Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Neata! Ce animale de casa aveti (pentru cei care stau la apartament)? Fundita;) eu am perusi, unul galben (masculul) si unul verde (femela)
Piese noi din martie-aprilie... fundita
Vreau sa imi dati niste melodii cantate de o voce calda de exemplu Nevershoutnever. Fundita :).
Care Hard truck il jucati voi?
Ce inseamna cand ciupesti pe cineva [facebook]? FunditzZa` :*
Am o broasca testoasa de apa. Vreau cat mai multe informatii despre ea. De ex. "Ce mananca, cat mananca, etc." Cel mai complex raspuns va primi fundita
Buna TPU imi spuneti si mie cateva nume de papagal baietel inagara de coco funda va pup
Vreau sa imi cumpar un catel mic si pufos un bison are cineva care ae un catel si vrea sa-l dea plz daca de vanzare sa nu fie prea scump plz...
Credeti ca e ciudat daca ai fi in stare sa iti dai viata pentru un pui de gaina?, in cazul in care il iubesti ca pe un frate, observatie:NU DAR CHIAR NUUU accept commentarii jignitoare.
Cum imi aflu e-mailul alternativ de la messenger? ...imi stiu parola de la id.stiu tot. dar vreau sa il stiu (e-mailul alternativ) in caz ca imi pierd parola... dau fundita
Ce pot face sa imi treaca frica de caini? Ca as vrea sa imi iau unul. Stiu ca de el nu o sa imi fie frica dar de ceilalti o sa imi fie( are un amic de al meu un catel cu care ma distrez zi de...? (mai mult)
Joc counter strike de 3 ani si vreau niste redirecte cine mi le da si mie :D
Sall! Era un fuilm aparut mi se pare ca in 2011 acum...era un film super-super horror! Care era acela?
Sall! Am downloadat un film fara subtitrare, iar dupa aceea am luat o subtitrare de la acel film de pe net.Cum pot sa pun subtitrarea in film?
Stie cineva un adapost de animale in Bucuresti de unde se pot adopta de la pisici, caini, pana la porcusori de guineea?:D
Buna ziua TPU. Vreau sa-mi cumpar un papagal Micul Alexander de la o crescatorie, stie cineva una prin Galati, Braila, Tecuci? Multumesc anticipat:)
Ce rezultat credeti fc steua-unirea urziceni? Hai steaua
Care pesti de acvariu sunt mai putin pretentiosi? Si cat costa?
Am citit pe net ca dupa ce curatz la hamsteri trebuie sa le fac un control medical. Expicati-mi ce?
Hamsterii se pot catara?(pe sticla)
Buna imi iau un husky(caine) si are 4 ani credeti ca o sa se invete repede cu mine?
Salut, Acum cateva zile am primit un porumbel voiajor, dar nu stiu ce fel de voiajor este. Puteti sa-mi spuneti si mie cum pot sa-mi dau seama ce fel de voiajor este? Daca este de zbor sau nu? Sau cum...? (mai mult)
Ce nume stiti pentru un hamster(mascul). Funda pentru cel mai frumos nume.
Pot tine 2 hamsteri intr-un acvariu 45 40 45?
Care e animalul vostru preferat?
Hamsterii mei ii tin intr-un acvariu mare, iar o colega si-a cumparat si ea un hamster, dar la pus intr-o colivie care este foarte frumoasa. Dar jos la colivie sunt gratii si nu incape mult talaj...? (mai mult)
Salut am si eu o balta cu puiet de crap o am de 3 ani. de anul trcut am obsrevat ca pesti au paraziti niste viermisiori cu 4 piciorusecare stau in fipti sub solsi pestilor. ce pot face?
Îmi trebuie neaparat paşaport pentru câine pentru a călatori în Europa?
