Am hotarat sa imi iau un catel. Dar nu stiu ce rasa! Avem casa cu gradina, mult spatiu in care sa alerge, dar il vreau si dragostos si pufos, si pentru paza.(nu pitbull sau alta din astea) Funda!
Doresc sa imi iau un hamster chinezesc. Dar am o intrebare. Trebuie neaparat perechi? Moare singur(ca la papagali?)? fundita+VOT
Cum sa-i convng pe parinti sa-mi ia un catelus? dar care caine nu lasa par?
Cine are Border Collie? Este bine pentru el la curte sau la bloc? Daca am o sora mai mica, are ceva? ( Ea este obisnuita cu zgaltaielile, de la un cocker de-al bunicii, dar ceva mai rau se poate intampla...? (mai mult)
vreau si eu cateva rase de cai
Stiti canise de Border Collie in Bucuresti?
Cum am mai spus, m`am hotarat cu cateva prietene sa plimbam catei pentru ceva banuti :D. Intrebarile sunt cat ar trebui sa fie pretul? Si ce sa scriem pe hartiile care o sa le bagam in cutiile postale?...? (mai mult)
Neața TPU! Am nevoie de informații despre rasa chow-chow(câine) (fără copy/paste). Vreau să aflu ce mănâncă, cum se comportă cu stăpânul, dar și cu străinii. Am mai aflat eu puține...? (mai mult)
Buna cine imi spune cum se dreseaza un catel. cainele meu are aproape 2 luni si e de rasa ciobanesc caucazian,, eu as vrea sal dreses dar din pacate nu stiu cum sa fac.ma puteti ajuta voi?
Ce stiti voi despre iepurii de casa?
Neata. Desi nu prea e neata la mine. Noaptea ce tocmai a trecut hamsterita care o tineam intr-o cutie mare si groasa (pentru a sta separat de mascul) a ros pana a facut gaura si acum nu o gasesc pe niciundeee...? (mai mult)
De unde pot lua roti de silicon pentru un skateboard din botosnai? dau funda la cel mai bun raspuns...
TPU. Am nevoie de niste vizualizari, comentarii sau like-uri. Dau funda si voturi la fiecare raspuns! Va multumesc >:D< http://www.youtube.com/watch?v=9P84e2mRPuA&feature=feedlik
URGENT! Iepurasii au voie sa manance mere?
Cum pot dresa un caine?
A) Ce se intampla daca un hamster urineaza pe corp?:D B)De ce le plac atat de mult roata? in continu sa alerge?:D
La ce pret poate ajunge un pomeranian? Cele mai bune FUNDA
Intrati pe acest site http://ciulyandsteaua.do.am si dati-va cu parere despre el la "Dati comentarii la site" din partea stanga. Credeti ca e reusit, mediu sau nereusit total? Multumesc:)
Lesa din lant este buna pentru catelusi? Care este pretul ei? PS:Sa fie lunga. http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.petshop-online.ro/uploadpoze/sh_ar2044.jpg& imgrefurl=http://www.petshop-online.ro/prod/Lesa_lant_%2B_maner_pentru_caini_02044.html&...? (mai mult)
as avea si eu nevoie de ajutor.imi puteti spune cateva imformatii de spre hrana iepurelui fluture german? sau sa imi aratati un aite bun? dau fundita celor mai bune imformatii sau site-uri. :*...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.deci eu o sa-mi iau un dog german si vara toata vara plec la mare ca mama mea are un magazin acolo si ce o sa fac cu el adica cum o sal tin in magazin non-stop sau ce sa fac? va rog...? (mai mult)
Help:o3! Am gasit in curte(la tara) un pui de gasca:x E vioi, mananca, bea apa, nu prea doarme...pe cine am intrebat, nu stie de el...si am zis ca sa il pastrez. dar cand stranuta scoate apa pe nas/cioc(nu-mi? (mai mult)
Sallz imi ziceti cum pot sa activez pe webkinz zona,, Kinz Cash Plus" va rog mult! fundita si la ceilalti vot
Fundita! sall allz.eu am o pisica care are in jur de 6-7 luni si de la un timp este mai iubareata ca de obicei, nu se mai joaca la fel ca inainte, doarme toata ziua...eu am impresia ca are pui fiindca? (mai mult)
Azi pisica mea a nascut trei motanasi sunt atit de draguti, sunt de rasa, de obicei, la cite saptamiini motanasii deschid ochii? CE mi-ati mai putea spune despre acest proces
Cumpar caine bison maltez.
