TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1005
  • 1006
  • 1007
  • 1008
  • 1009
Maria204
în 20 Aprilie 2011 | Maria204 întreabă:

Am hotarat sa imi iau un catel. Dar nu stiu ce rasa! Avem casa cu gradina, mult spatiu in care sa alerge, dar il vreau si dragostos si pufos, si pentru paza.(nu pitbull sau alta din astea) Funda!

8
Răspunde Raportează
sasha1265
în 20 Aprilie 2011 | sasha1265 întreabă:

Doresc sa imi iau un hamster chinezesc. Dar am o intrebare. Trebuie neaparat perechi? Moare singur(ca la papagali?)? fundita+VOT

3
Răspunde Raportează
cristiana2
în 20 Aprilie 2011 | cristiana2 întreabă:

Cum sa-i convng pe parinti sa-mi ia un catelus? dar care caine nu lasa par?

9
Răspunde Raportează
Colibri2000
în 20 Aprilie 2011 | Colibri2000 întreabă:

Cine are Border Collie? Este bine pentru el la curte sau la bloc? Daca am o sora mai mica, are ceva? ( Ea este obisnuita cu zgaltaielile, de la un cocker de-al bunicii, dar ceva mai rau se poate intampla...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Aprilie 2011 |

vreau si eu cateva rase de cai

4
Răspunde Raportează
Colibri2000
în 20 Aprilie 2011 | Colibri2000 întreabă:

Stiti canise de Border Collie in Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
Adella05
în 20 Aprilie 2011 | Adella05 întreabă:

Cum am mai spus, m`am hotarat cu cateva prietene sa plimbam catei pentru ceva banuti :D. Intrebarile sunt cat ar trebui sa fie pretul? Si ce sa scriem pe hartiile care o sa le bagam in cutiile postale?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bya132
în 20 Aprilie 2011 | Bya132 întreabă:

Neața TPU! Am nevoie de informații despre rasa chow-chow(câine) (fără copy/paste). Vreau să aflu ce mănâncă, cum se comportă cu stăpânul, dar și cu străinii. Am mai aflat eu puține...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
scumpica_3107
în 20 Aprilie 2011 | scumpica_3107 întreabă:

Buna cine imi spune cum se dreseaza un catel. cainele meu are aproape 2 luni si e de rasa ciobanesc caucazian,, eu as vrea sal dreses dar din pacate nu stiu cum sa fac.ma puteti ajuta voi?

6
Răspunde Raportează
Alexandra2323
în 20 Aprilie 2011 | Alexandra2323 întreabă:

Ce stiti voi despre iepurii de casa?

1
Răspunde Raportează
AngieT
în 20 Aprilie 2011 | AngieT întreabă:

Neata. Desi nu prea e neata la mine. Noaptea ce tocmai a trecut hamsterita care o tineam intr-o cutie mare si groasa (pentru a sta separat de mascul) a ros pana a facut gaura si acum nu o gasesc pe niciundeee...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
yust3y
în 20 Aprilie 2011 | yust3y întreabă:

De unde pot lua roti de silicon pentru un skateboard din botosnai? dau funda la cel mai bun raspuns...

3
Răspunde Raportează
Șttefania
în 19 Aprilie 2011 | Șttefania întreabă:

TPU. Am nevoie de niste vizualizari, comentarii sau like-uri. Dau funda si voturi la fiecare raspuns! Va multumesc >:D< http://www.youtube.com/watch?v=9P84e2mRPuA&feature=feedlik

1
Răspunde Raportează
VanessaM
în 19 Aprilie 2011 | VanessaM întreabă:

URGENT! Iepurasii au voie sa manance mere?

11
Răspunde Raportează
frebreceny
în 19 Aprilie 2011 | frebreceny întreabă:

Cum pot dresa un caine?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Aprilie 2011 |

A) Ce se intampla daca un hamster urineaza pe corp?:D B)De ce le plac atat de mult roata? in continu sa alerge?:D

6
Răspunde Raportează
spyke321
în 19 Aprilie 2011 | spyke321 întreabă:

La ce pret poate ajunge un pomeranian? Cele mai bune FUNDA

3
Răspunde Raportează
lucybzz
în 19 Aprilie 2011 | lucybzz întreabă:

Intrati pe acest site http://ciulyandsteaua.do.am si dati-va cu parere despre el la "Dati comentarii la site" din partea stanga. Credeti ca e reusit, mediu sau nereusit total? Multumesc:)

1
Răspunde Raportează
Șttefania
în 19 Aprilie 2011 | Șttefania întreabă:

Lesa din lant este buna pentru catelusi? Care este pretul ei? PS:Sa fie lunga. http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.petshop-online.ro/uploadpoze/sh_ar2044.jpg& imgrefurl=http://www.petshop-online.ro/prod/Lesa_lant_%2B_maner_pentru_caini_02044.html&...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
diva121
în 19 Aprilie 2011 | diva121 întreabă:

as avea si eu nevoie de ajutor.imi puteti spune cateva imformatii de spre hrana iepurelui fluture german? sau sa imi aratati un aite bun? dau fundita celor mai bune imformatii sau site-uri. :*...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CrissDot
în 19 Aprilie 2011 | CrissDot întreabă:

