TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Filme & Seriale

Filme & Seriale

• 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
ReignForest
în 22 Noiembrie 2020 | ReignForest întreabă:

Acum mulți ani eram la bunici fiindcă era vacanța de vară. Era pe tvr 1 un serial la care bunicu îmi citea traducerea. Din ce îmi amintesc era vorba despre o fată blondă care avea un colier. Într-...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Georgyp
în 22 Noiembrie 2020 | Georgyp întreabă:

Caut și eu un film cu 3 fete care pleaca in vacanta cred ca in Thailanda și la un moment dat incep sa devina posedate

4
Răspunde Raportează
Georgyp
în 22 Noiembrie 2020 | Georgyp întreabă:

Buna, era un film cu o fetita surdo muta cred, care a fost rapita de o mafie de mexicani gen ei aveau mai multe fete in casa aceea care le droga iar ea umbla prin gaura de aerisire iar in final fata ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Adrian808
în 22 Noiembrie 2020 | Adrian808 întreabă:

Salut, caut si eu rapid un film (gen baby driver) cu infractiuni si fugit de politie etc

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2020 |

Buna dragi utilizatori TPU! Imi puteti recomanda va rog frumos seriale foarte bune pe Netflix vazute de voi? Eu nu prea le am cu serialele, am vazut 2 pe Netflix, Gambitul Damei si La Casa De Papel si...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2020 |

Hey, am o întrebare pentru cine a văzut o noapte la muzeu 3. De ce la final, adică după aia 3 ani, Larry se oprește in fata muzeului si nu intra?

1
Răspunde Raportează
NonameRo
în 22 Noiembrie 2020 | NonameRo întreabă:

Poate sa imi spuna cineva toate dar toate episoadele in care apare obito din naruto va rog, sunt pasionat de el.

3
Răspunde Raportează
Amali23a
în 21 Noiembrie 2020 | Amali23a întreabă:

Am o urgenta, azi mi- am facut un cont de Netflix si m- am uitat la serial toata ziua, dar acum dintr- o data mi- o aparut ca nu ma lasa sa ma uit ca este ceva problema la platirea lunara, facandu-...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Diana99624
în 21 Noiembrie 2020 | Diana99624 întreabă:

Va rog mult sa- mi recomandati niste seriale bune pe Netflix. Mentionez ca am vazut Elita, You, Ratched, Emily in Paris, Once upon a time recent. Deci seriale asemanatoare, va rog! Multumesc,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 21 Noiembrie 2020 | oceanoflove întreabă:

A fost un film dat acum cativa ani pe vechiul acasa. Era despre 2 fete care au fost incurcate la nastere. Una ajunge la o familie numeroasa, iar in cealalta familie mama se imbolnaveste iar fetita este...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MiChaelXXXXX
în 21 Noiembrie 2020 | MiChaelXXXXX întreabă:

Dati-mi si mie niste animeuri de dragoste vechi (gen Renma sau golden boy, teacher Onizuka) nu le vreau pe cele populare gen Clannad vreau ceva special mai vechi

1
Răspunde Raportează
uanna29
în 21 Noiembrie 2020 | uanna29 întreabă:

Bună, TPU! Vreau și eu niște filme interesante de vizionat cu toată clasa... Fiind 30 de copii, toți cu alte gusturi, as vrea ca filmul recomandat să aibă de toate =)) Poate și puțin din ...? (mai mult)

27
Răspunde Raportează
ItachiUchiha69
în 21 Noiembrie 2020 | ItachiUchiha69 întreabă:

Blood and Bone cate părți are?

2
Răspunde Raportează
CorneliuN
în 21 Noiembrie 2020 | CorneliuN întreabă:

Nu stiu cum vi s-a parut voua Miami Bici, dar mie mi-a placut. Mai stiti vreo comedie la fel, in engleza?

14
Răspunde Raportează
Gabigab66
în 19 Noiembrie 2020 | Gabigab66 întreabă:

Cum se numește acest film? https://vm.tiktok.com/ZSqbH9rC/

5
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 19 Noiembrie 2020 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Am inceput cu recomandarea unui tip de aici de a ma uita la Prison Break si asa am si facut :D Sunt deja la sezonul 2 episodul 6 de miercuri pana azi si efectiv sunt disperata... nu ma asteptam...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
zurick
în 19 Noiembrie 2020 | zurick întreabă:

Caut un serial la care am văzut un episod acum vreo 10ani, cred. Era un serial de medicină, nu House sau Grays, iar episodul respectiv spunea povestea unui cuplu poliamoros (un tip și 2 tipe) care...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Stefanut12345242
în 19 Noiembrie 2020 | Stefanut12345242 întreabă:

Niste filme cu jafuri gen Baby Driver, Overdrive din astea.

