023 | hello1000 întreabă:

Buna! Stiu ca o sa sune ciudat rau, insa stiu ca este un film Spider- man in care apar mai multe persoane care poseda acceleasi puteri. Mary Jane il testeaza si il pune sa se urce pe pereti si mai apare...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
melanya
în 9 Decembrie 2023 | melanya întreabă:

In anul 2003 am văzut un film, iar acum aș dori să îl revăd, dar nu îmi amintesc numele filmului, nici cum se numea vreun actor. Îmi amintesc în schimb acțiunea: o familie cu doi copii și...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Decembrie 2023 |

Care sunt cele mai bune seriale coreene?

1
Răspunde Raportează
Redboy07
în 8 Decembrie 2023 | Redboy07 întreabă:

Salutare. Incerc să găsesc numele unui serial de animație care a rulat in Romania in ani 2000- 2006 (cred.). Animația era una cu elemente de cgi, 3d. Acțiunea era despre o civilizație submarină,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 8 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Voi ce parere aveti de serialul Berlin, va fi si el la fel de bun ca si casa de papel sau va fi mai bun? Si in serialul asta arata ce s- a intamplat inainte deci, nu? Ca nu poate arata ce s- a intamplat...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
mortalkombat54553132
în 8 Decembrie 2023 | mortalkombat54553132 întreabă:

Cum se poate sa faca hbo greseli in filmari? in sir avilla sezon 1 episod 11 se aude o voce care nu e al lui avilla sau a fiului, sau nu am inteles eu bine.

1
Răspunde Raportează
DiamondEyes
în 7 Decembrie 2023 | DiamondEyes întreabă:

Aveti un film preferat?

10
Răspunde Raportează
Davyduchiha2001
în 7 Decembrie 2023 | Davyduchiha2001 întreabă:

Recomandări cele mai frumoase filme pe care le-ați văzut, Mulțumesc mult!

4
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 7 Decembrie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Am vazut un film acum 3 ani la televizor despre o familie de cativa copii, tin mine ca o fetita era blonda si avea o rochie alba parca si mai era un baiat imbracat asa vintage. Cu ei a stat un fel de ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Desh
în 7 Decembrie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Aș vrea să văd finalul din Garda Felină.Ce episoade sunt cele mai esențiale?

1
Răspunde Raportează
bogdyZ
în 7 Decembrie 2023 | bogdyZ întreabă:

Era un film cu 2 lei care au fost puși sa se lupte intr-o arena și când se luptau s-au recunoscut între, ei știe cineva cum se numește?

1
Răspunde Raportează
cosminboss123
în 6 Decembrie 2023 | cosminboss123 întreabă:

Poate cineva sa ma ajute sa gasesc va rog un episod de schimb de mame de pe data de 11 aprilie 2010 episodul este despre o mama din focsani si una din Erbiceni va rog frumos!

2
Răspunde Raportează
Plebi
în 6 Decembrie 2023 | Plebi întreabă:

Bună, niște filme ca și "all quiet on the western front"?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Decembrie 2023 |

Filme similare cu,, Singur Acasă"?

2
Răspunde Raportează
bataiewrestling199
în 6 Decembrie 2023 | bataiewrestling199 întreabă:

Filme horror in perioada 2000-2009?

4
Răspunde Raportează
MrGeo1975
în 5 Decembrie 2023 | MrGeo1975 întreabă:

Salut. Ce ați alege intre filmele: Fundația vs Star Wars vs Mandalorian vs Star Trek? Scenariu, poveste, soundtrack, interpretarea actorilor, efectele speciale.

4
Răspunde Raportează
ALY222211
în 5 Decembrie 2023 | ALY222211 întreabă:

Buna. Am si eu o întrebare daca știți sa ma ajutati si pe mine cu eroarea HLS.js error: networkError- fatal: true- manfestloadErrorr imi apare la fie care film/serial pe sursa netu.tv atunci cand ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Decembrie 2023 |

Care sunt serialele care v-au marcat copilaria si adolescenta? Seriale pe care le-ati revedea si la batranete!

5
Răspunde Raportează
UmbraDeVulpe
în 4 Decembrie 2023 | UmbraDeVulpe întreabă:

Deci nu stiu ce sa fac in legatura cu serial the originals... ca l as vedea si pe asta dar nu prea imi place de ce fete au astia de joaca in el, de cum arata... Patiti si voi chestia asta? Sa nu va uitati...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
raul123raul1raulll
în 4 Decembrie 2023 | raul123raul1raulll întreabă:

Heeey! Am făcut acum o luna abonament la Hbomax și am dat contul meu și la alte persoane. O sa plătesc mai mult sau suma respectiva pe care o are abonamentul? Va rog cei care știți! Mulțumesc!

2
Răspunde Raportează
adri0208
în 4 Decembrie 2023 | adri0208 întreabă:

Stiti cumva cum se numeste filmul ăla cu un grup de băieți care vânează o fata blonda prin pădure și ea ii ucide pe toți că e antrenată pentru a ucide?

2
Răspunde Raportează
x4raul4x
în 3 Decembrie 2023 | x4raul4x întreabă:

Bună! Când apare filmul "Nuntă pe bani" făcut de Mircea Bravo pe online gratis, pentru că deja au trecut 2 luni de la lansare și filmul "Mirciulică" a apărut mult mai repede.

6
Răspunde Raportează
Desh
în 3 Decembrie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Am vrut să văd un film horror la cinema, dar mi s-a spus că trebuie să am 18 ani.Așa sunt toate filmele horror? Am văzut un rezumat la Five nights at Freddy și nu pare 18+.

2
Răspunde Raportează
x4raul4x
în 3 Decembrie 2023 | x4raul4x întreabă:

Când apare filmul "Nuntă pe bani" online gratis, pentru că deja au trecut 2 luni de la lansare și filmul "Mirciulică" a apărut mult mai repede.

4
Răspunde Raportează
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Mihaela2023
    trimisă acum 18 ore

Mihaela2023 întreabă:

Bun? TPU! Avem un apartement ramas de la bunici iar pe acte sunt trecute 3 persoane(mama mpreun? cu sora ?i fratele ei). vor s? vnd? apartamentul iar fratele lor nu e de acord, spune ca banii...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • FatimaS
    trimisă acum 18 ore

FatimaS întreabă:

De ieri dup?- amiaz?, am o durere puternica de cap, sl?biciune, greturi si ame?eli, inclusiv cand stau ntins? pe pat, ma ia o foarte mare ame?eal? ?i la fel si cand ma ridic. Azi cand m-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • gllopel
    trimisă acum 23 ore

gllopel întreabă:

Buna! Daca Skype nu mai exista, de ce la update facut de sistem mi se "actualizeaza"? L-am dezinstalat dar reapare.
    13 răspunsuri
  • SoareLorena
    trimisă pe 12 Septembrie

SoareLorena întreabă:

Dac? am curul mic ?i plat crede?i ca ar trebui sa ma simt bine in pielea mea? ?i s? mi ar?t curul? Adic? s? nu mi fie ru?ine cu el mereu am ncercat s? l ascund ?i s? nu se vad?...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.048
  • Întrebări: 3.950.862
  • Răspunsuri: 17.638.357
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 37 minute
Ce zici de un quiz?
American Dad

American Dad

Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!

Start quiz
Categorii
  • 651.868 Adolescenţi
  • 55.499 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.660 Auto & Moto
  • 144.200 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.952 Carieră
  • 20.313 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.799 Conversaţii