Am si eu o intrebare.deci eu o sa-mi iau un dog german si vara toata vara plec la mare ca mama mea are un magazin acolo si ce o sa fac cu el adica cum o sal tin in magazin non-stop sau ce sa fac? va rog...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lalala202
în 19 Aprilie 2011 | Lalala202 întreabă:

Help:o3! Am gasit in curte(la tara) un pui de gasca:x E vioi, mananca, bea apa, nu prea doarme...pe cine am intrebat, nu stie de el...si am zis ca sa il pastrez. dar cand stranuta scoate apa pe nas/cioc(nu-mi? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ღBoomCandyღ
în 19 Aprilie 2011 | ღBoomCandyღ întreabă:

Sallz imi ziceti cum pot sa activez pe webkinz zona,, Kinz Cash Plus" va rog mult! fundita si la ceilalti vot

2
Răspunde Raportează
AnneKitten
în 19 Aprilie 2011 | AnneKitten întreabă:

Fundita! sall allz.eu am o pisica care are in jur de 6-7 luni si de la un timp este mai iubareata ca de obicei, nu se mai joaca la fel ca inainte, doarme toata ziua...eu am impresia ca are pui fiindca? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
HappyCandy
în 19 Aprilie 2011 | HappyCandy întreabă:

Azi pisica mea a nascut trei motanasi sunt atit de draguti, sunt de rasa, de obicei, la cite saptamiini motanasii deschid ochii? CE mi-ati mai putea spune despre acest proces

4
Răspunde Raportează
EdY_9001
în 19 Aprilie 2011 | EdY_9001 întreabă:

Cumpar caine bison maltez.

1
Răspunde Raportează
Barcecruz
în 19 Aprilie 2011 | Barcecruz întreabă:

Repede, buna TPU, am nevoie de un raspuuns rapid PE youtube unii utilizatori au... Priviti urmatoarele poze :D http://jaac.sunphoto.ro/CLICK_TPU Daca ati vazut ce este incercuit cu rosu ce ar? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
roby2oo0
în 19 Aprilie 2011 | roby2oo0 întreabă:

Stiti ceva programe pentru a mixa piese?

3
Răspunde Raportează
Armyanka
în 19 Aprilie 2011 | Armyanka întreabă:

Săl TPU! Am un Yorkie și azi l`am tuns asa:http://i.imgur.com/oh7kG.jpg. Mie nu`mi place cum ii sta.Si ași vrea sa știu cât timp trebuie sa aștept pana ii creste cam atât blana de pe corp [ sa spun...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
xMileyOffGiirlx
în 19 Aprilie 2011 | xMileyOffGiirlx întreabă:

Pe strada noasra este un catelus bolnav, lovit, neingrijit, noi vrem sa strangem niste bani ca sa il ajutam si catelusul are o boala farte rara, iar antidotul pentru aceasta boala este posibil in anglia.Va...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LaughOutLoud
în 19 Aprilie 2011 | LaughOutLoud întreabă:

Intrebare de cunostinte generale: Ce rasa a primit titlul de rasa anului 2005 in America?

3
Răspunde Raportează
SsAa
în 19 Aprilie 2011 | SsAa întreabă:

Buna mia-m luat un catel shih tzu, are 6 saptamani(o luna si jumate), si nu stiu ce nume sa ii pun. Uite cateva poze cu el ca sa stiti cum arata...http://syby.sunphoto.ro/Cutzu_meu FUNDA cine ma ajuta,? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
în 19 Aprilie 2011 | mplumutPufuie?iDalNuiMaiDaunapoi întreabă:

Mi'am luat ieri un hamster pitic.Raspundeti la intrebarile: 1) E ceva diferit la el decat la ceilalti hamsteri? 2)Nu am un recipient special de apa pentru el, si i'am pus un recipient pentru papagali,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
sasha1265
în 19 Aprilie 2011 | sasha1265 întreabă:

Eu locuiesc la bloc si mi-as dori un caine. Vreo sugestie? Ar fi bine sa nu imi iau? FUNDA+VOT

12
Răspunde Raportează
anadragutza
în 19 Aprilie 2011 | anadragutza întreabă:

Sall T. p. U! cum se comporta papagali vostri adica ce le dati sa manance daca le puneti picaturi si la cat timp le spalati colivia si de cate ori pe saptamana ii puneti sa faca baie?