2
Răspunde Raportează
Stelian678
în 19 Noiembrie 2020 | Stelian678 întreabă:

Salut, mi-am creat un cont Netflix si dupa 5 zile imi spune sa reactivez abonamentul, stie cineva de ce? Stiam ca tine 1 luna.

1
Răspunde Raportează
Palorma
în 19 Noiembrie 2020 | Palorma întreabă:

Știți animeuri care se sa asemene cu banana fish?

4
Răspunde Raportează
AndonAleksandru
în 18 Noiembrie 2020 | AndonAleksandru întreabă:

Pentru cine urmărește the vampire diaries si pentru cine a vazut ultimul sezon(sezonul 8). Stefan in sezonul 8 o sa fie? Pentru ca am auzit ca la sfârșitul sezonului 5 moare! O sa il aduca inapoi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
aerdaaerda
în 18 Noiembrie 2020 | aerdaaerda întreabă:

Filme cu copii/adolescenti care afla ca au puteri supra naturale si incet incet invata sa le controleze?

13
Răspunde Raportează
Mipasususuyamyamyam
în 18 Noiembrie 2020 | Mipasususuyamyamyam întreabă:

Asta e primul episod din Vlad sau care? Stie cineva daca e tot serialul pe Youtube? https://www.youtube.com/watch?v=-5i8vlazuiM

1
Răspunde Raportează
Ionut9Liviu9
în 18 Noiembrie 2020 | Ionut9Liviu9 întreabă:

Salut, acum ceva vreme am vazut un film la un prieten (doar 10 min din el) pe Netflix care mi se parea interesant si nu imi amintesc numele. Stiu ca e de gen horror si sunt 6 oameni intr- o incapere ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mih78585667
în 18 Noiembrie 2020 | Mih78585667 întreabă:

Salut, Am văzut acum ceva vreme un serial. O familie fara tata s- au mutat într- un sătuc unde o biserică este scufundată și în clopotniță uneori mai suna clopotul dar când oamenii îl aud...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Stefanut12345242
în 17 Noiembrie 2020 | Stefanut12345242 întreabă:

Ceva filme asemanatoare cu Baby Driver, Ultimul jaf din America pe Netflix?

4
Răspunde Raportează
SimplyBlue
în 17 Noiembrie 2020 | SimplyBlue întreabă:

Buna seara. Caut titlul unui film, cred ca spaniol. La inceput, trei oameni sunt prinsi pe scara unui bloc de un eveniment despre care nu se spune nimic in tot filmul, numai ca, atunci cand incercau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SimplyBlue
în 17 Noiembrie 2020 | SimplyBlue întreabă:

Buna seara. Caut un film in care un monstru ataca orasul New York. E realizat in genul lui The Blair Witch Project, film in film, un tip sau mai multi filmeaza intamplarile.

2
Răspunde Raportează
vampiruP
în 17 Noiembrie 2020 | vampiruP întreabă:

Sigur sunt fani "Supernatural" aici! Pe la început, sez 1, 2 sau 3 a fost un episod cu o fată care "cerea" ajutor șoferilor pentru ca era urmărită de un ucigaș! Asta era in pădure, iar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 17 Noiembrie 2020 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Stie cineva un film (Doar de pe Netflix) cu penitenciare? Barbati inchisi la care se duc iubitele in vizita ca exemplu..nu stiu. Ceva in genul. Fara The Best of Me, In love with a Church ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonim1447799
în 17 Noiembrie 2020 | Anonim1447799 întreabă:

Buna, de ceva timp bun am văzut un film, era vreme de război, o familie a adoptat o fata, mai tin minte ca aveau un fugar in privința, fata se intelegea bine cu el! O invata sa scrie și sa citească!...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
sarahh88
în 17 Noiembrie 2020 | sarahh88 întreabă:

Buna, am vazut un film de mult si nu mi- l amintesc, ma puteti ajuta? Era vorba despre o fata care avea o colega de camera, nu stiu daca era sora sau doar prietena ei. Fata asta avea un iubit, la un...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
leiapasalbatica
în 17 Noiembrie 2020 | leiapasalbatica întreabă:

Imi poate zice cineva niste seriale sau filme spaniole foarte bune? (Invat spaniola si m- am gandit ca aceasta este cea mai buna metoda de a o invata:)) Va rog sa- mi ziceti cele mai bune seriale...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
iamsorinneagu
în 17 Noiembrie 2020 | iamsorinneagu întreabă:

Am văzut acum 1 an, un film pe Netflix. În film era vorba despre o mătușa care a rămas sa aibă grija de nepoata ei, după ce sora sa a murit într- un accident de mașină. Aceasta mătușa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Gasparramona
în 17 Noiembrie 2020 | Gasparramona întreabă:

Buna seara, caut doua filme de ceva vreme pe care le- am vizionat acum mult timp online și nu dau de ele nicicum, sper sa m- a ajutați sa le găsesc. Primul film este cu o fata in rolul principal care...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
aerdaaerda
în 17 Noiembrie 2020 | aerdaaerda întreabă:

Filme care sa aiba legatura cu "lumea din interiorul pamantului", extraterestri care ajuta oameni in secret, etc?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Noiembrie 2020 |

Își mai amintește cineva de acel desen animat numit "Familia Trăznită" (Mézga Család) care a fost difuzat pe Minimax acum mai mulți ani? Ei bine, caut un episod, nu contează că e dublat în...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Andrei10321
în 16 Noiembrie 2020 | Andrei10321 întreabă:

Am vazut mai demult un film si nu mai stiu cum se numeste.Era cu o fata care incepuse facultatea si care se mutase la camin.Aceasta era foarte cuminte insa colega sa de camera era opusul ei.Pana...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DianaLavi1
în 16 Noiembrie 2020 | DianaLavi1 întreabă:

Hello, Ce parere aveti despre actorul Alain Delon?

8
Răspunde Raportează
AlinCristian75
în 16 Noiembrie 2020 | AlinCristian75 întreabă:

Imi puteti recomanda cateva filme despre: -Actiune -Droguri -Comedie -Masini Multumesc anticipat

2
Răspunde Raportează
Bogdanlmb
în 16 Noiembrie 2020 | Bogdanlmb întreabă:

Salut, am văzut dragon Ball 148 ep, următoarea serie care este continuarea?

4
Răspunde Raportează
CorneliuN
în 15 Noiembrie 2020 | CorneliuN întreabă:

Deci finalul sezonului 2 din Castle Rock m- a dat pe spate, finalul a fost bestial ultimele clipe din film au vrut sa insemne ca Annie e nebuna? Atunci cand merge la acea prezentare de carte, si ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 15 Noiembrie 2020 | gemeni6226 întreabă:

Intrebare la care raspunsul nu va fi deloc usor din domeniul cinematografiei.Acus 20 sau cine stie citi ani am vazut un film dar nu stiu numele.Era vorba de o femeie care se culca cu un ofiter(sau mai ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Hugify887
în 15 Noiembrie 2020 | Hugify887 întreabă:

Ce Filme de pe Netflix horror imi recomandati? Vreau horror rau

4
Răspunde Raportează
Gigi0066
în 15 Noiembrie 2020 | Gigi0066 întreabă:

Am o întrebare: Cum ma pot uita la Grey's Anatomy din Romania live la abc? La ce ora trebuie sa ma uit?

1
Răspunde Raportează
AntoniaMocanu1995
în 15 Noiembrie 2020 | AntoniaMocanu1995 întreabă:

Ce filme bune de vazut pe net imi recomandati? :)

16
Răspunde Raportează
Inejbrekker
în 14 Noiembrie 2020 | Inejbrekker întreabă:

Vazusem un film pe Diva, in 2019, doar ca nu am vazut mare lucru, doar începutul, si ma gandeam ca poate, poate cineva l- a vazut si stie despee ce film vorbesc ca sa- mi spuna si mie numele filmului....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 14 Noiembrie 2020 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Ce filme ati mai vazut pe Netflix in ultima perioada? Am vazut aseara ambele parti din To all the boys si Sadece Sen cu tipa oarba care efectiv m- a rupt iar in seara asta voiam sa ma uit iar dar nu stiu...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
SilentRain
în 14 Noiembrie 2020 | SilentRain întreabă:

Ce filme de groază recomandat?

8
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 14 Noiembrie 2020 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Film Netflix cu 2 copii carora le mor parintii si raman in grija unor prieteni de familie care nu sunt sigura ce vor sa faca cu ei dar intr-un final reusesc sa fuga din casa lor?

4
Răspunde Raportează
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • TeodoraIonOnea12
    trimisă pe 29 Septembrie

TeodoraIonOnea12 întreabă:

Ce sa fac ca sa fie iubita mea obsedata de mine?
    14 răspunsuri
  • AnonimQuestion71
    trimisă acum 14 ore

AnonimQuestion71 întreabă:

Salut, am o întrebare puțin mai delicată, este o fată la mine la liceu, acum mai bine de 3 luni am aflat că mă place, și eu, de asemenea o plăceam de ceva timp, ba chiar pot zice că mi- ...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • GamingSoloInRetea
    trimisă acum 15 ore

GamingSoloInRetea întreabă:

Am putea sa nu lăsăm sa participe la Parlamentare in 2028 partide ca AUR, SOS România și POT, asa cum a făcut Republica Moldova cu partidele pro-ruse?
    9 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 19 ore

LisaJulie întreabă:

Laptop-uri mai bune decât ASUS? Ce experienta aveți cu laptop-urile ASUS?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.494
  • Întrebări: 3.951.453
  • Răspunsuri: 17.642.420
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 48 minute
Ce zici de un quiz?
A walk to remember

A walk to remember

Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!

Start quiz
Categorii
  • 651.910 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.702 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.984 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.865 Conversaţii