De mult o bat la cap pe mama sa ma lase sa imi iua un catel, nu stiu ce sa aleg... vreau unul mic pentru ca stau la garsoniera dar sa nu fie scump si nici greu de intretinut...eu? (mai mult)
Bună! Cum să îmi mai dresez câinele să-şi facă nevoile la baie? Cred că am încercat toate posibilităţiile: -cu ziarul nu merge. -cu mancare cand face la baie[rar] nu merge. Ştiţi alt sfat...? (mai mult)
M-am hotarat sa imi iau un catel ce rase imi recomandati?
as dori sa adopt un pui shar-pei; Iubesc animalele, iar parintii mei m-ar sustine in adoptarea/cumpararea unui caine. Sunt dispus sa platesc maxim 100 Euro. Ma poate ajuta cineva!? Multumesc...? (mai mult)
:D am si eu o intrebare o sa vi se para cam prosteasca :D. Prietena mea a creat o melodie la chitara si a facut si versuri si vrea sa o posteze pe youtube stiti voi genu ( lyrics ) :D... dar nu? (mai mult)
Catelusa mea in varsta de 4 luni a vomat de doua ori azi, nu i-am dat deloc pastile de deparazitare si mi-e frica sa nu pateasca ceva. m-am zice ca a mancat detul de mult azi si e din cauza aia, ce sa...? (mai mult)
Vrea si eu niste nume de cateii, femele. Multumesc si dau funda
Cum as putea sa o conving pe mama sa-mi ia o pisica? Eu am mai avut un motan si nu pot sti cum nu vrea sa-mi mai ia unul.Plzz raspuns urgent:o3 Dau fundita:)
se poate atasa un iepuras de un om cum se ataseaza un catel? Multumesc
Deci in curand vom avea o excursie cu clasa, dar oare ce pot face adica aveti idei ca si:bancuri(tari), povesti(de groaza/amuzante) si nu stiu...cine da bancuri, povesti si astept si alte povesti? (mai mult)
Cum sa deschizi tamagotchi daca ai pierdut cheita? dau funda! :)
Cine are Cocker Spaniel? Imi puteti da si mie niste informatii despre ingrijire, hrana, dresaj, temperamentul lui? O sa am in curand un pui si nu stiu ce sa fac. Ce mai multe informatii primesc funda
Ce fond de ten ieftin(ceva de la maybeline, max factor.)stiti voi ca e bun asa de primavara-vara, adica sa reziste la caldura? Am avut un fond de ten affinitone si nu ma incantat prea tare.la fel si cel...? (mai mult)
Am gasit un vierme rosu. ( nu glumesc ) Cum sa-l ingrijesc? Dhttp://starcentral.mbl.edu/msr/rawdata/viewable/martian_microbe_1119611188_84w.jpgar mi se pare cam ciudat...Seamana foarte bine cu asta cel? (mai mult)
Vreau niste site-uri cu decoratiuni interioare sau exterioare lucrate manual dar nu magazin online daca se poate sa si arate cum se confectioneaza funda la cele mai frumoase:*
Caut oameni care cresc porumbei de rasa din suceava! pentru contact lasati-mi numarul de telefon sau idul.
Cine are bichon maltese si imi poate da niste sfaturi despre ingrijire, hrana, dresaj, temperamentul lui? Cine imi da cele mai multe informatii utile primeste Funda.
Hey, cine imi poate da siteuri cu pisici, adica bloguri sau forumuri? Va rog mult dau funda imediat! ( http://aventurileluibottic.blogspot.com/ )
Mi s-a intamplat ceva mai trist, poate e pentru unii o prostie, dar mi-a disparut motanul, posibil ca a murit.Era la sat, iar eu nu eram acolo cand a venit schiopatand. A doua zi nu mai era.Nu stiu...? (mai mult)
Stiti de unde pot lua hartie magnetica, adica pe o parte magneti si pe alta sa pot lipi desene ca sa le tai si sa fie magneti. Stiti de unde pot cumpara in Bucuresti sau de pe ce siteuri se pot comanda?...? (mai mult)
Se poate sa invat sa cant la chitara singura? adica fara sa iau ore.
dau fundita pentru cele mai bune rasp idei... p[oi am un caine e negru de fapt e catea si nici acum nu i-am gasit un numa imi puteti da voi niste idei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
9PM întreabă:
Bogd?nel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!