5
Răspunde Raportează
Yoanna_7825
în 19 Aprilie 2011 | Yoanna_7825 întreabă:

Buna TPU. am un caine... ceva corcitura de maidanez cu ciobanesc, si este bolnav. Adica nu prea poate sa mearga de picioarele din spate. Ii place sa stea mai mult afara nu conteaza ce vreme este. A mai? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
icstrimb
în 19 Aprilie 2011 | icstrimb întreabă:

Vreau sa imi iau un caine. Si as dori sa fie destept, rau cu cine trebuie, frumos, prietenos. Am avut rottweiller dar nu e chiar asa de prietenos si nici foarte destept. E doar rau sau poate ca asa a...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
loredana_6675
în 19 Aprilie 2011 | loredana_6675 întreabă:

am un bulldog francez si vreau sa va intreb cat costa un act de pedigree, pentru ca m-a luat un politai ca este o rasa agresiva si sa-i pun botnita, ceea ce nu este adevarat deloc, este un caine...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DrugFree
în 19 Aprilie 2011 | DrugFree întreabă:

Am o problemă: Are cineva o cățea și imi zice să o gonesc de pe scară când prind să o gonesc. Mie imi pare rău de a, fiindca se joacă cu, cățelul meu. Cum pot să fac să nu o goneesc...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ali_7795
în 19 Aprilie 2011 | ali_7795 întreabă:

Ajutati-ma va rog.cand ma trezi catelul meu avea ca un fel de sange asa. un lichid rosiatic pe piept.il spalai cu apa oxigenata si nu vazui nicio rana si acum observai ca de la putica ii cam curge... ce? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IceCreamDoll
în 19 Aprilie 2011 | IceCreamDoll întreabă:

Buna, Vinde cineva din Iasi pui de pisica(preferabil masculi)?

3
Răspunde Raportează
anadragutza
în 19 Aprilie 2011 | anadragutza întreabă:

Ce animale aveti? dau funda la cel ce are ca al meu!

15
Răspunde Raportează
KiryuZero
în 19 Aprilie 2011 | KiryuZero întreabă:

Vreu sa va intreb ce rasa e Akamaru din Naruto(cainele lui Kiba)? funda + votisor:)

3
Răspunde Raportează
vladehg
în 19 Aprilie 2011 | vladehg întreabă:

Sunt in cautarea unei perechi pentru al meu ciobanesc german(mascul), in varsta de 3 ani.Eu sunt din Ploiesti.

1
Răspunde Raportează
BruneTTe
în 19 Aprilie 2011 | BruneTTe întreabă:

Stie careva de unde pot cumpara un bichon? [ Timisoara ]. Si un pret, daca stiti. Nu ma incanta sa-l iau din Bucuresti de pe internet fara ca macar sa-l pot vedea. Mersi!

1
Răspunde Raportează
coss
în 19 Aprilie 2011 | coss întreabă:

Sall.Cine a mai calatori cu pisica in tren? daca ati calatorit cum a fost ce va zis controlorul? Detalii... Dau funda!

4
Răspunde Raportează
luca123_2794
în 19 Aprilie 2011 | luca123_2794 întreabă:

Ce credeti ca ar trebui sa ii dau unei prietene ca si cadou un iepure sau un papagal(ea mi a zis ca isi doreste mult unul din astea doua

10
Răspunde Raportează
BogdanPunct
în 19 Aprilie 2011 | BogdanPunct întreabă:

Stiu ca existat candva un program sau un site in care ce scriai tu, programul iti sounea cu vocea, si putea sa descarciu fisieul audio. Nu stie cineva ceva de genul acesta?;;)

1
Răspunde Raportează
miley123
în 19 Aprilie 2011 | miley123 întreabă:

Maine e ziua unei prietene nu stiu ce sa-i cumpar ca si cadou! n-am nici o idee! ma puteti ajuta va rog frumos avand in vedere ca e fata? va multumesc si va dau funda la cele mai bune cadouri a si...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
GoguStrigoi
în 19 Aprilie 2011 | GoguStrigoi întreabă:

Sall! Cum pot sa imi fac un site de rezultate cum e Livescore.in sau FlashScore?

1
Răspunde Raportează
  • 1005
  • 1006
  • 1007
  • 1008
  • 1009
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Femeiastelară
    trimisă pe 20 Ianuarie

Femeiastelară întreabă:

Formez un întreg împreună cu alt hibrid, îl visez, îl simt, energia lui e în mine. Dar îl urăsc. Când spun hibrid înseamnă că nu mai sunt 100% ființă umană. Cu greu îmi găsesc locul...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 12 ore

LisaJulie întreabă:

,,Dacă s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jumătate din români să voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar așa ar fi?
    15 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 14 ore

RobocopBuisness întreabă:

Să zicem că ai două uși. Una în care primești $1.000.000, cealalta te întorci in anul 2000. Pe care ai alege și de ce.
    13 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 8 ore

9PM întreabă:

De ce eu daca sunt mulatru sunt roșu în obraji câteodată? In mare parte când sunt fericit, și simt cum îmi arde fata parca când am așa o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.073
  • Întrebări: 3.955.393
  • Răspunsuri: 17.671.958
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Nina Dobrev

Nina Dobrev

Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.637 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.147 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.478 Conversaţii