Repede, buna TPU, am nevoie de un raspuuns rapid PE youtube unii utilizatori au... Priviti urmatoarele poze :D http://jaac.sunphoto.ro/CLICK_TPU Daca ati vazut ce este incercuit cu rosu ce ar? (mai mult)
Stiti ceva programe pentru a mixa piese?
Săl TPU! Am un Yorkie și azi l`am tuns asa:http://i.imgur.com/oh7kG.jpg. Mie nu`mi place cum ii sta.Si ași vrea sa știu cât timp trebuie sa aștept pana ii creste cam atât blana de pe corp [ sa spun...? (mai mult)
Pe strada noasra este un catelus bolnav, lovit, neingrijit, noi vrem sa strangem niste bani ca sa il ajutam si catelusul are o boala farte rara, iar antidotul pentru aceasta boala este posibil in anglia.Va...? (mai mult)
Intrebare de cunostinte generale: Ce rasa a primit titlul de rasa anului 2005 in America?
Buna mia-m luat un catel shih tzu, are 6 saptamani(o luna si jumate), si nu stiu ce nume sa ii pun. Uite cateva poze cu el ca sa stiti cum arata...http://syby.sunphoto.ro/Cutzu_meu FUNDA cine ma ajuta,? (mai mult)
Mi'am luat ieri un hamster pitic.Raspundeti la intrebarile: 1) E ceva diferit la el decat la ceilalti hamsteri? 2)Nu am un recipient special de apa pentru el, si i'am pus un recipient pentru papagali,...? (mai mult)
Eu locuiesc la bloc si mi-as dori un caine. Vreo sugestie? Ar fi bine sa nu imi iau? FUNDA+VOT
Sall T. p. U! cum se comporta papagali vostri adica ce le dati sa manance daca le puneti picaturi si la cat timp le spalati colivia si de cate ori pe saptamana ii puneti sa faca baie?
Buna TPU. am un caine... ceva corcitura de maidanez cu ciobanesc, si este bolnav. Adica nu prea poate sa mearga de picioarele din spate. Ii place sa stea mai mult afara nu conteaza ce vreme este. A mai? (mai mult)
Vreau sa imi iau un caine. Si as dori sa fie destept, rau cu cine trebuie, frumos, prietenos. Am avut rottweiller dar nu e chiar asa de prietenos si nici foarte destept. E doar rau sau poate ca asa a...? (mai mult)
am un bulldog francez si vreau sa va intreb cat costa un act de pedigree, pentru ca m-a luat un politai ca este o rasa agresiva si sa-i pun botnita, ceea ce nu este adevarat deloc, este un caine...? (mai mult)
Am o problemă: Are cineva o cățea și imi zice să o gonesc de pe scară când prind să o gonesc. Mie imi pare rău de a, fiindca se joacă cu, cățelul meu. Cum pot să fac să nu o goneesc...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog.cand ma trezi catelul meu avea ca un fel de sange asa. un lichid rosiatic pe piept.il spalai cu apa oxigenata si nu vazui nicio rana si acum observai ca de la putica ii cam curge... ce? (mai mult)
Buna, Vinde cineva din Iasi pui de pisica(preferabil masculi)?
Ce animale aveti? dau funda la cel ce are ca al meu!
Vreu sa va intreb ce rasa e Akamaru din Naruto(cainele lui Kiba)? funda + votisor:)
Sunt in cautarea unei perechi pentru al meu ciobanesc german(mascul), in varsta de 3 ani.Eu sunt din Ploiesti.
Stie careva de unde pot cumpara un bichon? [ Timisoara ]. Si un pret, daca stiti. Nu ma incanta sa-l iau din Bucuresti de pe internet fara ca macar sa-l pot vedea. Mersi!
Sall.Cine a mai calatori cu pisica in tren? daca ati calatorit cum a fost ce va zis controlorul? Detalii... Dau funda!
Ce credeti ca ar trebui sa ii dau unei prietene ca si cadou un iepure sau un papagal(ea mi a zis ca isi doreste mult unul din astea doua
Stiu ca existat candva un program sau un site in care ce scriai tu, programul iti sounea cu vocea, si putea sa descarciu fisieul audio. Nu stie cineva ceva de genul acesta?;;)
Maine e ziua unei prietene nu stiu ce sa-i cumpar ca si cadou! n-am nici o idee! ma puteti ajuta va rog frumos avand in vedere ca e fata? va multumesc si va dau funda la cele mai bune cadouri a si...? (mai mult)
Sall! Cum pot sa imi fac un site de rezultate cum e Livescore.in sau FlashScore?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?